Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. február 12., hétfő 21:02
Finomságok érkeztek a raptorfészekbe:

A következő pedig Középszerű filmkritikus barátom gyöngyszeme lesz (The War of the Worlds is nála fog landolni), hacsak ne nem nyúlom:

0
2007. február 12., hétfő 11:34
Nem, kemény 500 ft volt.
0
2007. február 12., hétfő 11:23
Szép kifejezést használtál, de biztos ide való ? Nem hiszem, hogy ingyen lett meg.
0
2007. február 12., hétfő 11:23
A Filmzene topikban megírtam:-D
0
2007. február 12., hétfő 11:17
A halálsoron dvd ölembe hullt.
0
2007. február 11., vasárnap 16:49
Na, akkor megnyugodtam! Újabban már senkinél – még nálam se – nem lehet tudni, mikor és min kattan be... :))

A filmedről jut eszembe: én meg láttam két jó akciós horrort (persze vetkőzés is van benne, különben miért lennék rájuk kíváncsi? :)) ) az angol Amazonon, úgyhogy lehet, hogy Mindtower barátunk szíves közreműködését ismét igénybe venném... :))
0
2007. február 11., vasárnap 16:07
Hát ja, de attól még tényleg nagyon kellemes film a 80-as évek derekáról.
0
2007. február 11., vasárnap 16:04
Jó kis film, csak kerékpárversenyzőtől ne kérj róla véleményt, mert az szétröhögi magát rajta.
0
2007. február 11., vasárnap 15:55
Persze field depi leszek a szitu miatt, mert ez már öri hari, meg minden, meg különben is... :D

Más:
Aminek jelenleg kib@szottul örülök az egészen véletlenül egy film, melyet hosszú-hosszú(-hosszú) éveken át eredménytelenül vadásztam, de kb 20 perce végre meglett!

0
2007. február 11., vasárnap 15:31
Akkor benézhetnél Calogerohoz is a nekem szánt két lemezeddel.
0
2007. február 11., vasárnap 10:59
15-én megyek, csütörtökön, legalábbis most úgy néz ki :)
0
2007. február 11., vasárnap 10:57
Vigyél a lányoknak valami kedvességet ha netántán éppen 14-én vennéd át :) Így biztos megbocsátják a késedelmet. ;)
0
2007. február 11., vasárnap 10:53
ég a képem, de nem volt időm eddig bemenni, csütörtökig átveszem majd sűrű bocsánatkérések mellett...
0
2007. február 11., vasárnap 10:51
De meddig? ;)
0
2007. február 11., vasárnap 10:49
hogy Xpress még tartja a csomagomat :)
0
2007. február 11., vasárnap 10:46
Ugyan már, nem akartalak megsérteni.

Hülye vagyok, hogy egy bennfentes véleményét nem fogadtam el fenntartások nélkül.

Ha legközelebb Nicole Kidmannel vacsorázol Steven Spielberg házában, újságold el nekik, hogy itt, Magyarországon léteznek olyan hitetlentamások, akik azt hiszik, hogy a rajongókkal való kapcsolattartást nem a művész, hanem külön stáb intézi és a hollywoodi hírekkel kapcsolatban fontos szó az állítólag. Úgy ki fognak röhögni, hogy menten lángra lobbanok...
0
2007. február 11., vasárnap 10:23
Mindig jó érzés hazánk mozifilmjeinek külföldön aratott sikereiről olvasni, ezért gondoltam, hogy felhívom a figyelmet erre a hírre:

Az Aint It Cool News, a világ egyik legnevesebb, legolvasottabb filmes honlapja közöl egy írást Pálfi György Taxidermia című alkotásáról. Elb@szott egy filmként írnak róla, ami egyértelműen pozitív kritika, szóval az amerikaiaknak (is) tetszik. Ki tudja, Pálfi személyében talán újabb nemzetközi hírű magyar rendező születik.

Itt a link azoknak, akik értenek angolul, de mivel a film plakátját is mellékelték, csak megnézni is jó érzés, elvégre több ezer km-re tőlünk élők beszélnek valamiről, ami magyar.

Tehát a link:
http://www.aintitcool.com/node/31534
0
2007. február 11., vasárnap 10:20
Bízom benne, nem az Imdb miatt fognak megszakadni a diplomáciai kapcsolataink. :)) Mint írtam, éltem az általad javasolt módszerekkel, mégse történt semmi. Lehet, ha újra írnék, akkor igen, de mint fejtegettem, különösebben nem izgat a dolog. Az Xpressen se igazán lettek javítva az általam megjelölt hibák, úgyhogy elkönyveltem magamban, hogy egyetlen weboldalon se érdemes az ilyesmivel túl sokat foglalkozni.
0
2007. február 11., vasárnap 10:15
Mint már megírtam alant, már rájuk zúdítottam a javítanivalókat, aztán nem történt semmi. Annyira persze nem szívügyem a dolog, hogy ezen munkálkodjak, pláne, ha nekikvalamiért  nem az. A kritizálási jogot viszont azért hadd tartsam fenn magamnak az Imdb-t is, meg akár a Navigátor Filmet illetően is... :))
0
2007. február 11., vasárnap 2:01
Nem akarok kekeckedni, de azok a levelek, melyeket akár Telly Savalas, akár Yul Brynner küldött nekem, KÉZZEL ÍROTT levelek voltak, nem gépelt, a stúdiók által küldött levelek voltak...:)
De, most, hogy mondod, bennem is felmerült a gyanú, hogy pl. ezen sort, miszerint
"I was born in 1924"(Savalas)nem maga Theo Kojak megszemélyesítője írhatta, hanem  esetleg a bejárónője...
Ezek szerint engem eme bejárónő aljasul átvert, azt mondod?
0
2007. február 11., vasárnap 1:36
Kételyeim eloszlottak. :-)

Főleg, hogy ezek "elsőkézből" származnak. Egy magyar autogramgyűjtő levelére ugyanis egészen biztosan MAGA Yul Brunner vagy Telly Savalas válaszol. :-)
0
2007. február 11., vasárnap 1:25
No, akkor megpróbálom eloszlatni kételyeidet. :)

Roger Moore 1927-ben, Steven Spielberg pedig 1946-ban született(tehát NEM 1947-ben vagy 1948-ban.)
Telly Savalas pedig minden kétséget kizáróan 1924-ben született. :)
0
2007. február 11., vasárnap 1:10
Hát, Gábor Zsazsát direkt nem írtam be, az általad említett okból...:)
Szerintem 1916-1920 között született valamikor, de pontos adatot én se tudtam belőle kiszedni, mikor írtam neki ezügyben annó.
Autogramos képet küldött, információt viszont nem...:)
(hiába, a női hiúság ugyebár...:D)
Viszont a többiekkel szerencsém volt:az általam felsoroltak közül mindössze a 2 magyar színész születési éve nem származik első kézből, a többi, általam felsorolt művész viszont(bizony, még Yul Brynner is!)sajátmaga erősítette meg nekem születési dátumát, miután többeknél vitatott volt a születési dátum.
Mivel nem hölgyekről van szó, hiszek nekik, illetve NEKIK hiszek...:)
Lám, mire jó az autogramgyűjtő szenvedély. :-))
0
2007. február 11., vasárnap 0:54
Én mindkét módszerrel kértem tőlük például az általam alább említett adatok módosítását, de süket fülekre találtam...
Azt is felajánlottam nekik, hogy megírom egyes színészek/színésznők/rendezők filmográfiáját/biográfiáját, erre se mozgatták a fülük botját se...
Nem magát az IMDB-t akarom bántani, csak egyes cikkírók pongyolaságát, nemtörődömségét, ami bizony, néha bicskanyitogató egy olyan filmőrültnek, mint én...
0
2007. február 11., vasárnap 0:53
van magyar "imdb" is, lehet ismeritek, lehet azt mondjátok, hogy nem sok értelme, de közösség építésnek, magyar nyelvű kritikai megnyilatkozásoknak és egyéb királyságoknak pont jó. nekem még az oldal felépítés is tetszik. a design is egész f*sza.
http://kritikustomeg.org/
0