Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. február 8., csütörtök 16:46
Na ez gyorsan ment. A film címe: Domani si balla.

Ime az adatok róla:

Domani Si Balla

Cast - Szereplők
    Mariangela Melato, Maurizio Nichetti, Paolo Stoppa, Elisa Cegani, Luana Barbieri,
Claudio Caramaschi, Francesco Carnelutti, Mirella Falco, Argo Ferrero, Ennio Groggia

Regia-Rendezte
    Maurizio Nichetti
Sceneggiatura-Forgatókönyv
    Guido Manuli, Maurizio Nichetti
Data di uscita-Kiadás éve
    1982
Genere-Típus
    Musicale

Mostmár csak dvdn kell levadásznod.
0
2007. február 8., csütörtök 16:45
Alant már ketten is megtaláltuk neki a filmet, de DVD-t még nem... :))
0
2007. február 8., csütörtök 16:43
Jééé, azt hittem, senki nem fog reagálni, de igen!

A film címe: Perdiamoci di vista ami annyit tesz, h Tévesszük egymást szem elől.
Carlo Verdone ,Asia Argento és Aldo Maccione játszák a főbb szerepeket.

Hát, jobb lenne. ha az olasz címét tudnád, vagy legalább egy szereplőt. Így csak akkor van esélyem megtalálni, ha tükörfordítás a címe.

A magyar feliratban Olaszhonból ne reménykedj, szinte mindenen csak olasz felirat van és elég sok olyan filjük van, amin még angol hang sincsen . Olasz ebayt ajánlom film-ügyben vagy a dvd.it-t. Ha tudok vmit, írok ide.
0
2007. február 8., csütörtök 16:32
énis pont ettől féltem, meg amúgy is későn jött ma a postás - mondjuk utána a másik is jött hogy csomagom érkezett, menjek be a postára:D nagy hatékonysággal dolgoznak:)
0
2007. február 8., csütörtök 16:23
Köszi az infókat mindkettőtöknek!
0
2007. február 8., csütörtök 14:36
hát igen :D
én diákmunkában még dolgoztam is ott, és titoktartási kötelezettségem is volt/van. :O Durva dolgok (de hol nem?!), mondjuk egy tény, legalább a saját postánkon legyen rend..!
Azért örülök, nagyon jól lett leragasztva a csomag, és nem merték megpiszkálni. :) bár ha akarnak (talán) azt csinálnak suttyomban amit csak akarnak.
0
2007. február 8., csütörtök 14:32
bontatlan, hibátlan. ment mail. :)
0
2007. február 8., csütörtök 14:21
hogy nekem is megjött a bontatlan digipackos Gladiátor és túlélte a Magyar Postát és kedves dolgozóit.
0
2007. február 8., csütörtök 14:17
hol kaptál gladit?bontatlan?jó állapotú?
0
2007. február 8., csütörtök 14:11
- megjött a Gladiátor digipack
- tegnap személyesen átvehettem a Forrest Gump-ot
- holnap meglesz a Ryan közlegény 4 lemezes díszdoboz
- és jövhéten meglesz a bontatlan Oroszlánkirály is...

ui: és ugye a kicsike kis fizetésemből nem marad majdnem semmi, amire eredetileg költeni szerettem volna. de hát ami kihagyhatatlan, az az. :P ;)
0
2007. február 8., csütörtök 14:06
Badarság!
A kritikáid már most legendásak, kedves barátom! :)
0
2007. február 8., csütörtök 14:02
Hát igen, előbb nekem is klattyolnom kellett volna, de azt tippeltem, valami magyar–olasz szótárra jutok el. Hiába, nem szabad prekoncepciókkal közelíteni semmihez se... :)
0
2007. február 8., csütörtök 14:01
Ja, lassan forgó agyammal közben én is észrevettem... :)
0
2007. február 8., csütörtök 14:00
Á, most látom, _calogero barátom már megelőzött: hát hiába, a fiatalok egyszer az öregek helyébe lépnek... :)))
0
2007. február 8., csütörtök 13:59
klattynak, elnézést! :)
0
2007. február 8., csütörtök 13:59
Pont ezt linkeltem be én is kluttynak álcázva! :)
0
2007. február 8., csütörtök 13:58
http://www.imdb.com/title/tt0085453/
0
2007. február 8., csütörtök 13:41
holnap = domani
ballare = táncolni

Tessék parancsolni: klatty

DVD-t nem találtam.
0
2007. február 8., csütörtök 13:22
Rainbow! Mi a film címe?
És had kérjem a segítségedet plíííz. Hátha otthon vagy olasz filmekben... nem ismerős neked az a film ami tuti olasz, de csak a magyar címét tudom: Holnap tánc lesz! Ez a cím, és egy olasz sci-fi vígjáték. Egyszer láttam anno tévében legalább 12-15 éve de azóta is megmaradt bennem:)

Szóval tudsz róla valamit esetleg, hogy honnan lehet beszerezni (Olaszhonból? magyar felírattal?)
0
2007. február 8., csütörtök 11:17
... hogy megjött Nápolyból életem első olasz dvd-je!!!!

Maga a film egy 1994-es Carlo Verdone film, gyanítom, nemigen ismeri senki itthon, nekem viszont az egyik kedvencem. A 90-es évek végén felvett videokazit már rongyosra néztem, mikor megtaláltam ebay-en a 2disc collector s edition-t!

Némi fenntartással vásároltam olasz ebayről,de nem bántam meg, nagyon korrekt eladót találtam, a film valóban bontatlan volt és hibátlanul megérkezett!

Azt hiszem , életemben dvdnek még így nem örültem!!!

Olyan jó volt belenézni újra és nem mellékessen szembesülni vele, hogy még mindig nem felejtettem el olaszul!! :)))

0
2007. február 7., szerda 16:23
Híres ember lettél, gratula !
0
2007. február 7., szerda 15:59
hogy rápillantottam a novemberben feltöltött Bryan videóm adatlapjára a YouTube-on és meglepve tapasztaltam, hogy már több mint 12000 lejátszást élt meg! :))
0
2007. február 7., szerda 15:19
Akkor év végére vagy 2009-re újabb díszdoboz várható, szerintem.
0
2007. február 7., szerda 15:15
Szereztem Star Wars III-at, jó áron.
0
2007. február 7., szerda 13:39
ennek: (nem spam!!!)

Killers Kill, Dead Men Die
Menace behind every shadow … fear in every dimly lit scene! For this year s Hollywood Issue, Annie Leibovitz and Michael Roberts created a film noir masterpiece to die for. The spectacular 33-page portfolio is in the March issue, about to hit newsstands.

The cast: Amy Adams, Ben Affleck, Jessica Alba, Pedro Almodóvar, Alec Baldwin, Adam Beach, Jessica Biel, Abigail Breslin, Jennifer Connelly, Penélope Cruz, Judi Dench, Robert De Niro, Robert Downey Jr., Kirsten Dunst, Aaron Eckhart, James Franco, Djimon Hounsou, Jennifer Hudson, Anjelica Huston, Rinko Kikuchi, Diane Lane, Derek Luke, Tobey Maguire, James McAvoy, Helen Mirren, Julianne Moore, Jack Nicholson, Bill Nighy, Ed Norton, Peter O Toole, Sylvester Stallone, Sharon Stone, Kerry Washington, Naomi Watts, Forest Whitaker, Bruce Willis, Patrick Wilson, Kate Winslet, Evan Rachel Wood.

Video narrator: Ben Shenkman. Music: "Blue Dahlia." Composed by John "Scrapper" Sneider. Produced by Frank Aloi. Performed by the Film Noir Project. Courtesy of JSM Music Inc. Video producer: David Schisgall.

http://www.vanityfair.com/culture/features/video/2007/killerskill_video200703
0