Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. február 2., péntek 16:27
nincs gallytörő, csak a tészta miatt írtam, mert most vett korit, mint írta.
Amugy nem Suzuki R+ van hanem egy Opel Astra G Caravan.
Az csak elég jó nem?
0
2007. február 2., péntek 15:47
xD
no comment
0
2007. február 2., péntek 15:42
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
0
2007. február 2., péntek 14:25
Én most ennek örülök, de nagyon!

NÉZZÉTEK MIT TALÁLTAM!

Egy svéd honlapon bukkantam rá. Mivel a svéd nyelv nem az erősségem, csak annyit tudtam a szövegből kiszűrni - de ez a képből is egyértelműen kiderül -, hogy a sorozat 26 részből fog állni. 4 vagy 5 rész borítóját külön-külön is lefotózta az illető. / Nagy kár, hogy nem mindegyiket /. Fel van sorolva az összes cím is, természetesen svéd nyelven. Lehet, hogy a könyvtárban megpróbálkozom  majd a címek magyarra történő fordításával.
A fotó készítője törekedhetett volna egy kicsit jobban arra, hogy szépen, pontosan illeszti egymás mellé az egyes részeket, ezáltal sokkal szebben kirajzolódott volna a "gerincen" a futó tigris képe.
Az összhatás azonban így is szép, de egy kis alapossággal lehetett volna szebb is.
Na mindegy. Örülök, hogy egyáltalán megtaláltam. Gondolom, hogy már kitaláltátok, miről is beszélek. Erről:

Hát nem csodálatos látvány így együtt?

Üdv: amaray
0
2007. február 2., péntek 13:39
Befutott az amazonról a Brokeback Mountain Collector s Edition gyönyörűszép kiadása, ami végre méltó a filmhez.
0
2007. február 2., péntek 13:36
Hogy a tegnap egykor feladott csomagom fél órája megjött az angol Amazontól az NGE Premium Collection-nel. :)
0
2007. február 2., péntek 11:05
A Xena nekem is az egyik kedvenc sorozatom, lehet fikázni engem is.
0
2007. február 2., péntek 9:14
Hogy hamarosan jön Lucio Fulcitól a City of the living dead és a Beyond.
0
2007. február 2., péntek 0:52
Na ja, nem vagyunk mazochisták, hogy ilyen f*st nézzünk. :)))
0
2007. február 2., péntek 0:42
Most az a baj, hogy xenát rendelt vagy hogy ennyire örül neki? Ha az előbbi: nem hinném, hogy lenne bárki is, akinek ne lennének ilyen bűnös szenvedélyei. :)
0
2007. február 2., péntek 0:01
Már régóta tudjuk sajnos, hogy ennivaló elvtárs gyengeelméjű (főleg a fejét látván)... :(((
0
2007. február 1., csütörtök 20:57
És te ezt csak most vetted észre?!
0
2007. február 1., csütörtök 20:56
Te hülye vagy.
0
2007. február 1., csütörtök 20:55
0
2007. február 1., csütörtök 20:14
Milyen kocsira? Ugye nem suzuki wagonr+ ? Mert már olyanon is láttam. Egyébként hasznos dolog, 160-nal csaptunk el őzet, nem sok maradt belőle, a gallytörőn meg csak egy horpadás keletkezett, meg egy kicsit megnyomta a kasztni felé. Ellenben múltkor egy gally kivitte az egyik ködfényszóró üvegét, pedig a gallytörő körülötte van, és még beljjebb is van jóval.

Mivel mint két kocsin van gallytörő, sokkal tekintélytparancsolóbbnak tűnnek, mint nélküle. :)
0
2007. február 1., csütörtök 20:12
Hogy jön a Holtak Földje/Hajnala díszdoboz Universal-tól és jön az új Scorsese gyűjtemény :)
0
2007. február 1., csütörtök 19:54
Véletleül ráfrissítettem az oldalra és kétszer küldte el a szmájlikat :)
Bocsánat. :)))
0
2007. február 1., csütörtök 19:30
,hogy épp ma tettem fel a gallytörőt a kocsimra....
0
2007. február 1., csütörtök 18:59
0
2007. január 31., szerda 22:34
Ez van, nekünk magyaroknak már csak az import jutott ebből a filmből...
0
2007. január 31., szerda 22:26
Megnéztem, nincs baj a Sebhelyesarcúval.

Howard Hawks filmjéhez méltó kiadvány, bár a Universal - amíg nálunk is volt kirendeltsége - kiadhatta volna a két filmet (Hawks és De Palma) együtt, ahogy A Rettegés foka esetében tette (J. Lee Thompson - Martin Scorsese).
0
2007. január 31., szerda 16:40
Mindtower barátomnak köszönhetően egy újabb külföldi kuriózummal gyarapodtam. Részleteket majd akkor, ha megnéztem.
0
2007. január 31., szerda 15:53
hogy törölhettem ezen DVD-t (melyet reménytelenül rendeltem meg hosszú hónapokkal ezelőtt) az előrendelési listámról:

... ugyanis egy kiváló barátom hajlandó volt lemondani a saját példányáról!
Ezúton is ezer köszönet érte! :)
0