Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. január 23., kedd 14:25
Befutott Angliából a Rocky Anthology és a The Shawhank Redemption, mindkét kiadás gyönyörű és mellé még az áruk is rendkívül kedvező volt. :)
0
2007. január 22., hétfő 17:02
azt a filmet még nem láttam.
0
2007. január 22., hétfő 16:47
Igen valami olyasmi. :) Ez a robot különben a film főszereplője. Szerintem sokkal jobban néz ki, mint a Robotok sablonos kinézetű robot szereplői. ;)
0
2007. január 22., hétfő 16:42
Ez a kis robot olyan mintha egy marsi felderítő lenne. Legalább is én így látom.
0
2007. január 22., hétfő 15:21
Én ugyanígy vagyok vele. Mátrix, Pókember, King Kong, több országból, több példányban van meg, és mindegyik ott a polcon, mindig másikat nézek:-)
0
2007. január 22., hétfő 14:32
Annak, hogy az Xpress beszerezte és a félretett filmjeim közt van az ÁLMOSVÖLGY LEGENDÁJA!!!!!!!!

Köszönöm Xpress!!!!
0
2007. január 22., hétfő 11:39
Most megint írok ide, de ígérem ezután visszafogom magam. :) Múlt hét végén hivatalosan bejelentették, hogy a következő Pixar film (Ratatouille) utáni, immár 9. Pixar produkció (nem számolva a rövidfilmeket) címe "WALL• E". Íme a logó és az első kép:

0
2007. január 21., vasárnap 22:40
A marciusnak. :-) Sokba lesz, de have to kategoria:

2007. március 13.
Monty Python Repülo Cirkusza - 1. évad (Monty Python s Flying Circus Season 1)

2007. március 13.
Helyszínelők - 2. évad (C.S.I. Season 2, 6 DVD, 9.990 Ft)

2007. március 27.
Az elnök emberei 6. évad (The West Wing Season 6)
0
2007. január 21., vasárnap 21:07
,hogy ma az M1 veítette a Rövidzárlat első részét.
Nagyon aranyos film a  80-as évekből.
Kérdezem a nálam okosabb emberektől, hogy várható e mind2 film kiadása ( így a második rész újrakiadását jelentené) magyar szinkronnal, felirattal?
0
2007. január 21., vasárnap 1:17
Indiana Jones visszatér és ezt a Lucasfilm friss, hivatalos Star Wars-os kiadványának borítója is bizonyítja, egyelőre régebbi képpel:

0
2007. január 20., szombat 1:07
Annyi év után végre megszereztem a Gázláng (Gaslight) című filmet! Örömöm határtalan.

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2455
0
2007. január 19., péntek 15:49
Jelenleg ennek:
0
2007. január 19., péntek 15:27
Nem is tudtam, hogy ennyi Cápa létezik...
Amúgy azonos Cápáink vannak. :)
0
2007. január 19., péntek 15:18
Tegnapi napon megérkezett amerikából a 2 lemezes Rocky,este folyamán meg is néztem.A lemeznek szép animált menüje van.Az új transzfer tetszik,sehol nem láttam foltot,vagy piszkot a képen.Az újra kevert 5.1 is baromira szépen és tisztán szól,például a Gonna fly now-nál nekem nagyon tetszik az új keverés,többször is visszatekertem.A második lemez új extrái is nagyon jók,szépen kivannak elemezve a különböző jelenetek illetve a karakterek a filmből mint például a Adrien első csók jelenete Rocky-val,vagy a boxjelenet Apollo-val.A lemez szép tartós papirtokba csomagolva.A lemez mellé egy 26 oldalas kiskönyv ez is gyönyörü és jó minőségü papir-ra nyomva.És én is kaptam egy mozijegyet az új Rocky film-re,illetve van még egy több oldalas reklám,amin különböző Rocky ajándékokat láthatunk illetve vásárolhatunk.Egyszóval sztem ez egy első osztályú kiadás,ami megért 5.700 ft-ot nekem legalábbis.
0
2007. január 19., péntek 14:50
Aliennel én is így vagyok. De nem gáz, hiszen ott is sokkal többet nyújtott a 9-lemezes az elődjénél, egyértelmű volt az újabb vétel. Igaz, abban a hónapban elég sokat fogytam a testsúlyomból. :-)
Cápából amúgy 4-féle létezik-létezett (csak a kiadás sorrendjében nem vagyok biztos).
IC-s, aztán Warneres (vagy fordítva), Universalos (mikor már saját filmként ők adták ki), és a végén a 2 lemezes Universalos (digipak). Nekem ez utóbbi mellett még a Warneres van meg.
0
2007. január 19., péntek 14:44
És mit szóljak én a 4 példányos Mátrix 1-gyemmel? Papírtokos, digipak, szinkronos, 10-lemezes-szobros. Ez utóbbit extra olcsón szereztem be, de azért nem a "trombitás" raktárkészletből való. :-)
Higgyétek el, nem a gyűjtőszenvedélyem miatt vettem meg ennyiszer, hanem mert minden újabb kiadás jobb volt az előzőnél: digipaknál az extralemez, szinkronnál a szinkron, a szobrosnál a temérdek extra. Ez a legdurvább darabszámom egy adott filmből. 2 példányos filmem persze nagyon sok van, de ezeket is a plusz tartalom (kimaradt jelenetek, dts hang vagy szinkron) miatt vettem meg újra.
Egyedül a Grincsnél éreztem, hogy sznobságból vettem kettőt, meg persze, hogy olcsók voltak. :-)

Mikey-Soft: a hibás feliratos T1-et azóta nekem is sikerült kicseréltetnem. :-)
Bár lehet, hogy már megírtam.
0
2007. január 19., péntek 14:19
Én folyton ezt érzem...:D
Pedig már több, mint 800 eredeti DVD figyel a polcomon, de még mindig akadna legalább 100, amit meg kéne venni...
De hát a fizetést sajna másra is kéne költeni ugyebár, meg aztán pénzből van a legkevesebb...
De a 2 lemezes Ronin már ott van az előrendeléseim között, hál  isten...:)))
0
2007. január 19., péntek 12:06
Ne is említsd...
0
2007. január 19., péntek 12:03
"főleg olyat nem ami már meg van" - :)))

Éreztétek már azt a leírhatatlan, rettenetes szenvedést, emberfeletti kínt, amikor úgy rendelnétek (még többet, még többet) az xpressről, de a pénztárcában csak nem akarnak megszaporodni a bankók...
0
2007. január 19., péntek 11:57
vazze!
Itt egy komplett csoport a Névtelen Dvd Gyűjtők Terápiás foglalkozására.:-))))

Bevallom tiszta vagyok már egy hete nem vettem Dvd-t, főleg olyat nem ami már meg van.
0
2007. január 19., péntek 11:12
Eddig nekem egyetlen filmből van meg két kiadás. Die Hard - Drágán add az életed... megvan a szinkronos (twinpack) és a Die Hard extra változat szinkron nélkül, angol dts hanggal, sok-sok extrával :) Gondolkodom a Die Hard 2 extra változatának beszerzésén is. Nincs meg valakinek, aki eladná?:)
0
2007. január 19., péntek 11:11
Akkor én is megnyugodhatok a 3féle Hellboy-jal és a 2 féle Star Wars 4-5-6-tal:))
0
2007. január 19., péntek 10:49
Akkor megnyugodtam...

Mindkét kiadású Alien-sorozatot megvettem, mindkét kiadású Cápa is van, sőt mindkét Sikoly 2. és 3. is ott található a polcomon... Eddig nem vertem nagy dobra, hátha kattantnak nyilvánítanak. :)
0
2007. január 19., péntek 10:47
A gyűjtőszevedéllyel én úgy vagyok, hogy mindenből csak egy darab, de az a lehető legjobb kiadás legyen. :)))
0
2007. január 19., péntek 10:39
Na ennek én is.
Gyönyörű példája a gyűjtőszenvedélynek.
Hogy milyen emberek vannak?!
0