Keresés

aminek kib*szottul örülök

2007. január 19., péntek 9:35
Ha nem lett volna sehol Grincs, akkor be lehetett volna rendelni Amazonról, mivel az angol változatra kerültünk fel.
0
2007. január 19., péntek 9:28
Grincset én is láttam Alexandrában pár darabot a közelmúltban, bár én még 2004 végén szereztem be a Universal-változatot. :)))
0
2007. január 19., péntek 9:27
Azóta már a feliratos, "meghibásodott" T1-et is sikerült szinkronosra cserélni, szarért-húgyért. :)))

Nemsokára nagyobb kaliberű cserét kell sajna végrehajtani, mivel DVD-lejátszó vétel előtt állok.
0
2007. január 19., péntek 0:49
Átérzem az örömöd: még január elején sikerült szintén Alexandrában rálelni egy bontatlan, Warneres Grincsre! Mennyit kajtattam utána! Ráadásul Szenteste délelőttjén a  tv2 le is adta, tovább fájdítva a szívem, és tudatosítva, hogy ebben az életben soha nem birtokolhatom. De most már megvan. Hála érte padinak!!! ;-))
És persze ahogy ez ilyenkor lenni szokott, miután megvettem, több helyen is láttam, sőt bagóért még egy Universalos verzió is a birtokomba került. Biztos, ami ziher. Ezért meg hála Mortennek. :-)
0
2007. január 19., péntek 0:01
Hogy délután ráleltem a régóta keresett Galaxy Quest DVD-re. :)))

Így kell a Lurdy-ban mozizni...

Míg ismerősre vártam, kíváncsiságból bementem a mozi melletti Alexandrába, és csodák csodájára ott virított a kiadvány (a múltkor még a Duna Plázában lévőben is volt, de valaki megvette előlem). De most nem hagytam ott, pedig egyáltalán nem volt olcsó...

Ráadásul bontatlan állapotban! Mielőtt valaki beszólna, eredeti fólia volt rajta (még a régi zöld színű UIP-Dunás "magyar szinkronnal" matrica sem hiányzott róla). Az újrafóliázást azért észreveszem...

A tokja viszont azonnal kukába lett hajítva, ez még a régi négykörmű, lemeztörögetős, fröccsöntött tartóval volt kapható. Most kapott egy Amaray-klónt. :)))
0
2007. január 17., szerda 20:42
Megrendelések

Kutyabajnok

1 db | Egys. ár: 2 400 Ft | Összesen: 2 400 Ft

Megrendelés teljesítve  2007.01.17. 15:17:40  P  

JESZZZZZZZ
0
2007. január 17., szerda 20:29
Régi környék DVD 2k-ért - Budaőrsi Media-ból.

Utolsó darab volt. :)
0
2007. január 16., kedd 14:25
Dömdödöm, osztozom az örömödben, nekem is ma jött meg ugyanez, ugyanonnan (special thanks to dmikee). :)))
0
2007. január 16., kedd 11:11
na, akkor Dömi ismét ellátogat a Halálhajóra :D
0
2007. január 16., kedd 10:56
Nekem meg a Predator SE Angliából.
0
2007. január 16., kedd 10:54
megjött a Halálhajó SE kiadás Ausztráliából!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))
0
2007. január 16., kedd 9:48
Hála legyen a Pro7-nek ezért!
0
2007. január 16., kedd 7:58
Dr. House sikerének.
0
2007. január 16., kedd 7:14
hogy a Pro7-en egy büdös mukkot nem szólaltak meg (és nem is feliratoztak) németül a Golden Globe alatt!
0
2007. január 15., hétfő 13:55
Ma megérkezett a Bosszúvágy3 ,tehát este Charles Bronson-ra emlékezem.
0
2007. január 14., vasárnap 19:51
Szerezem 3 lemezes digipackos Gladiátort.
0
2007. január 12., péntek 20:46
digipack-os Cápának :D
és papírfeknis Kutyaszorítóban-omnak... :)

mindkettő HaroWerkS-től. köszönöm. hibátlan. és korrekt ügyfél volt :p ;)
0
2007. január 12., péntek 19:00
Azért ismerd be, hogy a Dreamers-ben jól domborított Eva Green. :-))))
0
2007. január 12., péntek 16:10
Márpedig Johnny Depp talán a világ egyik legegyedibb és legnagyobb színésze. Kuriózum. Amit ő a filmjeiben művel, azzal bárkit lesöpör. És sosem unalmas. Ő olyan színész, akit nem tudtak beskatulyázni, még a kalózfilmek ellenére sem! Örülnék már neki, ha elismernék tehetségét..
0
2007. január 12., péntek 15:48
tulajdonképpen akkor örültem a jelölésnek, de a folytatás sokat levon a(z egyébként sem olyan hú, de jó)  film értékéből és depp alakításából is (mert önismétlés az egész). sajnálom és féltem johnnyt, mert ennyi kalózos bohóckodás után elvárják tőle, hogy mostantól mindig ezt a figurát hozza. aztán, ha ne adj isten előáll egy igazán odabaszós alakítással, akkor mindenki csak csalódottan fanyalog. a pán péter pedig akkor is felesleges jelölés volt. :P
0
2007. január 12., péntek 15:42
ne légy már te is olyan szűk látókörű, mint az akadémia, amely csak a retardáltakat meg a könnycsepegtetőket veszi figyelembe!

depp jelölése sparrowért az akadémia egyik legszimpatikusabb cselekedete volt a közelmúltban.
0
2007. január 12., péntek 15:38
nem is az, de nem mondtál semmi újdonságot, mert a jelölt filmek túlnyomó többsége kommersz. az ace ventura is halálosan jó film, mégsem jelölhetik oscarra.
0
2007. január 12., péntek 15:32
jó és főleg vicces karakter volt - egyszer! ilyeneket nem kellene oscarra jelölni. semmilyen drámai változáson nem megy keresztül, sehol nem volt egy súlyosabb jelenete, inkább egyenletesen jó volt, olyan kis vicces, de semmi több. deppet sokkal korábban jelölni kellett volna, még fiatalon. most már nem biztos, hogy kiugró alakításokat fogunk tőle látni.
0
2007. január 12., péntek 15:20
Milyen szép is lett volna Helen Mirrennek egy Oscar a Caliguláért, idén pedig egy a brit királynőért. :D
0
2007. január 12., péntek 15:17
stílszerűen egy pénisszel, amit a szoborra bigyesztettek. természetesen a díjátadót követően. :)
0