Igen, úgy ,mint minden netes rendlésnél. Na, akkor ezekszerint bejött a tippem nektek! :)
0
2007. január 7., vasárnap 22:52
2938
Majd marciusban tajekoztatok, hogy mi a helyzet. :) Amugy akciok akkor is voltak dogig. Az igaz.
0
2007. január 7., vasárnap 22:40
509
Július közepén voltam, a HMV és a Virgin is dugig tele volt akciókkal, új megjelenésekkel, szal én szerencsére mindent találtam :)
0
2007. január 7., vasárnap 22:13
2938
Nem igaz. En egy csomo dolgot talaltam, amit nem kaptam, pedig meg akartam venni. Igaz, ez augusztus elso hete volt, foszezon. Majd tavasszal megint korulnezek.
"DarthCortez: Én is az Oxford Street-i egyik boltjukban voltam, órákig...el lehet veszni. És ott az a szó, hogy NINCS ismeretlen! :)"
0
2007. január 7., vasárnap 21:48
509
Hú, most már elhiszem :) Közben már van is ismerős, aki rácuppant az akciókra, szóval lesz kivel rendelni.
0
2007. január 7., vasárnap 21:40
9368
A rendelés dombornyomott kártyával történik itt is?
0
2007. január 7., vasárnap 20:00
9489
IGEN!!
Nézd meg az oldalt, az FAQ-ban ott van feketén - fehéren, de ime egy rész az igazoló mailből:
1 DVD Robbins,Tim: Morgan Freeman Shawshank Redemption: 10th Anniversary Special Edition: 3dvd GBP 5.99
SubTotal: GBP 5.99
Shipping & Handling: GBP 1.75 Total: GBP 7.74
Ezért nem értettem, miért vannak sokan úgy oda az amazonért. Itthon nem kapható filmeket én szeméylszerint csak innen meg E-bay-es shopokból veszek.
DarthCortez: Én is az Oxford Street-i egyik boltjukban voltam, órákig...el lehet veszni. És ott az a szó, hogy NINCS ismeretlen! :)
0
2007. január 7., vasárnap 20:00
9489
IGEN!!
Nézd meg az oldalt, az FAQ-ban ott van feketén - fehéren, de ime egy rész az igazoló mailből:
1 DVD Robbins,Tim: Morgan Freeman Shawshank Redemption: 10th Anniversary Special Edition: 3dvd GBP 5.99
SubTotal: GBP 5.99
Shipping & Handling: GBP 1.75 Total: GBP 7.74
Ezért nem értettem, miért vannak sokan úgy oda az amazonért. Itthon nem kapható filmeket én szeméylszerint csak innen meg E-bay-es shopokból veszek.
DarthCortez: Én is az Oxford Street-i egyik boltjukban voltam, órákig...el lehet veszni. És ott az a szó, hogy NINCS ismeretlen! :)
0
2007. január 7., vasárnap 16:53
509
Hát még az Oxford Streeten lévő boltjuk milyen szép :) Annyi csemegét láttam, hogy 1000 fontnyi pénzt tuti el tudtam volna költeni... Végül csak 80 fonttal gazdagítottam a pénztárt, ennyi volt a keretem DVDkre :) Tényleg, a postaköltség ilyen olcsó?
0
2007. január 7., vasárnap 16:52
9489
Na igen, néha nagyon szűkszavúak,de ha ugyanazt a terméket megkeresed mondjuk Amazonon, akkor ott leírnak mindent. Vagy próbáld meg a díszdoboz filmjeit külön megkeresni és azoknak az adatlapját megnézni.
Tényleg csak ajánlani tudom őket, akár személyesen ha Angliában jártok a boltokat, akár az oldalt!! Nekem eddig minden simán ment velül "élőben " is és postai úton is.
Hogy miért ilyen olcsó a postaköltség? Nem tudom, inkább örüljünk neki! Amúgy, ha van az Egyesült Királyságban ismerősöd, oda ingyenes a szállítás, oda is rendelheted, aztán ha jön haza, majd elhozza. Én így is szoktam. :)
0
2007. január 7., vasárnap 16:19
4078
Kedves Rainbow ez egy nagyon jó oldal. Minden dvd R0 vagy R2, mert pl szemezgettem egy Freddy díszdobozzal mert nagyon jó árban van, de szinte semmit se irnak rola az adatlapon. Vágatlan-e , van-e angol felirat. semmit.
Hogyhogy iylen olcsó a postaköltség?:)
0
2007. január 7., vasárnap 15:50
16970
Kés/alatt 3. évad 3990-ért :)
0
2007. január 7., vasárnap 14:54
9489
Remélem, a booklet is benne van, az ő oldalukon nem írja, az amazonról vannak a specifikációk, mert ott részletesebben leírták. De nyilván ugyanaz a kiadvány, csak ott több, mint a duplája.
0
2007. január 7., vasárnap 14:47
9489
Ugye! Már én is megrendeltem, alig várom!!!!
Külföldről dvdt csak tőlük:
www.hmv.co.uk
Hatalmas kiárusítás van náluk, egy halom dvd 70%-kal olcsóbb, ott bukkantam rá. Sokat rendelek tőlük itthon ki nem adott filmeket vagy joglejáratosokat, nagyon korrektek, általában egy hét a szállítás. És nem mellékes a postaköltség. Márhogy ilyen olcsó.
Majd írd meg a tapasztalataidat!
0
2007. január 7., vasárnap 14:40
1189
Ez gyönyörű! Meg szabad kérdezni, hogy honnan van? Rendelem is azonnal. :)
0
2007. január 7., vasárnap 14:23
9489
* Main Language: English * Available Audio Tracks: Dolby Digital 2.0 Stereo, Dolby Digital 5.1 Surround, DTS Digital 5.1 Surround * Commentary - 1. Frank Darabont * 2. Audio Description track * Featurette - 1. HOPE SPRINGS ETERNAL: A LOOK BACK AT SHAWSHANK REDEMPTION * 2. SHAWSHANK THE REDEEMING FEATURE * 3. THE CHARLIE ROSE SHOW: With Frank Darabont * 4. Original On Location Footage * Interviews - 1. Tom Robbins - Star * 2. Morgan Freeman - Star * 3. Bob Gunton - Star * 4. William Sadler - Star * 5. Clancy Brown - Star * New Theatrical Trailer * Original Theatrical Trailer * Stills Gallery: Including stars & behind-the-scenes * Storyboards * Biographies * Memorable Quotes * 24-Page Collector s Edition Booklet
5.99 font és hozzá 1.75 postaköltség. :))))))))))))
0
2007. január 4., csütörtök 23:21
171
Szerencsere nekem csak a 3 gyuruk ura dvd-n volt ilyen matrica. Mind3rol konnyen lejott, csak szepen lassan turelmesen kell lehuzni. Megfigyelesem szerint, csak a vonalkodos feluletrol nem jon lesz szivesen az a matrica, de meg nagyobb lassusaggal es meg tobb turelemmel onnan is lejovoget nyom nelkul.
0
2007. január 4., csütörtök 23:18
14599
Ugye hogy nem is olyan nehéz? :)))
Bár igencsak szívsebészi kezek kellenek hozzá (de szerencsére nem vagyok (ember)orvos, csak DVD-doktor). :)))
0
2007. január 4., csütörtök 23:12
171
Ehhh, a eddig eszembe se jutott ez a megoldas. Ezen felbuzdulva, le is kaptam az elso ilyen ronda matricat az egyik dvd-mrol. Remelem a tobbinel is hasonlo sikereket erek el:)
0
2007. január 4., csütörtök 22:36
14599
Hogy ma a második Fórumos felülnyalást sikerült eltávolítanom nyom nélkül...
Mondjuk annak nem sikerül, aki barbár módjára lerántja a papírról, érzéssel kell csinálni... :)))
0
2007. január 4., csütörtök 19:14
52685
Kösz! Egy cimborám már régóta nyaggat vele, de eddig csupán Dömdödömnél akadtam a dvd nyomára, ő viszont mindig csak annyit mond a nógatásaimra, hogy "dömdödöm". Ha nem adná ki mégsem a Fórum, akkor felveszem a kapcsolatot a pomogácsokkal! :-)