Keresés

aminek kib*szottul örülök

2006. december 12., kedd 10:21
Hogy Calogero barátom, megint segített egy hiányomat pótolni: Gladiátor digi díszdoboz vadiújonnan.

És sikerült a Mexico trilógiámról lekapargatni a Magyar szinkronnal matricát maradandó nyom nélkül. Ennél a papírfelületnél felejtsétek el a hajszárítót, nem ért kutyagumit sem.
0
2006. december 11., hétfő 15:46
Vagyis az első kiadásos hajtogatós változatot :)
Annyira örültem, hogy már azt sem tudtam mit írok :)
0
2006. december 10., vasárnap 23:11
Hogy sikerült beszerezni a 24 4. évadát Digipackos változatban :)))))))))))
0
2006. december 10., vasárnap 16:31
Bár nem DVD, sőt nem is CD, de vettem ma két kurva jó inget. Csütörtökön viszont szülinap, remélem Bond bácsi(k) figyelnek majd a csomagban.
0
2006. december 10., vasárnap 13:32
Bár nem DVD, hanem CD, de hogy kiadtak egy újabb Buddha-bar válogatást és sikerült is beszereznem.
0
2006. december 10., vasárnap 1:31
klassz :D
gyors rá is keresek :P de ha nem ilyet kapok, jujj mindenkinek :D
0
2006. december 9., szombat 21:11
Igen - a gyűjteményes topicba tettem fel képet, többek között erről is. ;-)
0
2006. december 9., szombat 20:38
nah jah... no comment. és nem értem, mért nem éri meg kiadni a 4 dvd-set mondjuk megint, hisz szerintem sok vevő lenne még rá. köztük én is...
most szerezhetem be másoltam + 2000 Ft-ért a plusz két lemezt...
egyébként meg neked még a feknis van akkor?
0
2006. december 9., szombat 19:55
Nincs mit! Csak nem akartam, hogy feleslegesen mérgelődj... ;-)
A múltkor megvettem én is, valamilyen belső indíttatásra:két darab volt belőle, gondoltam, nehogy lemaradjak erről (is), mint a 4 lemezesről. A fene se érti ezt a qrva hazai dvd piacot! :-O
0
2006. december 9., szombat 19:51
nah!... azért ;)
így legalább akkor a topic-hoz is megy most a hangulatom. feknis titanic-ot ide nekem :D és kösz a gyors reakciót :)
0
2006. december 9., szombat 19:28
Nyugi, ezt az MM-ben láttam! Lehet, hogy itt még van a papírfeknisből.
0
2006. december 9., szombat 18:15
nemár!!!
ilyen nincs...
komolyan kellene valamit csinálni, mert így majdnem azt sem tudom mit kapok majd készhez....! vááááá!
legalább jelezve lenne, hogy "bocs, változott a kiadás, már csak normál tokban nyomjuk"... :(
0
2006. december 9., szombat 1:19
Na jó, van azt hiszem én most örökre befejezem veletek a focis eszmecserémet! Hajrá MTK! :)))
0
2006. december 9., szombat 0:54
"Volt szerencsém" Agárdon az MTK keretének nagy részével egy suliba járnom. Meg kell mondjam, nagy részük olyan sötét, hogy a holló mellettük villámlás, emellett még határtalanul nagyképűek is. Ezért remélem én is, hogy nem lesznek bajnokok, az ilyen emberek, akik a társadalom értéktelen darabjai, nem érdemelnek ilyet. Nem is értem, hogy ész nélkül hogy lehetnek ilyen eredményesek, biztos csak Garami Józsi bácsi edzői munkásságának segítségével.
0
2006. december 8., péntek 23:20
Én ezt a dühít rovatba írtam volna. Mindegy ki az első csak ne az MTK, azzal a párszáz nézőjével. Amúgy csak ezért nem szeretem, bár jobb lenne, ha a csapatom mögött állna a tabellán, de erre idén már nem sok esélyt látok.  :)

A másik, ami kicsit zavar, hogy a fiatal játékosokat azért nem adják el külföldre, hogy edződjenek az nb1-ben. Holott számos szakember szerint legkésőbb 18 évesen nyugatra kellene menniük, utána már behozhatatlan lesz a lemaradás. DE nem akarok vitát indítani erről, csak elmondtam a véleményem a csapatról :)
0
2006. december 8., péntek 23:12
Mind a 21 JB film itthon figyel! A kétlemezes Titanic-ról már hiányoznak a papírfeknik...
0
2006. december 8., péntek 18:34
A Borsodi-ligát az MTK vezeti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Van még itt vki MTK drukker?
0
2006. december 8., péntek 18:24
Hogy nem a kib@szottul dühít rovatba kell írnom.
Ma este nem dühít semmi. Ilyen is régen volt. Igaz, még nem kapcsoltam be a tv-t:-)
0
2006. december 8., péntek 18:02
Megszereztem a második Harcosok klubja digipackomat is :)
0
2006. december 8., péntek 15:43
Hogy megjött minden rendelésem és átvettem tegnap a csomagom az Xpresstől...      ...és kezembe vehettem a Cryptexet is :)) ..és azon gondolkodtam, hogy le kellene lefóliázom a BinJip-et olyan szép, nehogy por érje :D
0
2006. december 8., péntek 15:37
Semmi köze a DVDkhez, vagy a filmekhez, de meglett a Jelek és Rendszerek aláírásom!!! :))))
0
2006. december 8., péntek 1:41
...Hogy végre megvan a szinkronos Terminátor 1 - szarért-húgyért adták a Saturn Mammut-ban, az utolsót hoztam el. Végre kidobhatom a hibás régit...
0
2006. december 7., csütörtök 21:28
Hip Hip Hip...!
0
2006. december 7., csütörtök 21:05
Egy gyűjteményből 5500-ért.
0
2006. december 7., csütörtök 20:57
Honnan sikerült szerezned és mennyiért?
0