Keresés

aminek kib*szottul örülök

2006. november 10., péntek 10:37
...hogy megjött a Napsütötte Toszkána!! Berendeltem küldésre a csomagot ,de visszakukkantottam , hogy elment-e már csomagolásra, amikor ott volt!! Pedig bizonytalan státuszú volt, mire észbekaptam, h akciós! Mondjuk, továbbra is az, tehát talán valaki visszamondta, akinek félre volt téve! Bárki is az, köszönet érte!!!
Látjátok, megéri türelmesnek lenni és ami bizonytalan státuszú, az nem biztos, h reménytelen úgy!!!!!!
0
2006. november 10., péntek 8:02
a Szépség és a Szörnyeteg szuper. kik lesznek a főszereplők? :)

0
2006. november 10., péntek 7:55
Végre minden decemberi programomra megvannak a jegyek! :-)

dec. 2 - Experidance - Steel, a fém legendája
dec. 3 - Operettszínház - A Szépség és a Szörnyeteg
dec. 9 - Papp László Sportaréna - Diseny on Ice (ezt nyertem, THX Xpress ;)
dec. 14. - Szeged Vásori Sportcsarnok - Ákos: Még közelebb turné
0
2006. november 9., csütörtök 16:57
..., hogy megjött a "24" 3. évadja. Első kiadás, kifogástalan állapot. Köszönet érte keksi-nek, aki gyors és korrekt volt. (Nem tudom direkt-e, vagy véletlen, de egy olyan cipősdobozban érkezett, amiben erdetileg egy 24-es méretű lábbeli volt. :-D)

0
2006. november 8., szerda 14:00
..., hogy 4990-ért belebotlottam egy ilyen dobozba ami ráadásul bontatlan is volt:

0
2006. november 7., kedd 22:38
Neked megvan a Vissza a jövőbe doboz? na jó mind1
Nekem most kuytám van, meg az is lesz mindig ez van.
0
2006. november 7., kedd 22:27
Természetesen elfogadom.
Arra kérlek ezentúl gondold végig,mit írsz.Olvasd végig a topicot és a testvértopicot is,nem csak dvd-kről van szó,hanem általános hétköznapi dolgokról.
Különösképp nem értelek,hiszen háziállata nem egy embernek van és miért ne írhatná be,ezzel kapcsolatos örömét.Neked is volt madarad.
Persze teleszarhatom én is a topicot azzal,hogy nagyon örülök a Vissza a jövőbe díszdobozomnak meg a Gladiátor digipackomnak stb.,ami igaz is,de ha mindenki csak ezt írná,kicsit száraz lenne a topic.
Most meg sokak szemében én leszek az észosztó,mert egy általános dolgot próbálok elmagyarázni.
Jó tanács:ne akarj mindenkinél okosabb lenni,mert egyhamar sok lesz az ellenséged!
0
2006. november 7., kedd 22:25
Nincs mit, szívemből szóltam.
0
2006. november 7., kedd 22:19
Én is neked adok igazat, mert hát ugye a topic cím, és más is írt ide már sok mindenről.
Különben bírom a szöveget, hogy ha vki kérdez vmit egy fórumon, a többiek egyből lehordják, hogy nézz körül vmelyik fórumon vagy Gugli a barátod.
0
2006. november 7., kedd 22:09
Elnézést kell kérnem tőletek!
Bocsánat.
0
2006. november 7., kedd 22:00
Köszönöm szépen bubóbácsi,végre valaki megértette,miről beszélek!
0
2006. november 7., kedd 21:27
Nem poénnak? Talán maró gyúny volt részedről? Mert hát te sírtál és élcelődtél annyira, hogy minek ír ide ilyeneket...Te miért linkelsz be egy oldalt papagájokról, mikor ez az oldal a dvd-kről szól? Na, most akkor ez az önellentmondás. Vagy csak arról van szó, hogy leesett, hogy egy kicsit "egyszerűen" reagáltál egy fórumtag örömére és most-meglehetősen béna módon-próbálod helyrehozni a dolgot. Nem érdekel, ha kiutálnak erről a fórumról, de ezt le kellett írnom. A filmek iránti szeretetem miatt regisztráltam ide, de a gyomrom fölfordul, ha valaki más örömét ennyire unintelligens módon "próbálja" elrontani. És elnézést, hogy már megint nem arról írtam, amiről a topic szól. Nem tudtam megállni, hogy ezt elmondjam.
0
2006. november 7., kedd 20:26
Végre kijött a Két Torony bővített filmzenéje 3 lemezen bónusz DVD-vel, gyönyörű digipackban, igaz, ezen verzióra várnom kell Mikulásig, de már az mp3-at hallgatni is nagy öröm :)
0
2006. november 7., kedd 20:24
Hát ha ez nem segít akkor bocsi.
0
2006. november 7., kedd 20:15
Ilyen oldalból én is rengeteget találtam,csakhogy itt egy általános leírást adnak,amit én magam is tudok.Tehát ezzel nem alkottál nagyot.
Olyan ember segítségét kértem,akinek személyes tapasztalatai vannak.
De hagyjuk az egészet,nehogy már én magyarázkodjak azért,mert te unalmadban és másoknak akarván tetszeni "tökösségeddel" belémkötöttél...
0
2006. november 7., kedd 20:10
Nem poénnak, szánt6am. kért a madárkákról infót hát keerstem neki. Ennyi.
Hogy miért? Gould amandina-m volt nagyon régen.
de ez nem ide való téma. no.
0
2006. november 7., kedd 20:07
El kell ismerni, ez a poén nagyon ül!:-))))
0
2006. november 7., kedd 20:06
Argyle nézd meg Ezt csak NEKED
0
2006. november 7., kedd 20:05
416-os hsz miatt, a kérést én is pókember miatt említettem.
0
2006. november 7., kedd 20:04
Ezen tényleg kár. Örüljünk annak, hogy mind imádjuk a filmeket.
0
2006. november 7., kedd 20:03
Ööö, lehet, h én értem félre a fórumrendszert..de ebben atopikban mióta kell kérni bármit is?:)
0
2006. november 7., kedd 20:02
Ne érts félre, nem akartam piszkálódni, igazad van, hogy nem ide való a kérés. Csak azért írtam, mert végül is nem 10 hozzászóláson keresztül ecsetelte a nimfa-papagáj-problémát, de tényleg hagyom a témát, mert most már én leszek az OFF-király...
0
2006. november 7., kedd 20:00
"aminek kib*szottul örülök" --> ebbe elég sok minden belefér szvsz:)
0
2006. november 7., kedd 20:00
Imádom az olyan okostojásokat,akik a 12 éves fejükkel idejönnek,mindenkit oltogatnak,a nagy emberek seggét meg fényesre nyalják.
Persze arról már fogalma nincs,hogy ez a közösség attól is közösség,hogy nem csupán dvd-ről,hanem bármilyen hétköznapi dologról eszmét cserélünk.
Feleslegesen bosszanton magam...
0
2006. november 7., kedd 19:54
dehogy fogok rosszul aludni. de ez TOTÁL nem ide való kérés volt.
0