Keresés

Horror film keresés

2010. október 24., vasárnap 12:12
keresem a gonosz halottak 1-2őt dvdn.persze szinkronosan.
0
2010. június 1., kedd 10:31
Ebben jó csajok vannak! :D Nem olyan gáz a film szerintem!

0
2010. június 1., kedd 0:48
Ha marhaság is befér a listára, akkor tudom ajánlani a Doghouse-t.
0
2010. május 31., hétfő 22:54

a Drag me to hell-nél nekem ugyanez az érzésem volt! imádom az Evil dead-et (az első rész ott van a saját "minden idők legjobb 20 filmje" listámon), de ez valahogy nem állt össze. a komolysággal nem volt gond, de a lazább részek valahogy túl lazára sikerültek, kicsit elvétették az arányt...

a korábban említettek közül a 30 days of night szerintem nagyon jó volt, a legjobb vámpíros horror (ez tényleg horror, van benne vér és belek bőséggel) nagyon rég óta! a Wolf creek szintén nagyon jó, szokásos sémára épül, de valahogy mégis sokkal hatásosabb, a hangulata is nagyon jó!

tényleg ajánlom őket megnézésre!
0
2010. május 31., hétfő 20:14
Akkor ezeket egyelőre csak felírom a megnézendő filmek listájára :)

A Drag Me to Hell-t nem tudom hová tenni :S Tudtam, hogy mire számítsak, és az Evil Dead filmeket is szeretem (sorrend: II., I., III.), de ez valahogy fura volt. Néhány jelenet egész komoly volt, aztán jöttek olyan jelenetek, amik mondjuk egy Looney Tunes rajzfilmbe illenek. A komolyságból és a hülyeségből is vissza kellett volna venni egy picit, hogy megfelelő legyen az arány. De csak szerintem. Mert tudom sokaknak tetszik így is.

Az Orphan-t mindenki agyon dícsérte, úgyhogy ez lesz az egyik (remélem nem lesznek benne szellemek, mert már unalmas).
A The Children is elég keménynek tűnik, de elég most egy "gyerekes" film :)

Egy marhaságnak meg jó lesz ez szerintem:

0
2010. május 31., hétfő 19:53
Pontypool, Antichrist egy jó hangulatú társaságban szerintem felejtős, mert csak szunyókálás vagy hőbörgés lesz belőle, másik kettőt nem ismerem.
0
2010. május 31., hétfő 19:50
30 Days of Night, The Carzies, Drag Me to Hell, Dead Snow, Zombieland, Doomsday
Az utolsó inkább világvégi véres akciófilm, de agyalni nem kell rajta :O)
0
2010. május 31., hétfő 19:48
Ezek közül amit én nem láttam: Orphan, The Children, Repo (Jude Law-féle), Hush.

Mindenképpen olyat szeretnék, ami nekem újdonság, úgyhogy ezek közül próbálok majd szemezgetni.

Illetve ezeknek az előzeteseit nézegettem most: Pontypool, Antichrist, Sorority Row, The Stepfather. Vélemény esetleg valamelyikről?

Amúgy a napokban ezeket néztem meg (azt hiszem a Te ajánlásodra): Jack Ketchum s The Girl Next Door, The Collector. Az utóbbinak elég elvetemült hangulata volt :)
Az első nálam nem vágta ki annyira a biztosítékot, mint az Eden Lake. Persze szörnyű, hogy ilyen megtörtént, de valahogy a film nem volt olyan erős, jobban is meg lehetett volna csinálni. Ezt leszámítva egyszer mindenképp érdemes megnézni. Sőt a "párját" is igyekszem beszerezni (An American Crime).

Köszi az ajánlót!

(ui.: Martyrs-t láttam. Szeretem a francia horrorokat :))
0
2010. május 31., hétfő 19:46
nem nagyon nézek horrort de ha röhögni is akartok a drag me to hell-t ajánlom! én már sírva röhögtem egy-két jelenetnél! :DDD
0
2010. május 31., hétfő 19:38
Azért az nem baj xD Csak most nem követelmény :) Az a lényeg, hogy pörögjön a cselekmény, mert haverokkal házimozizunk. Az agyalást majd eltesszük későbbre :D
0
2010. május 31., hétfő 19:35
Az 1,2,3,4,7 mögött van tartalom is :) A Martyrs-t kihagytad :)
0
2010. május 31., hétfő 19:31
Eden Lake, Orphan, The Orphanage, Wolf Creek, The Hills Have Eyes, The Children, 30 Days of Night, Repo - The Genetic Opera, Trick r Treat, Drag Me to Hell, Hush

Ezek szerintem egész jók! :D
0
2010. május 31., hétfő 19:28
Hali!

Tudtok ajánlani valami fasza kis horrort az elmúlt évből? Nem fontos, hogy komoly tartalom legyen mögötte :) Egyszerűen csak "szórakoztasson" :)

Köszi!
0
2008. november 17., hétfő 15:28
JUBEI!
Valahogy fel lehetne venni veled a kapcsolatot, e-mail címed van? Fontos lenne!
0
2008. november 17., hétfő 15:02
Sőt, a másodikat is kiadta az InterSonic!
0
2008. november 17., hétfő 14:51
Pupi Avatiról sok:

az e havi Filmvilágban
0
2008. november 17., hétfő 14:43
Pupi Avatiról egy kevés:

http://origo.hu/filmklub/20081114-pupi-az-olasz-hitchcock-pupi-avati-retrospektiv-az-urania.html
0
2008. november 15., szombat 17:01
Biztos:) Riz Ortolani a zeneszerző aki az egyik legjobb.
0
2008. november 15., szombat 16:38
Egy időben Pesten lehetett megcsípni néhány újságárusnál, de ennek már vagy jó 3 éve....
0
2008. november 15., szombat 15:52
Soha az életben nem láttam semmilyen boltban, az enyém is használt példány.
0
2008. november 15., szombat 15:46
Tényleg??? Az szép! Én még sajnos sehol nem láttam, sőt eddig nem is halottam róla, hogy kiadták. Kecskeméten nem láttad mostanában valamelyik boltban?
0
2008. november 15., szombat 14:41
Nem tudom, melyik Ju-On-ra gondolsz, de az első japán filmet (Shimizu) kiadta az Intersonic.
0
2008. november 15., szombat 14:00
Bocs, megfordult az időrend, és azt hittem, ez az uccsó.:)
0
2008. november 15., szombat 13:59
Az Antropophagus folytatása Joe D Amato rendezésében: Absurd.
0
2008. november 15., szombat 13:53
Hangulatos trailer, ha nem tudnám, hogy nem egy régi filmről van szó, na meg ha nem látom, hogy Burt Young milyen idős már ebben, akkor tuti elhinném, hogy ez egy 70-es, 80-as évekbeli horrorfilm.
A filmben is ilyen hangulatos régi aláfestő zenék vannak?
0