Keresés

Horror film keresés

2008. november 15., szombat 12:29
az utóbbinak ez az előzetese:

http://www.youtube.com/watch?v=3BYOWiZlaDg&feature=related
0
2008. november 15., szombat 12:24
Rejtekhely előzetese:

http://www.youtube.com/watch?v=AjrvtlQuBLE

A legszebb 70-es évekbeli olasz horrorokat idézi:)

La Casa Dalle Finestre Che Ridono is jöhetne végre.
0
2008. november 15., szombat 12:16
Király! Remélem tényleg megjelenik!
0
2008. november 15., szombat 11:50
Az Audiont a Cinetel hozza, bár majd csak akkor hiszem el, ha a polcomon lesz, de elvileg már megjelenési dátuma is van, vagy mi. :)
0
2008. november 15., szombat 11:47
Jó lenne ha az Auditiont kiadnák dvd-n. A Rejtekhely című filmet nem ismerem. De van még pár horrorfilm amit kiadhatna valamelyik kiadó, csak, hogy párat említsek:
Shutter (2004), Ju-On, Suspiria, Inferno, Jack Brooks Monster Slayer, Inside...
0
2008. november 15., szombat 10:45
Emberek figyelem!

az odeon szerint:
http://odeon.hu/kat.phtml?id=9956

A Best hollywood kihozza moziban és remélhetőleg mielőbb DVD-n Pupi Avati horrorját a Rejtekhely ( Il Nascondiglio )című filmet. Lehet tudni valamit DVD-n mikor jön?

Illettve: Az Audition felkerü la  kínálatba?
0
2008. szeptember 23., kedd 14:58
Egyébként szemeztem vele, de ha javallod, akkor beszerzem.. Egy mozijegy árát megéri :) Már csak az a baj, hogy ezeket a filmeket csak egyedül tudom nézni, mivel barátnnőm nem bírja  a horrorokat. Fél tőlük :))))
0
2008. szeptember 23., kedd 14:29
A Szanatórium nekem nagyon tetszett. Unalmas, érdektelen szart vártam, erre úgy felpörgött, hogy nem győztem kapkodni a fejem, nagyon élveztem! Semmi különleges, semmi maradandó, de nagyszerű szórakozás!

Az erdő nekem közepes. Sablonos sztori közepes megvalósításban, de nem annyira rossz.

A többit még nem, vagy sohasem. :)
0
2008. szeptember 23., kedd 14:19
Hát, ha neked a Shrooms középszerű, akkor szerintem adj egy esélyt a 31.km-nek. Nem gore, inkább a japán horror vonulatot képviseli, de nekem az utóbbi időben az tetszett a legjobban.
0
2008. szeptember 23., kedd 14:10
Sajnos, mostanság csak ócska horrorokat sikerült néznem. Na jó, pár középzserű is került bele, de sajnos egyik sem vlt valami maradandó.

Szemetek: Az erdő (The Woods), Halálos árnyak (Severed), Szanatórium (Insanitarium)

Középszer:Boncasztal (Pathology), A tó szelleme (Drowning Ghost), Varázsgomba (Shrooms)

Ma is próbálkozom, van még vagy 20 horrorom, amit nem láttam, remélem, jobb hírekkel tudok majd jönni! :)
0
2008. augusztus 28., csütörtök 17:47
A mostani francia horrorok közül szerintem az Ils a legjobb és amiatt, hogy egyáltalán nem a trancsirra megy rá.
0
2008. augusztus 28., csütörtök 17:41
ááá király vagy! rémlett, hogy "W"-vel kezdődik a címe. Akkor tuti, hogy a Wilderness lesz az. A Descentet már láttam, le is izzadtam rendesen :)
0
2008. augusztus 28., csütörtök 17:11
Angol horror az elmúlt 2-3évből?
Talán a Wilderness-re(A vadász),vagy a The Descent-re(A barlang)gondolsz.
Szerintem mindkettő film zseniális,tudom őket ajánlani.
0
2008. augusztus 28., csütörtök 16:39
Egy kicsit szedjük már elő ezt a topicot :)

Mostanában megint ráálltam a horror filmekre (este, fejhallgatóval:))

Nyár elején ugyebár bepótoltam a Halloween szériát. Néhány héttel ezelőtt pedig a Péntek 13 összes részét volt szerencsém látni. Hááát nem mondom, hogy rossz filmek, mert meglehetett őket nézni, de sokszor az volt az érzésem (pl. 2-3-4. rész), hogy full ugyanazt a történetet látom, csak más szereplőkkel. Így kissé kezdett unalmassá válni. Meg aztán Jason sem volt olyan érdekes figura. Sőt bénának is mondhatnám (persze kinézetre fasza. hokimaszk+machete). Sokszor olyan volt mintha teleportációs képességei lennének :) Hopp hirtelen felbukkan a semmiből...szegény leendő áldozat elkezd futni, bőven lehagyja Jasont, de valahogy tök ellenkező irányből (tehát amerre a hullajelölt fut) megint lecsap.
Na mindegy...ennyira nem zavart, de fura volt. Szóval nekem Myers kollega jobban bejön. De azért Freddy a legjobb :)

Ömlesztve még pár film:

City of the Living Dead: szeretem a zombis filmeket, de ez valahogy nem jött be. unalmas volt. viszont volt 1-2 olyan gusztustalanság, hogy majdnem behánytam rajta. azok a fránya korabeli trükkök...

Dog Soldiers: ez kellemes meglepetés volt. angol katonás, farkasemberes film. örültem, hogy a megvalósításra nem CGI-t használtak, szerintem elég jók lettek a "jelmezek"

Ördöggerinc: Del Toro ide vagy oda, ez nekem nem annyira jött be. talán azért, mert egész másra számítottam. inkább dráma volt ez.

Frontiere(s), valamint Inside: pfff...hát igen a franciák. már anno a magaszfeszültség is igen mocsokos volt, és ezek még talán egy fokkal durvábbak is. ám ez esetben elmarad a film végi (erőltetett, logokátlan) csavar. nagyon tetszett mindkét film, hamarosan jön az Ils is.

Hát igen drába jó internet...kb. 2x ennyit írtam az előbb, de valamiért nem ment el. Ennyit sikerült megmentenem, így ezek után már csak felsorolás szintjén pár filmcím amiket még a nyáron néztem:

Cabin Fever, Diary of the Dead, Hatchet, Turistas, Wrong Turn 2: Dead End, Kampókéz, Shutter (2004), Cry_Wolf, The Hills Have Eyes (1977), Doomsday, The Return of the Living Dead (ez nagyon jó volt:)), The Cottage.

Nah, kb. ennyi. Ti esetleg tudtok valamit ajánlani, amit érdemes megnézni?

/valamint keresek egy angol horrort az elmúlt 2-3 évből. a címe nem jut eszembe, de már itt az xpressen is emlegették, hogy milyen jól sikerült/

És most nyomok egy CTRL+C kombinációt a biztonság kedvéért :)
0
2008. május 31., szombat 4:22
Nem,  hasonló de nem az.
0
2008. május 30., péntek 22:15
Esetleg nem pont a Sárkányikrek című Jackie Chan film? :) Valami hasonló a sztorija :)

http://jackiechan.fan-site.hu/film-sarkanyikrek
0
2008. május 30., péntek 19:05
Senki?
0
2008. május 30., péntek 15:23
Bocs, hogy ideírok, mert nem horrorfilmet keresek, hanem egy ázsiai vígjáték-karate-akció filmet :P. Csak itt az ember mindig kap segítséget (főleg creeper-re számítok most is, de bárki segítségének örülnék).

Szóval a film arról szól, hogy van két kis kopasz ázsiai gyerek, egyikük az egyik legtehetségesebb harcművész a világon (folyton egy nővel járkál, ha jól emlékszem a nővére), a másik kis kopasz pedig pont az ellentéte: kövér, egész nap csak eszik, a strandon a kislányokat zaklatja és a huszonéves haverja büféjében lóg. Egy nap a büfét megtámadja pár bandita és a kis harcművész gyerek lép közbe. A kis dagi ezután ráakaszkodik, aztán belekeverednek valami maffia storyba is, és kiderül, hogy testvérek (a dagi az apjára ütött).

Ennyire emlékszem a filmből, és a címe valami sárkányikrekhez hasonló valami volt ha jól emlékszem. Nagyon örülnék ha valaki tudna segíteni, mert egész kiskoromban szinte ezt bámultuk a tesóimmal és jól esne már csak egy képet is újra látni ebből a filmből. Mellesleg a legdühítőbb, hogy a videótéka ahonnan mindig kölcsönöztük ezt a filmet, nem rég árúsította ki az összes vhsét és dvdjét, én meg elszalasztottam...:S
0
2008. május 27., kedd 15:18
Parázásra ajánlom még: The Orphanage
Spanyol-mexikói (Del Toro produkció, egy nagyon tehetséges mexikói rendezóvel) film, már valahol áradoztam róla. Jah, és nagyon jó a zenéje!
0
2008. május 27., kedd 1:50
Hát parázni nem paráztam rajta különösebben, de ultra brutál volt az biztos, én utoljára a The Descent - A Barlang és a Szem című ázsiai filmen paráztam.
0
2008. május 27., kedd 1:39
Ugye milyen állat jó film? Én is paráztam rajta, remélem, meg fog jelenni hamarosan! (Az Il s és a Frontires is jöhetne, úgy ám! :))
0
2008. május 27., kedd 0:46
Senki?
0
2008. május 26., hétfő 17:59
Most fejeztem be az À l intérieur (Inside) című francia horrorfilmet, és ilyen brutális horrorfilmet még talán soha nem láttam! Aki már látta ahhoz lenne két kérdésem:
SPOILER lehet!
Vajon miért nem használja a terhes nő a pisztolyt? Ezt nem értettem a film végén.
Spoiler Off!

Mellesleg már a Magasfeszültség óta szeretem a francia horrorfilmeket, és nagyon hiányzik a gyűjteményemből pár francia horror, mint pl. Ils, Frontière(s), Malefique és persze az À l intérieur. Ezek kiadásáról tud valaki valamit?
Bármilyen infónak tudnék örülni.
0
2008. május 22., csütörtök 15:35
Hát besz*rok! Köszi!
0
2008. május 22., csütörtök 14:36
Kísértet (The Vagrant, 1995) címmel forgalmazta az InterCom nálunk videón, Bill Paxton főszereplésével.
0