Keresés

Horror film keresés

2008. május 22., csütörtök 14:04
Keresek egy régebbi "horrofilmet". A storyból a követkzőkre emlékszem:
Egy férfi börtönbe juttat egy csövest, aki folyton figyeli őt...majd egy éjszaka a csöves a férfi udavrán kezd tanyázni (tüzt rak stb.). A férfi be van szarva, később a csöves még a házba is bemegy és elkezdi kergetni a férfit...na kb. ennyi rémlik belőle. Nem volt egy hú de nagy film, csak kíváncsi vagyok rá így felnőtt fejjel is, mivel kisebb koromba beszartam rajta :). A címe valami Kísértet volt, de így nem találom sehol. creeper? Van tipped?
0
2008. május 21., szerda 18:05
Kiadhatnák a Blood for Dracula illetve a Flesh for Frankenstein című filmeket is.
Andy Warhol "műhelyében" Udo Kier Főszereplésével. Igen eredeti és egyedi feldolgozások. ÉRdemes mengzéni őket. Jó lenne egy itthoni dvd is belőlük.
0
2008. május 21., szerda 13:17
Nem nem ez az a film,de köszi a segítséget
0
2008. május 21., szerda 0:57
Mondjuk ez:

0
2008. május 21., szerda 0:55
Nem biztos, hogy erre gondolsz, de nekem a Michael Dudikoff féle  Lőjj a vadászra  ugrik be. Mindjárt kesesek hozzá valami videoanyagot.
0
2008. május 20., kedd 23:33
Nekem a princess of darkness jobban bejött.A köd nekem túl lassú volt,bár gyögyörűek a film képei és gyönyörű a zenéje
0
2008. május 20., kedd 23:22
Na legyen a Köd. Az több pontot kapott IMDb-n, meg itt is.
0
2008. május 20., kedd 23:07
Én is keresnék már régóta 1 filmet,bár ez inkább thriller volt mint horror, bár volt benne sok véres jelenet emlékeim szerint.Kb. 12 évesen láttam egy másolt vidókazin.A sztori az volt hogy egy milliárdos különböző foglalkozású embereket hív egy szigetre egy játékra.A játék fődíja rengeteg pénz,és az nyer aki túléli a játékot.emlészem kutyákkal való szétépetésre rengeteg futkározásra meg hogy ezek az emberek mind ártottak ennek a milliárdosnak.aztán ez lenyúzta a a menekülö csoportban lévő doki bőrét és magára öltötte és végig ott volt velük a játék során. :D
Valaki esetleg tudja mi volt ez a film? :D
0
2008. május 20., kedd 23:06
Carpentertől melyiket érdemesebb először megnézni:

The fog, vagy Prince of darkness?

Valamelyik ma este sorra kerül.
0
2008. május 20., kedd 21:15
Ó igen!Arra gondoltam!Hát azt megköszönném!
0
2008. május 20., kedd 2:37
Trey Parker melyik filmjére gondolsz? A Cannibal The Musical-re? Ha igen akkor ebben és az Orgy of the dead ügyében is megpróbálok segíteni. Ha beszéltem ismerősömmel akkor szólok.
0
2008. május 19., hétfő 20:44
Hát sajnos sovány a felhozatalom ez ügyben!Toxic Avengert láttam nagyon régen,meg a killer condom-ot,azt sem ma.Azt hiszem az is Troma.Trey Parker filmjét hajtom egy ideje,reménytelenül.De nem adom fel!De ami a szívem csücske,az Ed Wood!!!Nincs meg tőle sem minden,de van pár filmem.Tőle az Orgy of the dead kéne nagyon!
0
2008. május 19., hétfő 20:21
Köszöntem! Veled minden olyan egyszerű! :-)
0
2008. május 19., hétfő 20:12
Ez egy aranyos film, a címe: Kutyavilág (Fluke, 1995).
0
2008. május 19., hétfő 19:29
Ha már ilyen segítőkész vagy creeper.... :-)

Lenne még itt egy film! Abszolúte nem horror!

Arról szól,hogy egy családapa a halála után egy kiskutya bőrében ébred. Aztán felkeresi a volt családját akik asszem befogadják. Sikerül kiderítenie,hogy valójában megölték és erre akarja felhívni a családja figyelmét illetve ugye arra,hogy szerény személyében az apjukat tisztelhetik. Amúgy nagyon szép film. Nem is igazán nekem kellene de ha ismerős valakinek akkor írjatok! Köszi!
0
2008. május 19., hétfő 19:01
fúúúúúúúú hát tényleg az az!!!!! Nagyon szépen köszönöm!!! De tényleg!! Az életem mentetted meg! Már ezer éve keresem!!!! Köszi!!!
0
2008. május 19., hétfő 17:59
Ebben nem vagyok biztos, de előfordulhat, hogy a Rémségek háza (The People Under The Stairs, 1991) c. Wes Craven-filmre gondolsz.
0
2008. május 19., hétfő 17:45
jaj, és kb. 1985-1995 közötti lehet. Nem új film! Asszem még a fal mögött bújkáló gyereket le is szúrják és folyik a vére a lyukon át. Meg asszem vhol a házban (egy rakat) csontok is vannak.De tényleg ennyi.
0
2008. május 19., hétfő 17:40
Keresek egy filmet ami hasonló az Ami sok az sokk cmű filmhez amiben Tom Hanks játszik. Egy család szomszédjában érdekes emberek vannak,szinte soha nem jönnek ki és érdekes,furcsa zajok szűrődnek ki a házból. Meg még egy pár dologra emlékszem, van benne egy rotweiler is meg asszem a fal mögött van egy rés ahova bemászik pár gyerek. Hát nem tom hogy valaki ráismer e így. de ha valaki tudja a címét vagy legalább egy szereplő nevét vagy bármi mást azt kérem hogy írjon!!!!
Nagyon köszi!
0
2008. május 19., hétfő 16:04
Nekem a Phenomena a kedvencem, láttam majd az összes Argento-t.  Mondjuk marha nehéz különbséget tenni, főleg a korábbi (80-as évek beli) filmjei között, a maga nemében mindegyik zseniális. Az újak közül pedig a Sleepless nagyon jó!
0
2008. május 19., hétfő 13:32
ÖRÖK HÁLA CREEPER!
0
2008. május 19., hétfő 13:19
Ez egy tévéfilm volt 1991-ből Sally Kirkland és Jeffrey DeMunn főszereplésével, magyarhonban Átkozottak otthona címen forgalmazta az InterCom videón.
Eredeti címe: The Haunted.
0
2008. május 19., hétfő 13:12
Sziasztok!

KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (már aki tud)

Egy filmről lenne szó amit már 1000 éve keresek. Csak a címe kellene! Szóval a film amit keresek nem épp horror. Egy szellemes film. Nem ugrik be a címe mert már nem ma volt,hogy láttam. Színészeket sem tudok mondani.

Rövid története: szokványos story: egy amerikai család új házba költözik amiben szellemek laknak. A végén kiderül,hogy gyilkosság történt a házban. Nem mai film. Valahova 1980 és 1995 közé tenném.

1-2 jelenet amire emléxem belőle:
anyuka mindig a pincében matat valamit amikor is valaki az édesanyja(vagy anyósa) nevén szólongatja de ő hiába válaszol a hang nem szűnik meg aztán a szellem lelöki őt a lépcsőn.Anyukát egyik este valami felemeli az ágyban és elkezdi a plafonon ide oda dobálgatni. Illetve valami olyan rémlik,hogy a párna alól sátáni sugdolózást hallanak a férjével. Apuka a TV előtt ül. Egy szép nő  szelleme jön lefelé a lépcsőn és megtámadja apukát. Az anya egyik este mosogat, a gyerekek pedig a leckét írják. Az anya hangokat hall fentről.(valaki zuhanyozik) Megkérdi a gyerekektől,hogy a tesvérük xy hazejött-e már és esetleg ő zuhanyozik-e fent. Mivel a válasz nem az anyuka nagy parásan felmegy. Nem talál semmit. Aztán az ágyra rogy és sírva elkezd imdákozni. Mikor már nem bírják tovább az egész család elmegy valahova. A kövi képben meg az összes szomszéd kinn áll az utcán illetve az ablakaikban és mindegyikük halálrarémülve figyeli a család házát ahonna démoni sikítások szűrődnek ki illetve az ablakok fényben úsznak és a "függönyök" úgy remegnek mintha vihar lenne a házban. Az anya egyik nap elmegy két szellemvadász előadására aztán a műsor utána odamegy  hozzájuk és sírva közli,hogy szellem van a házukban és már aludni sem tudnak tőle.  
Ezek a szellemvadászok aztán kiszállnak és közlik,hogy hány szellem van és,hogy régen gyilkosság történt. Később hívnak egy papot aki ördögűzést tart. Látszólag minden rendbejön de aztán egy kis idő múlva minden folytatódik. A család végül elköltözök. Nagy az öröm és miegymás. Az új házban amíg a család többi tagja pakolászik ki az autótból az anya a konyhában rendezkedik mikor az anyja(vagy anyósa) hangján valaki ismét szólítgatni kezdi. Csak akkor tűnik fel neki,hogy gáz van mikor már harmadszorra szólítja meg a nevén. Itt van vége a filmenk. Egy narrátor közli,hogy a szellem tevékenységek xy család új házában is folytatódtak és csak az ezerkilencszáz nemtom hanyas ördögűzés vetett nekik véget.

Ha valakinek rémlik a címe az feltétlenül szóljon!

UI: NEM az 1982-es Poltergeist című filmre gondolok amit Spielberg rendezett!!!!!
Annak is hasonló a története de ugye mégis más.
0
2008. május 19., hétfő 2:30
Trash film rajongó vagy?? Ez tök jó, nem vagyok egyedül :P. TROMA filmekkel hogy állsz?
0
2008. május 19., hétfő 0:16
Kösz az infót!Valóban nem annak szánták,de én trash film rajongó vagyok és ez ízig-vérig az.A történet elég kusza az igaz,de láttad már Kern Andrást horrorban?
Minden hibája ellenére nekem tetszett.Nem kell sokat várni Hódi-tól,de azt hozza ami elvárható! :)
0