Keresés

Pár dollárral többért

2007. november 14., szerda 9:31
Tegnap érkezett meg.Mit mondjak, nagyszerű!Remek ez a Szakácsi-Sinkovits-Kézdy szinkron.Ha pedig egy kicsit várunk meglesz a Dollár-trilógia - díszdoboz.Plusz jöhetne a Duck You Sucker is(a Bujtor-Láng szinkronnal). Aztán várjunk még egy kicsit és jön A halál csöndje.
0
2007. július 2., hétfő 14:59

Hm... én angol verziót szereztem be, és ott is vágott - a verés rövidebb (a teljes verés fent van a youtube-on, mellesleg a teljes film is!), de ezt a szenteltvizes dolgot még sose láttam. Nem gondoltam volna, hogy Indio ennyire vallásos. :DDD

10.000 dolláros kérdés: vajon mit szívott Indio?
0
2007. június 26., kedd 17:22
Nincs mit!Amúgy szerintem nem létezik olyan dvd kiadás amin az alább írt jelenetek szerepelnének.A németek a képet és a hangot szépen felújították. Van olyan képe mint egy 10-15 éves filmnek...Viszont a jó a rossz és a csúfhoz vannak új, illetve bővített jelenetek! 10-15 percnyi biztos.
0
2007. június 26., kedd 17:02
Köszi. Úgy látszik, semmi sem lehet tökéletes. A német digi ettől függetlenül tervben marad.
0
2007. június 26., kedd 16:22
Nekem megvan a német digi.A fetrengős és a szenteltvizes jelenetet nem tartalmazza.Csak 1-2 toldás van benne: verekedés, indio hosszabban nevet, de ez max 1 percnyi. Viszont ahogy az előző hozzászólásokból kiveszem, ez az itthon megjelent lemezen is rajta van.De ha teheted, rendeld meg a németet. A digi gyönyörű, az extrák jók, na magyar vonatkozás az nincs a lemezeken.Viszont postával kb. 2500 huf
0
2007. június 26., kedd 15:46
Sajnos értettem, mire gondolsz. Pont ezért dühöngtem, mert nemrég vettem meg teljess áron (4390) itt az Xpressen.Nem tudod, hogy a német kiadás, ami a szép digiben van, az is a vágott verzió-e ?
0
2007. június 26., kedd 15:15
Az csak azért van ráírva,hátha jobban fogy. Sajnos a külföldi verziókhoz képest tényleg vágott,én így értettem. Anno,amikor a tv-ben ment,nem az rtl klubon,hanem jóval régebben az mtv-n,hiányzott néhány másodpercnyi rész (pl. amikor Indio bandája ütlegeli a fejvadászokat,innen is hiányzott pár másodperc),na most ezeket az apróságokat az rtl visszatette a filmbe, a dvd-re is felkerültek, ez észre is vehető,ha a klasszikus magyar szinkronnal nézed,mert itt csúszás van a hang és kép között,illetve néhány másodpercre nincs hang. Elvileg erre gondoltak,amikor ráírták,hogy a teljes,vágatlan változat,ami persze korántsem igaz,hiszen mondjuk az olasz verzióhoz képest (ami a teljes verziót jelenti),hiányzik amikor Clint hentereg a hoteltulaj nejével,vagy amikor Indio a végső párbaj előtt szenteltvízzel locsolja le a pisztolyát,stb.
0
2007. június 25., hétfő 18:08
"nálunk persze vágott..." : Még jó, hogy rá van írva a borítóra, hogy a teljes vágatlan változat.
0
2007. június 25., hétfő 17:46

Én is örülnék ha végre már újra kapahtó lenne :(
0
2007. június 25., hétfő 17:36
Egy lady nem veszi szájára a lólengőt, még pár dollárral többért se! :-)
most posts by TM
0
2007. június 25., hétfő 17:18
Régebben sikerült megvennem itt az xpress-en talán 1590 ft-ért,az akkori akció legvégén,majdnem lecsúsztam róla. A dvd maga nem nagy szám,sőt kimondottan gyenge kiadás,egy darab extra nincs rajta,még egy trailer,szöveges információ sem, de a klasszikus szinkron miatt féltve őrzött kincs,sokak szerint ez a lemez egyetlen extrája (zseniális a Szakácsi-Sinkovits-Kézdy szinkron). A film abszolút kötelező darab,megérdemelte volna a kinti 2 lemezes extra kiadást,azon a teljes film van,nálunk persze vágott... A díszdoboz tényleg jó volna,de ez csak álom...
0
2007. június 25., hétfő 15:32

Mégis mikor lesz leértékelve emberi árra? (értsd: 2000 alá)

És mi a lófaszért nincs még díszdoboz, mikor külföldön van?!
0
2007. március 21., szerda 18:28
Köszi az infót!
0
2007. március 21., szerda 2:04
Kis füzet itthon is van (bármelyik papír-írószerben) csak a dvd hiányzik "körüle", azt még pár dollárral többért se kapod meg idehaza. :-)
most posts by TM
0
2007. március 20., kedd 19:00
A kis füzet jár hozzá,poszter nem.
0
2007. március 19., hétfő 19:47
Aki esetleg megrendelte Angliából A jó, a rossz és a csúf speciális 2 dvd-es változátát, tőle szeretném megkérdezni, hogy ugyanúgy jár-e hozzá kis füzet és a film forgalmazásával kapcsolatos kis poszterek, mint az amerikai kiadás esetén?
0
2006. október 24., kedd 15:06
Köszi!

Akkor egyelőre csak nagyon halványan reménykedem...
0
2006. október 24., kedd 15:02

Egy másik boltból előrendeltem és ők ezt írták vissza:

Tisztelt XY!

Te az alábbi film(eket) rendelted tőlünk:

PÁR DOLLÁRRAL TÖBBÉRT

Sajnos a fentebb említett tételek még nem érkeztek meg hozzánk, a kiadótól le vannak rendelve! Legfrisebb közlésük szerint a DVD-k utángyártás alatt állnak, ami pár napostól a pár hónapos intervallumig terjedhet! Amint infónk van a filmekről, azonnal küldünk újabb levelet!

Amennyiben több filmed van rendelve, és egybe kérted a szállítást, kérünk írd meg, mit tegyünk: várjunk pár napot, és azután amik megjöttek küldjük ki, vagy azonnal küldjük azokat, amik megérkeztek?

Üdvözlettel:

XY bolt
0
2006. október 24., kedd 14:35
Ezt honnan tudod?
És arról van info, hogy mikor fog megjelenni (állítólag)?
0
2006. október 24., kedd 14:05
Állítólag a film (DVD) utánnyomás alatt áll.
0
2006. június 23., péntek 18:12
A dvdworld.co.uk szerint nincs rajta magyar felirat.
Erre a piacra az MGM már csak fapados változatokat ad ki.
Így lemaradtunk az összes hozzájuk tartozó Leone western extra változatáról.
Marad a gyönge kép és a (a vevők többsége szerint a legfontosabb dolog)a szinkron.Már ami legalább így megjelenik...
Szinkron nélkül A jó,a rossz és a csúf extra változatára még felkerülhettünk volna,de az InterCom szerint a kiadványnak nem lett volna sikere.Ha jól látom,egész Európából csak mi maradtunk le róla.Ez azért sokat elárul a hazai helyzetről...Majd egyszer jön egy fapados.Talán...
Ma már a Paramountos Volt egyszer egy vadnyugat sem kerülne itthon forgalomba,hiába van rajta magyar felirat.Olvasd el a szinkront hiányoló(a moziban feliratos volt!)hozzászólásokat.
0
2006. június 22., csütörtök 23:36
Tényleg nagyon jó az angol special edition,van rajta még DTS is!
Viszont úgy láttam,csak a 2. részen van magyar felirat.Persze lehet,hogy elírták,
utánanézne más is?
0