Keresés

Pierre Richard

2009. szeptember 19., szombat 13:33
OFF:

Az imént megnéztem. Én megkaptam. Majd a részleteket később e-mailben megírom.
0
2009. szeptember 19., szombat 12:32
Mindenképpen sor kerül rá egyszer. Igen, szeretem a francia vígjátékokat - régieket és maiakat is -, ezért is örülök, hogy ha csak félig-meddig jó formában, de hozzáférhető.
0
2009. szeptember 19., szombat 12:25
semmiképpen se hagyd ki, ha szereted a régi francia vígjátékok hangulatát, és a francia tájat, akkor szerintem tutira tetszeni fog neked :)
0
2009. szeptember 19., szombat 12:20
29-es hozzászólás.:)
0
2009. szeptember 19., szombat 12:08
OFF:

szia, írtam neked, több fronton is. megkaptad a mail-t? (mostanában többektől nem jött válasz, félek h esetleg a citromailemben van valami gubanc)
0
2009. szeptember 19., szombat 12:02
Otthagyjam Aldót? Az én Aldómat? Az áldóját!
0
2009. szeptember 19., szombat 10:53
A T-Home videotárában elérhető volt, egy ismerősöm onnan varázsolta le magának - a hogyant ne kérdezd - ezért mondtam, hogy tán láthatom majd egyszer.
0
2009. szeptember 19., szombat 10:42
az OLAJRA LÉPÉS az egy annyira jó kis film :)
olyan jó, majdnem egész Franciaországot látjuk benne, és annyira hangulatos, én agyonnéztem VHS-en, adhatnák a tv-ben is a sok hülye sorozat mellet...
0
2009. szeptember 19., szombat 10:39
Az elsőt már én is régóta kárálom, de úgy tűnik, hiába. A másodikat még nem láttam, de hamarosan remélem, lehetőségem lesz rá, a harmadikat szégyen a szememre nem ismerem...

Szóval, jöjjenek csak, mihamarabb! Egyetértek veled.
0
2009. szeptember 18., péntek 22:36
Félénk vagyok, de hódítani akarok
Olajra lépés
Esernyőtrükk

ezek nagyon fájó hiányok, az első kettőhöz nagyon szép emlékek fűződnek számomra, kérem a kiadókat, hogy adják ki a fent látható filmeket, vagy ha nem is mind a hármat legalább az első kettőt.
0
2009. január 19., hétfő 0:48
"Guiton úr várja Malaquet urat. Jericho megbízható!"
most posts by TM
0
2009. január 16., péntek 17:33
De verselget, csak azt már írtam az Intercom-os topikban.
0
2009. január 16., péntek 17:11
A lányról sem "verselget"? Én úgy emlékszem,hogy igen.

A színésztől leginkább az Esernyőtrükköt várom még.

Tahi-Tóth tényleg jó magyar hang volt.Értette a szakmáját,itt mást hozott,mint amikor mondjuk Redfordot szinkronizálta.

Ha már szóba máshol került Richard és Depardieu három közös filmje,engem nagyon zavart,hogy a két színésznek öt különböző magyar hangja van ezekben a mozikban,és ebből egyik sem Tahi-Tóth László és Helyei László.
0
2009. január 16., péntek 15:55
Bár így lenne..... de nem az. Csak hanghallatás, hátha ....
0
2009. január 16., péntek 15:44
Bekommandózhatna ide is. Apropó...
0
2009. január 16., péntek 15:42
Csak gerillamegjelenés történt.
most posts by TM
0
2009. január 16., péntek 15:40
Ez most ugye valami gerillamarketing a Félénk vagyok, de hódítani akarok dvd-megjelenése kapcsán? Ugye?
0
2009. január 16., péntek 15:00
Igen, Dr.Hárisng Lajosnak köszönhetjük a nagyszerű szinrkont.
0
2009. január 16., péntek 14:56
Dehogy. Amikor ez a film "átültetődött" magyarra, akkor én még a magyar nyelvvel sem voltam teljesen tisztában, nemhogy bármelyik idegennel. Ráaádsul, legnagyobb bánatomra nem beszélek franciául, az a pár szó vagy kifejezés, amit ismerek, semmi. Gyanítom, Dr.Hársing Lajos volt a fordító, de mindjárt megnézem, hátha elhangzik a film elején.
0
2009. január 16., péntek 14:48
Csak nem Te voltál? :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 16., péntek 14:40
Is. És egy remek fordító.:)
0
2009. január 16., péntek 14:39
Ehhez a sok remek szóláshoz, egy remek Tahi-Tóth László kellett... :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. január 16., péntek 12:32
Kivadásztam egy topikot, amibe azt hiszem, maradéktalanul illik pár idézet a Félénk vagyok, de hódítani akarok-ból. Tudom, hogy van filmes idézetes topik, de csak a kistesój akadt a horgomra, azt meg nem akartam hízlalni, keresgélni meg nem volt tovább energiám.

Szóval, átpörgettem a filmet, és ugyan ezek nem rímes idézetek, mint amikról korábban beszéltünk, de igazi gyöngyszemek, vagy önmagukért vagy a jelenet miatt, amiben elhangzanak.

"Hogyan tudtam volna megértetni ezzel a Mona liba mosolyú hölggyel, hogy ártatlan testemet nem adhatom oda neki, amikor szívem nincs ott, hanem másfelé száll."

"Megfogom a tányért, megmosom a tányért, feldobom a tányért, elkapom a tányért, csurgatom a tányért, megtörlöm a tányért éééés kész van a tányér."

"Nem ütötte meg magát? - Nem, csak a térdemet, magamat nem."

"Valakit csak kell bámulni! Téged ne bámuljunk, őt ne bámuljuk, akkor mi legyen, kit bámuljunk?"

"Szegezze pillantását arra a munkára, amit a víz végez a pohár fenekén."

"Nem én telefonáltam az előbb."

"Feküdjön vissza! Tűz van! Most pontosan lobbant fel!"

0
2006. augusztus 10., csütörtök 16:43
Telefonon felhívtam őket, időpontot egyeztettünk, és személyesen elmentem a lemezekért. Az új széria hibátlan. Megjegyzem, hogy majd egy napomba került a kis budai kirándulás. A postai cserét is felajánlották, de ezzel kapcsolatban sajnos rossz tapasztalataim vannak a Besttel.

BEST HOLLYWOOD KFT. 1125 Budapest, Tusnádi u. 19.
Telefon: (36)-1 202-1449, 214-0931, 225-3066, 225-3067
0
2006. augusztus 10., csütörtök 14:25
A lemezcserét hogyan oldottátok meg?
0