Keresés

Pierre Richard

2006. július 16., vasárnap 18:16
1.Mindkettő van.
2.Lapmelléklet
0
2006. július 15., szombat 21:50
Bocs, ha értetlenkedek, de :

1 : Eredeti hang, vagy magyar szinkron van a lemezen?
2 : Hol lehet hozzájutni?
0
2006. július 15., szombat 21:10
Ja, ezt a ZSARU VAGY CSIRKEFOGÓ-val is eljátszották, hogy képtelenek voltak feliratozni a werkfilmet, pedig azon ez alig pár perces.
0
2006. július 15., szombat 17:54
Már kapható a javított változat.
Még csak belenéztem,de a korábbi hiba nem jelentkezett.Ahol megállt a film,most ott van a rétegváltás.
Magyar felirat továbbra sincs a lemezen,viszont van angol...
A werkfilm 45 perces és biztosan érdekes is,de franciául beszélnek benne mindenféle felirat nélkül.
Inkább adták volna drágábban,magyar felirattal.
0
2006. július 5., szerda 18:10
A lejátszás hibákhoz csak annyit, hogy általában az érzékenyebb lejátszók (nekünk is Panasonic van), a gyengébb minőségű dvd-kre is érzékenyebbek. Én is így jártam a Kill Bill 1-2-vel, a csúcsszuper Pana lejátszó nem boldogult vele, szétesett a kép, akadt, meg minden, míg a számítógép lejátszója, valamint a sz@r kis Daewoo simán végigment a filmen.
0
2006. július 5., szerda 15:09
Valóban törvénytelen. Az újságosnak ki kell cserélnie a lemezt. Egy ilyen probléma miatt ezügyben egyszer felhívtam a fogyasztóvédelmet, ahol azt mondták, hogy a vásárló nem a kiadóval áll jogi viszonyban, hanem az újságossal, akitől a DVD-t vette. Tehát nemcsak a pénz begyűjtésével, hanem a vásárlók problémáival/cserével is kell az újságosnak foglalkoznia. Miután ezeket közöltem az újságossal, ki is cserélte a lemezt; nem örült volna, ha a nyakára küldöm a fogyasztóvédelmet. Ha nincs hibátlan cserelemez, akkor vissza kell adnia a vételárat; majd az újságos visszajuttatja a kiadóhoz a selejtet..

Ezt leginkább a vidékiek kedvéért írtam le, akik nehezen tudnák a kiadónál cseréltetni a lemezt.

Csak még egy hasonló példa: ha veszek egy cipőt és két hét múlva leválik a talpa, akkor nem a cipőgyárba viszem vissza a lábbelit, henem a kereskedőhöz.
0
2006. július 5., szerda 13:17
Jó munkához idő kell. :)
0
2006. július 5., szerda 12:43
S ne felejtsd el, hogy mindez hetekig tartott... :)))
0
2006. július 5., szerda 12:19
Én egyszer csomogban visszaküldtem nekik 3 hibás lemezt és postán küldték a cserét. Persze előtte telefonon egyeztettem.
0
2006. július 5., szerda 10:59
Én  nálam is akad! Felhivtam a kiadót,és tájékoztattak,hogy mindenkinek kicserélik postafordultával "portos" a lemezeket.Állitólag jövőhéten lesznek kész az új nyomások. Best Hollywood Kft. 1125 Budapest Tusnádi u. 19
0
2006. július 5., szerda 10:11
Köszi az infókat. Tegnap már meg sem lepödtem, mikor a 2. film is lefagyott. Az extrák szintén nem mentek.
0
2006. július 4., kedd 23:46
Köszönöm az információt csabagának és Dömdödömnek. Külön köszönöm klinikának, aki miatt megvettem mindkettőt! :- (

Nálam az első lemezen végigmegy a film, de ha az extramenüt akarom navigálni, lefagy. A film után van egy trailer (a folytatás előzetese) és egy dokumentumfilm Vladimir Cosma zeneszerzőről. A három műsor egyben, egy timecode alatt fut (!!!). A folytatás a 18 fejezet után lejátszhatatlan, az extramenü itt is lefagyasztja a gépet.

Csabaga sajnos nem feleslegesen keltette a pánikot.

Tudnám, hogyan és mikor cserél a Best, nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak velük. (Tudsz erről valamit, Dömdödöm? Előre is kösz.) Ja, az újságosok nem cserélhetnek, közvetlenül a kiadóhoz kell menni. Ez szerintem törvénytelen, de eddig mindig ezzel kerültem szembe, ha minőségi problémám volt.
0
2006. július 4., kedd 21:59
még valami.

egy új artwork sem ártana a lemezeknek.
ez a borító, meg a lemez egyszerűen ocsmány.

ugye?
0
2006. július 4., kedd 21:57
ja és persze a werkfilm is hiányzik...
persze, gondolom ez a kiadvány különlegessége,
úgy érzem nem vagyok egyedül, akik kicsit belesnének
a magas szőke kulisszái mögé.

kiváncsian várjuk az újonnan préselt korongokat.
0
2006. július 4., kedd 21:55
csabaga jól látta, elnézést kérek.
nekem tudniillik továbbment, csak a második rész utolsó húsz perce volt rajta...
no comment.
0
2006. július 4., kedd 20:22
HIVATALOS INFORMÁCIÓ: A MAI NAPPAL VISSZARENDELTÉK MIND A KÉT FILMET UGYANIS HIBÁS AZ ÖSSZES!!!!!!!!!!!!!!!!!   TEHÁT NEM EGYEDI HIBÁRÓL VAN SZÓ!!!!!!!!
0
2006. július 4., kedd 20:06
Az a baj,hogy nem akad,hanem 65 perc után nincs rajta film.
Utána azonnal bejön a menü,mintha véget érne a lemez.
A hiányzó 2o perchez tartozó jeleneteket a menübõl sem lehet kiválasztani.Helyettük szintén a lemezmenü jelenik meg.Idõkereséssel próbálkozva,ugyanaz.
Az extrák sem mûködnek.
0
2006. július 4., kedd 19:24
Most olvastam az utolsó mondatodat. Ha tesztelted több lejátszon is, kicsit megnyugodtam, hogy talán mégse a dvd lejátszó szarakodik. Ez is Sony, mint a házimozim.
Az viszont zavar, hogy itt Németországban nem tudom kicserélni. Tehát várok júli végéig. Ha valaki esetleg ír a Bestnek, legyen szíves írja meg a válaszukat.
Elöre is köszi

0
2006. július 4., kedd 19:20
Nálam is megállt 65 perc után. Mivel alig egy hónapja vettem a lejátszót, nem volt idöm eleget tesztelni.Ha júli végén hazamegyek, otthon is letesztelem a jól bevállt házimozimon.
A Kill Bill-lel jártam így. A Sony házimozimon elment, apámék Panasonic-ján már akadt.  De azon a Nyomás is akadt.
Én azt ajánlom. Próbáld ki egy másikon is.
0
2006. július 4., kedd 18:45
A saját példányomról írtam.
A lejátszóm eddig mindent lejátszott.Pana RV60.
Két másik lejátszón is próbáltam.Ugyanaz volt  helyzet.
Vagyis kifogtam egy hibás példányt,most próbálom kicserélni.
Egyébként nem vagyok egyedül...

A hazai DVD gyártás minősége igen gyönge.
0
2006. július 4., kedd 0:10
Az Áldóját!
most posts by TM
0
2006. július 3., hétfő 21:17
A lemez hibátlan.
Kedves csabaga feleslegesen kelti itt a pánikot.
egyszerűen szar a lejátszója.

csaó
0
2006. július 3., hétfő 18:57
jó,hogy ezt írtad
köszi
írjatok!
másnál is előfordul ez vagy csak csabagánál?
0
2006. július 3., hétfő 18:36
Az elsőt megvettem,de hibás a lemez.65 perc után véget ér a film és bejön a menü.Óvatosan a vásárlással!
0
2006. július 3., hétfő 15:06
Akkor is szóljon valaki, ha megjelenik a "Félénk vagyok, de hódítani akarok"!
THX
0