Régen láttam már, a kiadvány a DVD gyűjteményem felszámolásának áldozata lett (kéken viszont még nincs meg), így nem tudtam most gyorsan lekapni neked a polcról s beletekerni, de ha jól emlékszem, akkor az alábbiakkal volt megáldva a lemez.
SPOILER ON
Eredeti mozis befejezés:
Emily egy képet rajzol magának és Katherinenek az új nappaliban, a beállítás azt sugallja, hogy minden rendben (itt a rajz még nem látszik). Amikor a személyek elmennek a nézetből, akkor a kamera visszaközelít a képre, ahol Emily figurájának két feje van (utalva arra, hogy még mindig kétszemélyiségű).
Alternatív #1:
Ugyanaz mint a mozis, csak egy fejes rajzzal.
Alternatív #2:
Emily hálószobája fogad minket, Katherine pedig éppen fekteti le a kislányt. Jó éjt puszi után a gyerek megkéri a nevelőanyát, hogy hagyja nyitva az ajtót. Az anya közli, hogy azt nem lehet, majd becsukja azt. Ekkor látszik, hogy ez nem egy családi ház amit az eddigi képek sugalltak, hanem elmegyógyintézet, ahol megfigyelik a kislányt.
Mikor az anya már nem nézi a kislányt a figyelő ablakon, akkor Emily felkel s elkezd visszaszámolni, miközben nézi magát a tükörben s mosolyog.
Alternatív #3:
Ugyanaz mint a #2, leszámítva a felkelős, számolós részt.
SPOILER OFF
Emlékeim szerint a magyar kiadáson ennyi volt. Nekem a #2 tetszett a legjobban, örülök hogy rákérdeztél, mert kedvet kaptam hozzá megint a leírásom után, így be is szerzem Blu-ray-en. :)