Keresés

DVD-k alternatív befejezéssel

2016. október 8., szombat 3:34
Tiszta románc (a mozi Tarantino-féle eredeti vége), Terminator 2 (ebben Sarah Connort már öregasszonyként fiával, Johnnal és annak családjával egy játszóparkban látjuk újra, kb. 30 évvel később; az Ítelet napja, és a háború a Skynettel egyaránt elmaradt -véleményem: azt gondolom, jobb lett volna így, ezzel befejezni a filmet, s vele együtt az egész Terminator-történetet már akkor!), Kockázatos üzlet, Hetedik.
0
2016. október 8., szombat 1:31
Tökéletes gyilkosság,Idegenek a vonaton,Végzetes vonzerő.Mindegyik esetben volt DVD kiadvány itthon,amin rajta volt.
0
2016. október 7., péntek 19:59
Törés (Hopkins, Gosling): Két verzió is van a korongon.
Freddy vs Jason: Hát, jobb itt inkább az eredeti befejezés!
0
2014. január 8., szerda 21:58
Ebben a filmben szerintem pont az az ütős, hogy azt hiszed az a valami ijesztget, de mégsem. Első megtekintéskor a film kb. feléig simán horrornak tituláltam.

Szerintem érdemes megpróbálkozni vele újból.

Dakotától meg bármi jöhet, imádom. :)
0
2014. január 8., szerda 10:37
Köszi!
Amúgy Dakota miatt lehet nekem is újra kéne csak néznem! Mi bajom lehet belőle? :)
0
2014. január 8., szerda 2:22
Régen láttam már, a kiadvány a DVD gyűjteményem felszámolásának áldozata lett (kéken viszont még nincs meg), így nem tudtam most gyorsan lekapni neked a polcról s beletekerni, de ha jól emlékszem, akkor az alábbiakkal volt megáldva a lemez.

SPOILER ON

Eredeti mozis befejezés:
Emily egy képet rajzol magának és Katherinenek az új nappaliban, a beállítás azt sugallja, hogy minden rendben (itt a rajz még nem látszik). Amikor a személyek elmennek a nézetből, akkor a kamera visszaközelít a képre, ahol Emily figurájának két feje van (utalva arra, hogy még mindig kétszemélyiségű).

Alternatív #1:
Ugyanaz mint a mozis, csak egy fejes rajzzal.

Alternatív #2:
Emily hálószobája fogad minket, Katherine pedig éppen fekteti le a kislányt. Jó éjt puszi után a gyerek megkéri a nevelőanyát, hogy hagyja nyitva az ajtót. Az anya közli, hogy azt nem lehet, majd becsukja azt. Ekkor látszik, hogy ez nem egy családi ház amit az eddigi képek sugalltak, hanem elmegyógyintézet, ahol megfigyelik a kislányt.
Mikor az anya már nem nézi a kislányt a figyelő ablakon, akkor Emily felkel s elkezd visszaszámolni, miközben nézi magát a tükörben s mosolyog.

Alternatív #3:
Ugyanaz mint a #2, leszámítva a felkelős, számolós részt.

SPOILER OFF

Emlékeim szerint a magyar kiadáson ennyi volt. Nekem a #2 tetszett a legjobban, örülök hogy rákérdeztél, mert kedvet kaptam hozzá megint a leírásom után, így be is szerzem Blu-ray-en. :)
0
2014. január 7., kedd 23:53
Megkérdezném, hogy mi az alternatív vége, de mivel ezt a filmet moziban láttam egyszer és nagyon nem szerettem (el is felejtettem már), nekem az eredeti mozis vég is újdonság lenne! :)
0
2014. január 7., kedd 23:44
A barlang esetében pedig az alternatív befejezés lett a folytatás egyetlen elfogadható alternatívája. Amúgy az eredeti befejezés 100-szor jobb véleményem szerint.
0
2014. január 7., kedd 22:40
Hogy szűkítsük a kört, szerintem maradjunk olyan alternatív befejezéseknél, amik valaha "adásba is kerültek". Pl.: adták valaha moziban ezt a verziót, vagy kiadták VHS-n, DVD-n, ment TV-ben :) Nem csak egy DVD-re pakolt extraként szerepel, aminek igazából az érdekesség jellegén kívül nincs nagy jelentősége. pl.: A halál csöndje DVD-n rajta van egy alternatív befejezés, de annyira nem vették komolyan, hogy hangot se tettek rá.

A barlangot is ide vehetjük (The Descent): az amerikai alternatív befejezés kevésbé depresszív, mivel hamarabb lezárták, így a nő a végén megmenekül.
0
2014. január 7., kedd 22:40
Bújócska (Hide and Seek) 2005

http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=3833&VID=066-891030591-4801663001372928
0
2014. január 7., kedd 22:32
Jobb helyre.
0
2014. január 7., kedd 22:27
"a jószívű kismozdony"

De jó nick! Vajon hova vitte az útja?
0
2014. január 7., kedd 22:22
Akkor felhozom ezt ide és bárki tud olyan filmről, aminek vannak alternatív befejezései, azok kérem, osszák!

Ami nekem így esezmbe jutott hirtelen:

A sötétség serege
Carrie (2013) - ezekről beszéltünk
Pillangó-hatás

...meg még van egy csomó, ami majd beugrik később! :)
0
2006. július 22., szombat 8:20
A legjobb szerintem a Tiszta Románc extra változatán Tarantino teljes eredeti befejezése (akár kommentár is választható hozzá).
0
2006. július 21., péntek 23:18
Van ám, nem is drágán 990-
Extrákkal nincs eleresztve, de feliratos változat mellett ez is szerepel a gyüjteményemben.
0
2006. július 21., péntek 22:38
Haragban a világgal 2 lemezes változat.

Az alternatív befejezés 40 másodperces, és hang nélküli.

SPOILER!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!

Ebben Platót nem a Planetárium lépcsőjén lövik le, hanem az épület tetjéről zuhan a mélybe... Miután lelőtték, és James Dean onnan mutogat lefelé... dühösen.
0
2006. július 21., péntek 21:32
Horrorra Akadva 2. (feliratos változat)

Ebből már van szinkronos is?
0
2006. július 21., péntek 20:50
Ja, akkor jó. Remélem, azért neked sincs nagyon rossz kedved. Egy ilyen gyönyörű napon. :-))
0
2006. július 21., péntek 19:44
Nem azért jegyeztem meg. Csak jó neked.
0
2006. július 21., péntek 19:43
Igen, jó napom volt. Elnézést az offolásért. :-)) Befejeztem a nevetést.
0
2006. július 21., péntek 19:40
Julietnek nagyon jó kedve van!
0
2006. július 21., péntek 18:49
:-))))
0
:-))))))))))
0
:-)))) Azt próbálná meg, velem gyűlne meg a baja. :-)
0
2006. július 21., péntek 18:36
Abban a verzióban Celine Dion helyett Koncz Zsuzsa énekel: " A Kárpátia lánya"
most posts by TM
0