Nekem ezzel az a gondom, hogy fogalmam sincs, hogy milyen filmek a "legnagyobb kedvenceim". Tény, hogy mondjuk a Star Wars filmeket sokszor láttam, de a klasszikus trilógiát ebben az évezredben még egyáltalán nem, az újabb hármat is már idestova nyolc éve hanyagolom. Ugyanez van A Gyűrűk Urával, akkoriban sokszor láttam egymásután, de már annak is minimum nyolc éve. Hasonlóképpen a Mátrix-trilógiával, a Jones-szokkal, a Vissza a jövőbével, a Titanic-kal, amit pl. még lemezen sosem láttam, moziban viszont legalább ötször. Igaz, ez kakukktojás, mert a 3D-s vetítésre egyszer sikerült eljutnom. Jövő héten meg Jurassic Parkra megyek, úgyhogy ha jövő héten kellene kedvenceket írni, akkor a dínósztori biztos benne lenne a listában.
Szóval nekem mindig azok a kedvencek, amik utoljára megérintettek, amik az aktuális szerelmeim. Ezeket aztán hordozón megvásárolva elteszem a szép emlékek raktárába, de ott viszont nincs osztályozás, azok egyformán szép emlékek.
Vagyis kb. egy százas listában talán közzétehetném őket, mivel a memóriám bizonyára véges, így elképzelhető, hogy egy szuszra ennél több nem jutna eszembe. :)
Szóval nekem mindig azok a kedvencek, amik utoljára megérintettek, amik az aktuális szerelmeim. Ezeket aztán hordozón megvásárolva elteszem a szép emlékek raktárába, de ott viszont nincs osztályozás, azok egyformán szép emlékek.
Vagyis kb. egy százas listában talán közzétehetném őket, mivel a memóriám bizonyára véges, így elképzelhető, hogy egy szuszra ennél több nem jutna eszembe. :)
most posts by TM
0