Ezt az elsüllyedt topicot szemeltem ki arra, hogy kiderítsük melyek voltak az elmúlt 8 év legjobb 20 filmje az xpress fórumozói szerint! Átmásolnám hozzászólásomat egy másik topicból, hogy miről is beszélek:
Szóval már 8. éve összesítgetem a szavazataitokat minden év elején itt a fórumban, és minden eredményhírdetéskor, előjönnek a szokásos vélemények a látványfilmek nagy fölényéről, míg a független filmek alulmaradnak, mert kevesebb emberhez jutnak el. Arra gondoltam, hogy miért ne tesztelnénk le, hogy az elmúlt 8 év filmjei közül melyek voltak azok amik tényleg kiállták az idők próbáját, és mi volt az ami inkább a feledés homályába veszett. És mik voltak azok a filmek, amelyekre a bemutatásuk évében csak alig-alig figyelt fel valaki, de később igazi kult film vált belőlük! Szerintem izgalmas lenne ezt kideríteni, és van is rá mód, ha ti is benne vagytok! :)
Összeírtam minden olyan filmet ami legalább 1 pontot gyűjtött, az elmúlt 8 évben (beleértve a 2012-eseket is) így kaptam egy 894 filmet tartalmazó listát.
Mi lenne ha indítanánk egy új szavazósdi játékot, amin indítanánk mind a 894 filmet, és mindenki összeállíthatja róla a 20 kedvenc filmjét egy toplistában! Igen, itt már Top 20-as listát kéne írni, de minimum 10 címet! Lenne rá 2 hónap, és szerintem sok érdekesség derülne ki eredményhírdetéskor! :) Ez persze csak akkor működnek, ha kb. annyian benne lennének, mint ebben az előbbi listázósdiban, vagy akár többen! Szóval hajrá! :)
Szabályok:
A 894 filmet tartalmazó lista a lenti linkről letölthető xls formátumban! (Nem akartam ezzel széthúzni a topicot! Válogassátok ki azokat a filmeket amit már láttatok, és nagy megfontoltan össze kéne állítani belőlük egy Top 20-as listát! 20-nál több címet is lehet írni, de csak az első 20 fog szerepelni az összesítésben, hasonlóan mint az évente megrendezésre kerülő Top-10-es játékban. Az első helyezett film kap 20 pontot, a második 19-et, és így tovább... Szóval a sorrend fontos! Fontos még, ha valaki nem tud 20 címet sorrendbe rakni, lehet kevesebbet is, de minimum 10-nek kell lennie, ellenkező esetben nem vesz részt a játékban! Csak olyan film szerepelhet a Top 20-ban ami rajt van a lenti listán! A listák beküldési határideje: Március 31. vasárnap este 18 óra! Utána eredményhírdetés! Szóval van időtök! Ha esetleg még pótolni szeretnétek, hát rajta!
http://dylan-nas.synology.me:5000/fbsharing/UnfqkHRp