Keresés

Kódolási hiba ( Pearl Harbor, Atlantisz)

2002. június 24., hétfő 20:17
Zolika mar elmondta, hogy Yamahaval nincs nemulas
0
2002. május 30., csütörtök 13:55
Jelentem nekem mindkét film megvan.Yamaha
erősitővel sem a PH-nál ,sem az Atlantisznál nem
jelentkezett hiba!
0
2002. május 29., szerda 18:06
A Dolby nem követett el hibát. A szabvány az övéké. Egy EX flag (amely újításnak számít) nem kompatibilis némely erősítő DSP-jével. A Dolby sosem mondta, hogy leáll ezekkel a lemezekkel. Azóta is tucatnyi ilyen lemez jelent meg. Ugyanakkor felhívta az inkompatibilis DSP-ket gyártó cégeket, hogy ezt elkerülendő kapcsolják ki a dekódolási folyamatból azt az egységet amelyet az EX flag megzavar.
Olyan ez, mint a DVD szabvány. Attól, hogy bizonyos lejátszók bizonyos filmeket nem játszanak le az nem a DVD film hibája (már ha megfelel a DVD szabványnak) hanem a DVD lejátszóké amelyek nem teljesítik azt.
0
2002. május 29., szerda 17:00
Na jó, a hozzászólás nem tökéletes, mint senkié sem, de a probléma adott. Illetve itt talán nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a régóta ismert probléma miért jelentkezik egy most kiadott lemezzel ? ( Atlantis )
0
2002. május 29., szerda 16:27
Yamaha erősítőm van, és a Pearl Harbor szinkronja tökéletesen szólt digitális kábelen keresztül
0
2002. május 29., szerda 15:31
Hát ebben a szövegben több volt a hülyeség, mint az igazság. Például a Yamaha erősítőknél nincs némulás és nem új hangkódolási rendszer hibáról van szó csak egy egyszerű flagről és ennek inkompatibilitásáról. Olvass kicsit utána és ha megvan akkor vidd vissza az erősítődet a boltba ahol vetted. Vagy halgass a Dolby "okos" tanácsára és hallgasd DPL-ben a filmet.
0
2002. május 29., szerda 11:50
Nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele és tudtok e róla de mint decemberben kiderült vannak olyan filmek (pillanatnyilag egyenlőre csak a PEARL HARBOR és most lgutobb az ATLANTISZ)amelyek bizonyos házimozi erősitőknél (Onkyo,Dennon,Yamaha) nem szól egy szinkron sem optikai kábelen keresztül csak analógba.De akkor kérdem én minek van rajta DD ?Anno a DOLBY elismerte a hibáját és azt mondták,hogy fejlesztés alatt van egy új hangkódolási renszerük és ez került a PEARL HARBORra de mint kiderült még nem tökéletes.Azt igérték ilyen addi amig nem lesz tökéletes nem fogják többet használni,erre tessék most az ATLANTISZ is ilyen.Ezek után még milyön?
0