Az ilyen lehetőség megszűnt, nincs már eladás-vétel-keresés. Ez a topic (ha megnéznéd) arra alakult, hogyha valaki emlékszik valamire egy filmből, de a címe nem ugrik be neki, akkor megkérdezze itt! Ez válasz az előző hozzászólónak is!
0
2012. október 7., vasárnap 18:55
146
Helló! Keresem a Napfény címü filmet blu-ray-n cimpi@mailbox.hu
0
2012. október 7., vasárnap 15:15
2405
Nem tudom, hogy jo helyre irom, de keresem A Simpson csalad 3-4. evadjat, lehetoleg bontatlanul, 3-4e HUF koruli aron. Email: flatdeejay@gmail.com Thx.
Azt a filmet keresem, amelyikben egy fogolytáborból (vagy börtönből) úgy szöknek meg egy páran (talán zsidók), hogy egy vonat kocsijában építenek még egy falat egy bűvésztrükk alapján, ami rémlik még, hogy tél van, régebbi film kb. 70-es 80-as évekből. Segítségeteket előre is köszönöm.
0
2012. május 6., vasárnap 14:35
663
Halihó!
Ismét nem találok egy filmet pedig már 3 napja keresgélem. Az a gond,hogy a címben nem vagyok biztos. Valakinek hátha rémlik majd valami.
Szóval egy rajzfilmről lenne szó. (Még a régi Videótékás időszakban kölcsönöztem ki) A story röviden: Egy kis sráchoz kerül egy kölyök farkas, aki vele nő fel. Egy napon a farkas megöli a helyi sheriff kutyáját. A Sheriff bosszú címén le akarja lőni a farkast. A fiú mivel nagyon ragaszkodik az állathoz, útra kerekedik vele,hogy elvigye a Timberland-i nemzeti parkba, nyomukban szorosan a sheriffel. (ha jól emléxem.) Az ő útjukról szól a film.
Valakinek valamilyen ötlet?
0
2012. május 2., szerda 3:45
663
Halihó!
Egy olyan problémában vagyok,hogy a filmcím megvan de pont magát a filmet nem találom sehol. Végül is csak a dal kellene az elejéről. Ha valakinek meglenne bármilyen formában ez a film kérem jelezze nekem:
Hoero! Tekken (Roaring Fire) (1982)
Köszönöm!
0
2012. április 9., hétfő 23:16
16458
Lehet az volt, rég láttam, nagyon halványan emlékszem arra a filmre. Kösz a tippet :)
0
2012. április 9., hétfő 20:33
52685
Abban valami csáposcsigaizé volt és valóban orálisan költözött. :)
most posts by TM
0
2012. április 9., hétfő 19:51
13392
Olvastam, de sajna nincs ötletem. A rejtőzködő (1987) beugrott ugyan, de ott nincs tenyér és asszem szájból szájba történt az átmenet. :)
0
2012. április 9., hétfő 19:26
16458
Creeper, újabb feladvány :)
Ez is egy horror, egy kisvárosban játszódik. A "mutáns" szó maradt meg, lehet valami ilyesmi volt a címe.
A filmben valami kék trutyi folyt az emberek tenyeréből, az jelezte, hogy fertőzött (?), és valami kirobbant az ember hasából, és átbújt a másikba. Vagy valami ilyesmi.
:D Köszi.
0
2012. április 9., hétfő 18:33
642
Gyerekkoromban láttam egy filmet vagy sorozatot, ami a sivatagban játszodott, s egy csapat vörös ruhás harcos védelmezett egy várat, s ha jól emlékszem a végén csak páran élték túl s a vár egy űrhajó volt, ami elment a harc után.
Ha jól emlékszem, akkor fel van töltve a youtube-ra, viszont a kép folyton akadozik, ezért nézhetetlen. Leadhatná az egyik tévé, mert nekem is tetszett és már régen láttam.
0
2012. április 3., kedd 16:03
20
Keresnék egy filmet, amely a II. világháború alatt játszódik. A főszereplő egy náci tiszt, aki a bukáskor - magát zsidónak kiadva - Izraelbe emigrál, és magas rangú katonatiszt lesz az ottani hadseregben. Végül évtizedekkel később bukik csak le. A film címe érdekelne, előre is köszi a segítséget.
0
2012. március 28., szerda 13:21
64
Keresem DVD-n A Fantom/ Billy Zane/ című filmet.
Tel: 0670-246-23-17/Bp X.ker/
0
2012. március 27., kedd 17:56
16458
Hmm... én is keresnék egy filmcímet - lehet anno már kérdeztem.
Ez is egy horror, egy kisvárosban játszódik. A "mutáns" szó maradt meg, lehet valami ilyesmi volt a címe.
A filmben valami kék trutyi folyt az emberek tenyeréből, az jelezte, hogy fertőzött (?), és valami kirobbant az ember hasából, és átbújt a másikba. Vagy valami ilyesmi.
Ennyiből valaki? :D Köszi.
0
2012. március 26., hétfő 17:04
16458
Hehe, köszi :) Kolléganőm egyik "rettegett" filmje :)
0
2012. március 26., hétfő 16:05
13392
Nézd csak, a kedvedért itt egy csodálatos grafikájú és elrendezésű plakát, mely egyértelműen hirdeti, micsoda megdöbbentő izgalmakban lehet része annak, aki e címet választja. :)