Keresés

filmkeresés

2011. március 6., vasárnap 19:33
THX Jason!
0
2011. március 6., vasárnap 19:01
Bár nem a Mount Everest megmászásáról szól,de a túlélési koncepció igaz rá,Werner Herzog Kegyetlen hegycsúcs című filmje,Donald Sutherlandel és Vittorio Mezzogiornoval.Hegymászós film és nekem nagyon tetszett.
0
2011. március 6., vasárnap 18:32
Hali! Olyan témájú filmeket keresnék mit az "Életben maradtak" című film. Tehát amikor a túlélésre megy a játék valami zord, Isten háta mögötti helyen. "A vadon foglyai" kilőve. Azt már láttam. Illetve még olyan filmek is érdekelnének(nem dokumentum) ami a Mount Everest megmászásáról szól. (ha van ilyen)
A választ előre is köszi!
0
2011. február 23., szerda 15:50
Okés írok! :D
Köszi mindkettőtöknek a segítséget!
0
2011. február 23., szerda 15:43
Ha írol nekem a tralfamador75 kukac freemail pont hu című címre, tudok felvilágosítást adni arra nézvést, hogy merre találhatod a filmet.
0
2011. február 23., szerda 15:35
Minden fontos információt leírtál a filmmel kapcsolatban.:)
Google a te barátod és sajnos a torrent oldalak.Már csak azt kell megtudnod, hogy hun van...
Halálhozó 3000 / Gli sterminatori dellanno 3000 (1983)
0
2011. február 23., szerda 15:25
Hali mindenkinek!

Keresek egy régi filmet, amit még kiskoromban láttam, de a címére már sajnos nem emlékszem. Ma egy beszélgetés kapcsán merült fel, és szívesen megnézném nosztalgiából :D

Amit tudok róla: a jövőben játszódik gondolom atomháború után, mert minden tiszta sivatag. Egy autóért megy a harc, azt hiszem Halálhozó a neve, talán halálhozó 3000... ebben nem vagyok biztos. Az autó Veszett Bullé volt, valami bandavezér, akitől ellopták, és próbálja visszaszerezni. Ami megmaradt hogy a leggyakoribb szava járása a " Támadás a k...va anyátokat!!!" volt :D:D:D Még arra is emlékszem hogy Kristóf Tibor volt a hangja :D A pozitív szereplők és a történet többi része viszont abszolút nem maradt meg :D Ennyire emlékszem.

Ha valakinek megvan a film szigorúan szinkronnal, és még a címét is tudja, nagyon megköszönném a segítséget.

Üdv
Jani
0
2010. december 15., szerda 20:10
Bocsánat ez biztos nem az.:)
0
2010. december 15., szerda 20:02
Esetleg ez?
0
2010. december 15., szerda 17:35
Köszi! Az első megvan, a második hasonló, de nem ez volt :(
0
2010. december 14., kedd 22:55
Ez bizony a Rillington, több, mint 10 éve láttam a tv-ben, azóta keresem én is, engem is itt világosított fel valaki nemrégen.

A Belmondo meg talán a Nagy zsákmány lehet, azt a Best kiadta dvd-n (de ebben nem vagyok teljesen biztos).
0
2010. december 14., kedd 22:45
0
2010. december 14., kedd 22:41
http://www.imdb.com/title/tt0086824/
0
2010. december 14., kedd 22:21
2 db régi anime-nek a címét keresném. Gyerekkoromban video kölcsönzőből vettük ki, és már csak az egyiknek a címe ugrik be nagyjából.

1. Történet lényege, hogy kölönböző színű robot párducokból áll össze valami szuperrobot amivel küzdenek a gonosz ellen. Szerintem Voltran volt a címe, de neten Voltron-t találok. Ezzel csak az a bajom, hogy egy mozifilmet ír és a sorozatot, na a mozifilm nem az amit én láttam :(

2. Szintén valami hasonló, csak itt a robot vonatszerűségé alakult át és az űrben utaztak így. Voltak valami gonosz (kék?) lények amik ellen harcoltak. Több sajna nem jön elő róla, kár hogy a sok költözésben és a hosszú évek alatt eltüntek a vhs kazik :(
0
2010. december 13., hétfő 14:45
Hú, tényleg ez az, köszönöm szépen! Igen, mintha igaz történet alapján készült volna. Kiadhatnák! :P

http://www.youtube.com/watch?v=tdeFsW_iOEg
0
2010. december 13., hétfő 13:50
Ez az a thriller:
http://www.imdb.com/title/tt0066730/  

10 Rillington Place
Sokkoló film emlékeim szerint, az biztos, ráadásul valós eseményeket dolgoz föl.
0
2010. december 13., hétfő 12:33
Egy régebbi klasszikus thriller címe érdekelne. Anno talán a királyi tv-n láttam. A II. Világháború után egy fiatal házaspár egy társasházba költözik. A feleség terhes. A szívélyes, alacsony, szemüveges, kopaszodó házmester/főbérlő "természetgyógyászattal" is foglalkozik, egy érdekes "lélegeztető maszkot" használ. Hamarosan a várandós hölgyet is kezelésbe veszi, de kiderül, hogy a már említett eszközzel megfojtja áldozatait. Ködös emlékeim szerint talán nagyjából ennyi.

Van még egy Belmondo-film is. Egy kórházból szöknek meg, és az "akció" után oda is térnek vissza. Szégyen, nem szégyen, nem tudom a címét...
0
2010. november 30., kedd 18:41
Sziasztok, a Supernatural évadait keresem az első kivételével külfödön. Tudna valaki segíteni, hogy hol találok magyar felirattal, mert tudomásom szerint létezik.

Köszi a segítséget!
0
2010. november 27., szombat 22:39
akkor már nem vagyok egyedül legalább! :) még egyszer  nekiülök majd én is, de lehet, hogy előbb a remake-t fogom megnézni.
0
2010. november 27., szombat 22:30
Hát az annyira Nekem sem...
Nem is tudtam végignézni,a második megnézés még várat magára,bár az a film valóban hangulatos.
0
2010. november 27., szombat 22:24
meg az a svéd izé, ami nekem nem tetszett... Engedj be.
0
2010. november 27., szombat 22:24
Hát valahogy az sem fogott meg.De van még egy ami nem jutott eszünkbe!A Ragyogás!
0
2010. november 27., szombat 22:21
jah basszus!!! hát az emmerich féle zúzda senkinek nem jutott az eszébe? HOLNAPUTÁN! :)
0
2010. november 27., szombat 22:16
darabig
0
2010. november 27., szombat 22:15
Igen,igaz.  :)
Ezekkel elleszek egy darabik,jópár meg is van belőlük. :)
A láthatatlan ember most jutott eszembe.Az is jó kis film!
0