Keresés

filmkeresés

2010. november 27., szombat 21:49
Transz-Szibéria, A nagy fehérség, Frozen River, Joyeux Noël, Éjfélre kitisztul
0
2010. november 27., szombat 21:48
kicsit! :)
0
2010. november 27., szombat 21:48
Vakító Fehérség. kicsit Dolog koppintás és elég szar is. még az AVP jut eszembe, de az meg inkább vígjáték... :/
0
2010. november 27., szombat 21:31
Az is hegymászós ugye?
0
2010. november 27., szombat 21:29
Jég és föld között ? :)
0
2010. november 27., szombat 21:23
Nem teljesen idevág,sőt!De segítségeteket szeretném kérni.Tudtok Nekem olyan filmeket ajánlani ami havas tájakon játszódik?A vígjátékok és romantikus filmek nem érdekelnek,inkább más vonalon mennék.Pl.:Tortúra,Szimpla ügy,Fargo,Cliffhanger,A Dolog,Vámpírok bálja,hirtelen ennyi...
Előre is köszi!
0
2010. november 16., kedd 18:04
Nagyon köszi, mindenképp utánanézek, s ha az, ha nem, jelzem! :-) Még egyszer köszi!
0
2010. november 16., kedd 9:18
Hello Dragonslayer!

Talán a Holdcserkész című filmről van szó, de nem vagyok benne biztos.
http://www.imdb.com/title/tt0240736/
0
2010. november 15., hétfő 22:10
Gyermekkoromban láttam egy horror(?)filmet valamelyik osztálytársamnál, s egyetlen jelentre emlékszem, ti. csak belenéztünk. Egy figura kóborol nappal az erdőben, talál valamiféle nádkunyhót. Besétál, s látjuk, ahogy a tetőablakon benéz egy kopasz, felismerhetetlen arcú fószer, talán kék farmeringben. Mire a fickó kétszer is megnézhetné, addigra eltűnik. A következő jelenetben ott a kopasz a fickó előtt (esetleg az ajtó mögött bújkált?), s talán láncfűrésszel vagy valami k. nagy fűrészes késsel a zacsi felől elkezdi félbevágni a palit. Kb. ennyire emlékszem, vajon melyik film lehetett ez? Valamelyik Péntek 13 vagy Texasi láncfűrészes? Annak idején az Erdő szellemére gyanakodtam, legalábbis a jól informált osztálytársaim annak mondták, de nemrég mindhármat láttam, s nem. Jason 1-4-ben nem volt ilyen jelenet, sem az 1. Texasiban. Előre is köszi!
0
2010. október 29., péntek 10:26
Igen az, köszi.
szerintem is gyenge, de valahogy a zongorás jelenet beugrott és nem megy ki a fejemből.:) Nem találom a csövön.
0
2010. október 28., csütörtök 21:01
A zongorás raktáras szexelős film a Younger and Younger, magyar címén Örökifjú és Tsa. Donald Sutherland leggyengébb filmjei közé tartozik - szerintem.
0
2010. október 28., csütörtök 20:01
jackbauerről jut eszembe a főszerepet játszó színész papája valami raktárat üzemeltet és egy nénit a zongorája tetején nem csak a zongorajátékával kényesztet.:)
Mi ez a film?
Annyira nem tetszett elég lenne az ominózus jelenet a youtuben.:)
0
2010. október 27., szerda 17:06
Keresem az "Öreg díva nem vén díva" (These old boards) c. filmet szinkronosan v. magyar felirattal ill. az "Annie királyi kalandja" c. filmet!

Aki tud segíteni, írjon: bertram1 kukac citromail pont hu
0
2010. október 15., péntek 15:42
Köszi szépen.
0
2010. október 15., péntek 10:31
Szia Kilgore!

Ez a KÉJUTAZÁS
http://www.imdb.com/title/tt0206314/
0
2010. október 15., péntek 7:20
Egy jóbarátom keresi az alábbi filmet. Tudja valaki, melyik lehet?

Két fiatal srác autóval megy Amerika másik végébe, és hogy ne unatkozzanak az egyik vesz egy cb rádiót. Aztán női hangon beszél az éterbe. Randit beszél meg egy kamionossal egy közeli motelbe. Ott a szomszéd szobát kiveszik és jót akarnak nevetni. De a kamionos agyonlövi az ott lakó pasit, majd keresni kezdi őket.

?
Köszi.
0
2010. október 8., péntek 13:37
Ezt a rajzfilmet keresem:

A rajzfilm főszereplője egy jómódban élő kisgyerek, akinek az apja
fegyvergyár tulajdonos.
Amikor háború indul, a gyerek a gyárban megérinti a fegyvereket, a
tankok csövét, stb., és
mivel az egész világnak ők árulják a fegyvert, a háború kudarcba
fullad, mert az érintésétől
a lövedékek helyett virágokat lőnek ki.
Az a vége, hogy egy hatalmas létrán elkezd felmászni az ég felé, majd
már vissza se tér,
mert angyal volt.

Ennyire emlékszem. Valami anime stílusú rajzfilm volt, amit jó régen a
tévében láttam.
Úgy rémlik, hogy valami Titsiou volt gyerek neve, de nem biztos.
0
2010. szeptember 25., szombat 21:25
Átvételre keresem a Ha szeretsz, meghalsz! (Serial Lover) című francia bűnügyi vígjátékot.
most posts by TM
0
2010. szeptember 22., szerda 23:01
Nem sajnos:(, más is erre gondolt már, de nem ez az.
0
2010. szeptember 22., szerda 21:49
4. Egér a Marson (Mouse on Mars)?
0
2010. szeptember 22., szerda 21:49
4. Rgér a Marson (Mouse on Mars)?
0
2010. szeptember 22., szerda 21:43
1998-as film, ha minden igaz.
most posts by TM
0
2010. szeptember 22., szerda 17:19
Ha valakinek meglenne a Ha szeretsz, meghalsz! (Serial Lover) című francia vígjáték, és hajlandó lenne egy másolásnyi jóindulatra is, az legyen kedves és jelezze! :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 21., kedd 0:41
No, egy kis agytorna a zseniknek:).

1.
Egy kislány megmérgezi a legjobb barátnőjét, sütibe rakja bele /könyvből olvasta a "receptet"/ és mondja neki, hogy "az utolsó legyen a tiéd". Majd évekkel később újra meg akar így valakit mérgezni, de akkor viszont már lebukik (azt hiszem, akkor valami zsiráf forma sütiben van).

2.
Egy lány fél a tűztől, előző életében tűzben halt meg. Ezt viszont tudja egy nő, és meg akarja ölni? Van egy jelenet, mikor a padon ülnek, a nő pedig a fülbevalójával "befogva a napot" belevilágít direkte a szemébe a lánynak.

3. Polipos film, csak nem tudom melyik. Az eleje azzal kezdődik, hogy anyuka babakocsival sétál partnál, amikor a túloldalon meglátja a barátnőjét. Gyorsan átfut, babát otthagyja. A következő kép, hogy beszélget a barátnővel, mögötte elsuhan egy kamion, aztán csak azt látni, hogy a babakocsi eltűnt...

4. Ez pedig egy rajzfilmsorozat volt. A főcímnél a jelenet, hogy van egy kis bolygó, és fokozatosan közelítenek rá. Állatok voltak rajta, külön rémlik egy egér is. ?:)

5. Valami régi Disney-féle élőszereplős film lehet, egy néger bébiszittert vesznek fel, nem kedvelik, csak a kislány, aki mellé felvették. Rémlik, hogy a kislány kimászik az emeleti szobájából az az előtt álló fára, meg, hogy leesik a babája a földre, és ezért ő is leesik.

És nem saját, de nekem is nagyon ismerős a film:
"Azt hiszem a 90-es évek elején készült,nem emlékszem a címére sajnos.
A 20. század elején játszódik, egy fiatal gazdag fiú elvetődik egy vidéki farmra (talán kirándulás közben eltéved?) és ottragad, mert beleszeret a gazda lányába, akit egyébként tiltanak tőle (mint utólag kiderül nem véletlenül). A lány szintén szerelmes lesz, és együtt is töltenek egy éjszakát.Megbeszélik, hogy össze is házasodnak, csak előbb a fiú visszamegy a városba lerendezni az ügyeit,és estére visszatér. Amikor viszont a városba (tengerparti üdülőhely)ér találkozik a régi ismerőseivel, és azzal a gazdag családdal, akik szeretnék őt a lányukkal összeházasítani. A fiú el is csábul, és nem megy vissza a lányhoz. A lány várja vagy egy hétig, aztán utánautazik, és meg is látja a másik lánnyal az utcán sétálni. Erre hazautazik, belebetegszik a bánatba.9 hónap múlva megszül egy kisfiút és meghal.
A film vége az, hogy 20 év múlva a férfi visszatér erre a vidékre a feleségével, és útbaigazítást kér egy mezőn dolgozó fiútól. Érdeklődik tőle a régi szerelméről, ekkor tudja meg, hogy meghalt, és hogy a fiú épp az ő fia. "

Egyébként borzasztó érzés egy-egy jelenetre, arcra emlékezni csak, tisztára őrületbe tud néha kergetni, amikor eszembe jut, de nem tudom mihez kötni.:)

Köszönöm a segítségeket előre is:).
0
2010. szeptember 13., hétfő 3:05
Kedves Dalmát! Nagyon köszönöm! :-)
0