Kicsit sokszor írtam le, hogy egész. Ja, és itt megtalálható a békás jelenet: http://www.youtube.com/watch?v=nSsvzB6-wA4
0
2010. szeptember 13., hétfő 2:26
1084
Ez könnyű! Tobe Hooper 1986-os filmje a Támadók a Marsról (Invaders From Mars). A film legemlékezetesebb jelenete, amikor az igazgató néni egészben bepuszil egy egész békát.
0
2010. szeptember 13., hétfő 2:00
4
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem? Kb 20 évvel ezelőtt láttam egy filmet, amelyből arra emlékszem, hogy egy iskolában játszódott, melynek egy szemüveges, vékony nő volt az igazgatója, aki a pincében lévő szörnyeket a diákokkal etette. Ha látta valaki ezt a filmet, vagy bármit tud róla, kérem jelezze nekem. Köszönöm!
0
2010. szeptember 12., vasárnap 2:38
66
Ááááááááááááááá! Igen ez volt az, köszi szépen:) Valamiért nagyon "G" kezdőbetűs névre emlékeztem, és folyton a Dharma és Greg jutott az eszembe:)
0
2010. szeptember 7., kedd 10:40
626
Szia!
Ha minden igaz a film címe: Hank & Mike.
Bővebben: http://www.imdb.com/title/tt0814131/
Remélem ezt keresed:)
0
2010. szeptember 6., hétfő 23:40
66
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni nekem. Tavaj láttam egy filmet, de elfelejtettem a címét.
Két emberről szólt, akik húsvéti nyúlként dolgoztak a cégnél, és az volt a dolguk, hogy húsvétkor kivigyék a tojásokat a gyerekeknek. Az egyikük nagyon jó volt a munkájában, még egy aranytojás díja is volt vagy mi. A másikuk nem volt annyira jó, el is ront egy kézbesítést, ezért mindkettejüket kirúgják. Az egész film alatt rózsíszín nyúljelmezben vannak, és munkát keresnek. Ha jól emlékszem két név volt a címben ilyen "X és Y" felállásban.
Remélem ez alapján rájöttetek miről beszélek:) Előre is köszi:)
0
2010. szeptember 6., hétfő 20:02
66
Sziasztok!
Keresem ezt a filmet:Több részből áll (én úgy emlékszem mert) és úgy emlékszem, hogy a 3. rész eleje úgy kezdődik, hogy egy sötétebb bőrű srác elkéri az apjától a kocsiját és cserébe asszem 3 hétig salátát eszik. Aztán az egyik részben egy ember összetapos egy távirányítós rendőrautót és egy boltban összeverekedik a főszereplővel. Én úgy emlékszem, hogy a címében van valami szív talán.
0
2010. augusztus 18., szerda 13:21
2212
köszönöm szépen!
0
2010. augusztus 18., szerda 3:02
1084
"L": Az általad keresett film a Test a testért (Corps a corps). Polanski asszonykája, Emmanuelle Seigner a főszereplő, és Francois Hanss a rendező. A rendező eddig főleg tévéfilmeket készített illetve Mylene Farmer videoklipeket és koncertfilmeket. A Test a testért egy sajátos hangulatú, eredeti thriller. Nekem bejött.
0
2010. augusztus 17., kedd 23:47
1277
Nincs mit. Igazából nekem a Megperzselt Szívek nem jutott az eszembe. Amúgy maga a sorozat sem volt rossz :)
0
2010. augusztus 17., kedd 23:41
5023
ez az köszi! :) de lehet hogy akkor ennek az első sorozatára gondoltam a megperzselt szívekre. nem tudom. de egyik cím sem jutott eszembe.
0
2010. augusztus 17., kedd 23:21
1277
Helene szemei
0
2010. augusztus 17., kedd 23:14
5023
kb két hete reklámozott az m1 egy sorozatot aminek a tv spotjában volt egy idős nő. ez az idős nő szinte semmit nem öregedett azóta a sorozat óta, aminek a címe itt van a nyelvemen és nagyon sok embernek akitől megkérdeztem, hogy ismeri e, de senki sem tudja mi is a címe.
na ez a nő úgy néz ki, hogy ősz/ fehér haja van, ami vállig ér, és az alja befelé van "hajtva". a sorozatban amit keresek, egy nőt játszott aki vak és valami szigeten él. a sorozat végére a vaksága azt hiszem elmúlik. ez a sziget valami szálloda szerű komplexum. a sorozat úgy indult, hogy volt valami szakállas tengerész fiatal csávó aki néhány évig hajókázott és a sorozat elején tért haza. meg volt valami csaj akibe szerelmes volt, de a csajnak volt egy vőlegénye, aki azt hiszem a 2. vagy 3. részben meg is csalta őt egy fészerben valami bulin (vagy csajjal vagy pasival de szerintem pasival). és ez a csaj, akit megcsaltak illetve a hajós pali, néha összejöttek, meg szétmentek, meg megint összejöttek, a sorozat során. a csajnak mintha lett volna egy szépségpöttye is az egyik szeme alatt (talán a jobb szeme alatt). vagy német vagy francia sorozat lehetett és az m1-en ment először hétfő esténként valamikor a 90-es években.
beugrik ez valakinek? mert én tudom mi ez, emlékszem rá, csak a címét nem tudja senki. elég népszerű sorozat volt ez anno.
0
2010. augusztus 17., kedd 16:36
2212
Hali,
Nem tudja véletlenül valaki, h mi annak a filmnek a címe, amiben a pasi felesége és gyereke balesetezik, vagy egyéb módon kómába kerül. Lesz új csaj (vmi táncoslány féle) meg gyerek is és az új családból átpakolja a szükséges szerveket a régi családba, akiket amugy a kertjében lévő kisházban tart gépekkel életben???
0
2010. július 18., vasárnap 22:52
1277
Sziasztok!
A film, amit keresek egy családról szól, akik egy óriási kiterjedésű erdő melletti házba költöznek, a város nem a közelben van, szóval eléggé szeparált hely. Hamarosan vadmacskák tűnnek fel, amik az erdőben tanyáznak és svédasztalos reggelinek tekintik a családot. Először csak pár cicus, majd két-három, végül több száz támad a jóemberekre. Ennyi. Kb. 20-12 évvel ezelőtt láttam, úgyhogy részletekre nem igazán emlékszem, talán annyira, hogy az apa szemüveges és szakállas?? volt. Talán "Véres Mancsok", vagy hasonló lehet a címe, viszont ilyen címmel nem találtam semmit. Ha esetleg valaki tudja melyik filmről van szó, kérem jelezze.
0
2010. június 30., szerda 12:56
1084
Kevin Spacey: A másik film szerintem ez lehet: http://www.imdb.com/title/tt0079070/
0
2010. június 30., szerda 12:33
626
Sziasztok!
Keresek egy francia krimit, aminek csak a címére nem emlékszem. Amit tudok:
- francia rendőrök-nyomozók - 90-es évek vége, 2000-es eleje - az egyik rendőr mellékesként esküvőkön videózik (Konkrétan ezért is áll közel a szívemhez:) )
Anno egy Europa nemvezetű csatornán láttam szinkronizáltan. Valakinek rémlik valami?
Előre is köszönöm!
0
2010. június 29., kedd 14:36
4379
Nincs meg valakinek a Mákszem Matyi c. tv-film, amit Katkics Ilona rendezett? Eric Kastner Az emberke c. regényéből készült, én talán 82 körül láttam utoljára, azóta nem tudom, leadta-e a tv. Ha valakinek mégis meglenne, adok érte dvd-ket vagy mást.
0
2010. március 5., péntek 3:56
52685
Keresem a "Tic Tac" című 1997-es svéd filmet akár magyar szinkronnal, akár magyar felirattal dvd-n. Köszi!
most posts by TM
0
2010. február 20., szombat 16:08
835
Koszonom, ez az! Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan sikerrel jarok :) Mar csak a masik hianyzik...
0
2010. február 20., szombat 9:43
1084
A rendőröket gyilkoló zsarnős történet szerintem ez lehet: http://www.port.hu/zsarugyilkossagok_probable_cause/pls/fi/films.film_page?i_film_id=30730&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=1&i_topic_id=1
0
2010. február 20., szombat 4:26
835
Hello, jo ez a topik. Van ket film, amit evek ota keresek, hatha most meglesz. Az egyikbol annyira emlekszem, hogy "Hianyzo lancszem" a cime talan (ilyen neven sehol sem talalom megsem) es van egy olyan jelenet benne, amikor egy utszeli kameraallasbol latjuk, ahogy kiesik valami egy kocsibol az ut szelen az avarba egy erdon atvezeto uton es ez a valami kesobb nagyon fontos lesz... Tudom eleg keves, de altalanos iskolaban lattam belole reszletet, ami nem ma volt. A masik egy C kategorias film lehet, tv-ben lattam. Arrol szol, hogy egy rendorno ejjel oldokli a kollegait, akik korabban megeroszakoltak az akademian, nappal meg maga utan nyomoz. Valakinek ismeros valamelyik? Elore is koszi a segitseget :)
0
2010. február 20., szombat 1:34
52685
Ja, közben megtaláltam én is, még a Tube-on is fent van "Cool Hand Luke - No man can eat 50 eggs scene" cím alatt. Nagyon köszi! :)
most posts by TM
0
2010. február 20., szombat 1:32
7076
Bilincs és mosoly
0
2010. február 20., szombat 1:17
52685
Ezt tudnom kéne, de rövidzárlat ért.
Valami régi film, amiben a főszereplő fogadásból megeszik nemtom hány tojást. Ki ő és mi a film címe? Már két napja nem jut eszembe...