Keresés

filmkeresés

2010. február 19., péntek 0:01
Up
0
2010. február 8., hétfő 22:46
Az árva.
0
2010. február 8., hétfő 21:52
Nem ismer valaki tipikus freakes horrorokat?
0
2010. február 8., hétfő 21:46
meg Donald Sutherlandnek volt egy durván gagyi thrillere, amit nagyon szerettem bájos sutasága miatt - ebben egy nagyapát játszik, aki kikerülve a börtönből rákattan a lányára meg az unokájára, annyira hogy szerinte az apának (a nő párjának) nincs helye a családban. Sablonos kis film volt, de szórakoztató; a TV3 vagy MSat vagy Viasat vagy valami ilyen adó repertoárjának volt visszatérő eleme.
0
2010. február 8., hétfő 21:23
Köszönöm!
0
2010. február 8., hétfő 21:18
VÉGZETES VONZERŐ
CSENDES TERROR
BŰNHŐDJENEK AZ ÁRTATLANOK! 1-2
0
2010. február 8., hétfő 20:52
Tudna nekem valaki olyan témájú filmeket mondani mint a "Kéz, amely a bölcsőt ringatja" ? Tehát amikor egy nő vagy férfi befurakszik egy családba,hogy személyes bosszúból szétbomassza azt.
0
2010. február 6., szombat 1:54
Hú, ez kell, hogy legyen!
Imdb 4.3 :))
Köszönöm!

Na ez a film nagyon kellene (ha esetleg valakinek megvan)! gerbence@citromail.hu
0
2010. február 5., péntek 18:11
Szerintem ezt keresed: Nightmare Beach

http://www.imdb.com/title/tt0095740/
0
2010. február 5., péntek 17:30
Keresek egy horrorfilmet, amit a 90-es évek VICO-s korszakában HALÁLPART címmel láttam:

a kezdő jelenetben egy villamosszékes kivégzést látunk, ahogy a pap feladja az utolsó kenetet, majd az ítéletet végrehajtják az elítélten.
Ezután ugrás, és egy kaliforniai (vagy ahhoz hasonló) tengerparti szálloda és környékén járunk. Különböző, bizarr módokon öldös egy titokzatos sorozatgyilkos embereket. A gyilkos motoron közlekedik, és sötét bukósisak fedi az arcát, és pl. porlasztóval meg egyéb humánus módszerekkel öli az áldozatait. Azt hiszem, egy férfi és egy nő nyomoznak utána, és a végén kiderül, hogy...

SPOILER :)
valójában a pap volt a gyilkos, mert szerinte ártatlanul ítélték halálra a faszit az elején.
SPOILER VÉGE.

A Port.hu-n nem találtam ezen a címen semmit, és az imdb is immunis a "death coast" meg "death beach" jellegű kereséseimre.
Tud valaki segíteni, hogy mit is keresek?
0
2010. január 26., kedd 0:00
EZ AZ!!!! csak nálunk Agyhalál címen ment le! Köszi szépen. nem is tudtam hogy christopher walken játszotta a csókát benne. most már csak meg kellene szerezni valahonnan. :)

0
2010. január 17., vasárnap 19:08
Sziasztok !

Magyar dokumentum/riportfilmet keresek 80-as évek közepe/vége vagy 90-es évek :

Egy a faluban található házban, családnál tapasztalt amolyan paranormális, megmagyarázhatatlan történéseket, zajokat, jeleket, tevékenységeket mutat be majd leplez le vágatlanul, forgó kamera előtt.

Szóval az anyag nagy része az hogy a falusiak mondják el hogy mennyire félnek már hisz ez meg az a különös dolog történt meg velük az elmúlt fél évben.

A riporter (talán narrátor) mellett egy helyi lelkész, pap is közre működik mint amolyan lelki támasz ugyanakkor empirikus vizsgálódás is jellemzi munkáját. Megszólal még polgárőr, rendőr - körzeti megbízott a falúból.

Több titokzatos hang, puffanás a kamera forgás közben történik meg a riportok alatt ahol jelen van a teljes stáb; mégis látszik hogy nem megrendezett nincsenek benne. Ha jól emlékszem halott emberek szellemére gyanakszanak.

Végül amikor a család nagymamával, tinédzser gyerekkel és mindenki mással összeül a konyhában az összegzés céljából a kamera előtt ülve különös dolog történik.

Megint le esik valami, törik, puffan az ablaknál meg a falon. Ekkor teljesen váratlan fordulat történik, a családi körben jelenlévő pap vagy polgárőr felpattan és azt mondja állj, maradjál csak ott ! Mindezt a fiatal srácnak, ugyanis rájön hogy ő csinálja az egészet. Ő idézte elő a hangokat, fényeket, árnyékokat hogy csak úgy unaloműzésből ijesztgesse a családját.
0
2010. január 17., vasárnap 19:04
Szia hamsy!

Szerintem ez az AGYVIHAR.  http://www.imdb.com/title/tt0085271/
0
2010. január 17., vasárnap 14:09
Keresek egy pár részes sorozatot (az is lehet, hogy csak két része volt). Arra emlékszem, hogy egy fiatal nő vár a buszra talán valami afrikai kisvároskában, és akkor egy fickó közli vele egy teherautóra mutatva, hogy az a busz. A sofőr egy szakállas ember, Iván nevű. Ők hárman indulnak el, de fogságba ejtik őket valami bűnözők (ketten). Ivánt lelövik, meg idővel az egyik gengszter is meghal. A nőt és a férfit a bűnöző a kocsi után köti, és egy folyón mennek át, de a fickó a kötelét ráhurkolja egy kiálló fatuskóra, és a teherautó visszacsúszik... Kb. ennyire emlékszem. Valaki ráismert? :)
0
2010. január 17., vasárnap 12:44
Keresek egy filmet!

Kb. a 90-es évek első felében egy szombat este volt egy horror, de inkább thriller film. Szereplőkre nem emlékszem. A sztori nagyjából: egy tudós csoport kifejleszt egy olyan gépet, aminek a segítségével az emberek emlékeit, gondolatait lehet rögzíteni. A gép nagyjából, úgy néz ki mint egy aranyszedőfejjel ellátott videomagnó szétszedve és hozzá csatlakozik egy a fejre tehető szerkezet ami nagyjából arra a kütyüre hasonlít amit a Doki viselt a Vissza a jövőbe 3-elején. Hogy ezt mire használják pontosan nem tudom csak tippelek, talán az igazságszolgáltatásban akarják eldönteni vele, hogy ki hazudik és ki nem. Az egyik este (erre tisztán emlékeszem) az egyik fehér köpenyes asszony a saját gondolatait rögzíti cigizés közben, amikor váratlanul elkezd fuldokolni és meghal. Hogy most agyvérzést kapott vagy szívrohamot nem tudom. Ezután az van, hogy a gép felvette a nő halála közbeni gondolatokat és ezután akárki végignézi az belehal. A film főszereplő csávója az emlékeim szerint a film végén megnézi, de nem hal bele csak egy kicsit "zizi" lesz tőle! Asszem ezzel is van vége a filmnek és a projektet le is állítják.

Aki felismeri a filmet az kérem írja már le a címét! Köszi!
0
2010. január 14., csütörtök 20:27
Bleach 1,2 digit keresem 5000huf-ért :)
0
2010. január 13., szerda 16:11
Keresek egy kb. 20-25 évvel ezelőtti filmet.
Az a baj, hogy csak egyetlen jelenetére emlékszem.
Két néger srác kosarazik egy elhagyatott épület melletti, alig kivilágított pályán.
Fogadnak egymással, azt hiszem tíz dollárban a következő dobásra...
A fickó odaáll a három pontos vonalra és eldobja a labdát...ekkor nagy csörömpölés hallatszik és valakit kidobnak az épületből...mondanom se kell, hogy éppen a gyűrűbe tartó labdát és magát a kosárpalánkot találják el a gyilkosok a hullával(nem emlékszem, hogy előtte már halott volt vagy csak a landolásba halt bele.) A srác, aki eldobta a labdát persze csak tátja a száját a jelenettől....erre a másik odafordul hozzá és egyszerűen csak azt mondja neki....NA PENGESSÉL!!...
Csak a fogadással törődött és nem azzal ,hogy valaki éppen meghalt...
Ennyi...
Remélem valaki ráismer, mert nagyon régóta keresem ezt a filmet, bár lehet, hogy nem kéne,....ha csak ez a jelenet maradt meg belőle az emlékezetemben, biztos nem lehet olyan jó film...
0
2009. december 13., vasárnap 20:49
Lemaradt a cím, tehát:

Reversal of Fortune DVD ~ Jeremy Irons

Ezt talán rögtön az Xpressen lenne érdemes keresni, hiszen azonnal szállítható A SZERENCSE FORGANDÓ címmel.
0
2009. december 13., vasárnap 20:49

Ezt talán rögtön az Xpressen lenne érdemes keresni, hiszen azonnal szállítható A SZERENCSE FORGANDÓ címmel.
0
2009. december 13., vasárnap 20:33
Nem egy mai film. A főhős és a főhősnő fogságba esik talán egy szigeten. Valami kémfélék de lebuknak. Egy szobában a férfi háttal ül az ágyon és a nő masszírozni kezdi a hátát majd letépi róla a bőrt ( műbőr ) és alatta vannak elrejtve valami felszerelések.
0
2009. november 27., péntek 10:14
és a cím: insider98@freemail.hu
0
2009. november 27., péntek 0:06
Ezeket keresem 1. körben:

Starting Over DVD ~ Burt Reynolds
Never Again DVD ~ Jeffrey Tambor
Next Stop, Greenwich Village DVD ~ Lenny Baker
Blume in Love DVD ~ Susan Anspach
The Goodbye Girl DVD ~ Richard Dreyfuss
Julia DVD ~ Jane Fonda
Semi-Tough DVD ~ Burt Reynolds
A Touch of Class DVD ~ George Segal
Love Field DVD ~ Michelle Pfeiffer
Tempest DVD ~ John Cassavetes
Harry and Tonto DVD ~ Muriel Beerman
Save the Tiger DVD ~ Jack Lemmon
Coming Home DVD ~ Jane Fonda
The Stunt Man / An Unmarried Woman ~ Dominic Frontiere
Women in Love DVD ~ Alan Bates
Shoot the Moon DVD ~ Diane Keaton
Moon Over Parador DVD ~ Edward Asner
Reversal of Fortune DVD ~ Jeremy Irons
The Morning After DVD ~ Jane Fonda
Cinderella Liberty DVD ~ James Caan
I m Dancing As Fast As I Can DVD ~ Jill Clayburgh
Melvin and Howard DVD ~ Jason Robards
Rich and Famous DVD ~ Jacqueline Bisset
Down and Out in Beverly Hills DVD ~ Jack Bruskoff
Darling DVD ~ Laurence Harvey
Rachel, Rachel DVD ~ Joanne Woodward
Norma Rae DVD ~ Sally Field
Best Friends DVD ~ Burt Reynolds
Personal Best DVD ~ Mariel Hemingway
Crimes of the Heart DVD ~ David Carpenter
Neil Simon s California Suite DVD ~ Jane Fonda
The Good Mother DVD ~ Diane Keaton
0
2009. november 24., kedd 0:05
Jut eszembe, ez utóbbi sorozat valószínűleg valamilyen skandináv széria volt.
0
2009. november 24., kedd 0:04
Nekem is eszembe jutott még 2 film.
Az elsőt nagyjából vagy huszonéve láttam, nem sok mindenre emlékszem belőle, de a főszereplő fazon egyszer öngyilkos akart lenni, de nem jött össze neki. Pisztollyal nem tudta lelőni saját magát (mögötte a tükör összetört, de neki nem esett baja), hiába ugrott le egy kőbányában a magasból, és hiába vetette magát a vonat elé... Na, tessék, több nem jut eszembe a filmből, de szerintem lehet vagy 25-26-27 éve, hogy láttam...
A másik film meg igazából sorozat volt. Nem emlékszik valaki, melyik sorozatban szerepelt Kokolö, az értelmi fogyatékos falu bolondja?
0
2009. november 20., péntek 16:31
Tényleg az lesz, köszi! Tudtam, hogy sokszor láttam, de be nem ugrott volna.
0