Keresés

filmkeresés

2014. július 29., kedd 22:06
Itthon csak VHS-en volt elérhető, egyébként Amerikában és Ausztráliában jelent meg tíz éve egy fapados DVD a moziváltozatból a Warnertől.
0
2014. július 29., kedd 21:18
Köszi az utánanézést. Elvileg idén jelenik meg belőle külföldön -nagyon limitált számban- egy 3 lemezes BD-kiadás, ami tartalmazza mindkét változatot. Szemezgettem is vele, amíg meg nem láttam az árát. :/
0
2014. július 29., kedd 19:54
Apropó filmkeresés. Vetítették/kiadták bárhol is nálunk az 1997-es Deja Vu (Vanessa Redgrave) című filmet? Szeretném megnézni.
http://www.imdb.com/title/tt0119033/
0
2014. július 29., kedd 19:50
Szerintem itthon nem. Mindent megnéztem, semmit se találtam. Egy árva NTSC iso-ba futottam csak bele, az viszont szinkronizált, feliratozott. Állítólag létezik ebből valami 156 perces rendezői is.
0
2014. július 29., kedd 18:03
Srácok, Clive Barker Nightbreed-je (itthon Az éjszaka szülöttei, néhol Az éjszaka gyermekei) megjelent valaha is bármilyen formátumban?
0
2014. július 27., vasárnap 15:14
Az Összeesküvés-elmélethez hasonló filmet keresek. Nem kell feltétlenül politikai háttérrel rendelkeznie, nekem az is elég, ha egy őrült zagyvaságaiból a végére
kirajzolódik valami nagyobb kép.Fontos azért, hogy ilyen akció-krimi legyen.

Tud valaki nekem ajánlani ilyesmit?

(Az imdb ehhez kapcsolódó találataiból a tévésorozatokat leszámítva mindent láttam már.)
0
2014. május 12., hétfő 22:20
Én a helyedben a MNFA-nál nézném meg.
0
2014. május 12., hétfő 1:41
Keresem a Dot és a kenguru (1977) című filmet, magyar szinkronnal.

Igazoló link:
http://www.imdb.com/title/tt0274470/

Már egy jó ideje kutatok utána, kezdem feladni, de még kitartok.
Amit tudok, DVD, Blu-ray-en tutira nem jelent meg itthon, VHS-ről nincs információm.

Letölteni sehonnét sem lehet (még nCore-ról sem).

Angolul fent van a YouTube-n, onnét le is tudnám húzni, de magyar szinkron továbbra sincs hozzá.

A szinkront egyébként a Pannónia Filmstúdió készítette hozzá 1981-ben, link (mert Iszdb.hu-n sincs fent):
KÜLSŐ LINK

Bármilyen megoldás érdekel (Xvid vagy DVD rip előnyben), akár megveszem kintről az angol hangú DVD-t, s át küldöd a magyar szinkront, nekem az is jó, mert össze tudom húzni. VHS is érdekel.

A segítséget természetesen anyagilag busásan honorálnám.
0
2014. február 1., szombat 13:54
Nekem valahogy nagyon bejönnek Claude Lelouch bűnügyi filmjei. Eddig ezeket láttam: Boldog új év, A csibész, Ketten. Érdekelne, hogy van még hasonló jellegű alkotása a rendezőnek?
0
2014. január 31., péntek 23:14
Szívből sajnálom, hogy nem lett trilógia! Ma végre megnéztem! Nem vagyok jó kritika író, csak annyit firkantanék ide, hogy számomra a Kapitány és katona egy szenzációs film, az első képkockától az utolsóig!
10/10!

Most vadászom azt a két könyvet amit kiadtak a sorozatból magyarul. A tengeri rája egye meg, hogy nem voltak képesek kiadni az összes részét. Eddig még antikváriumokban sem jártam sikerrel. Ha valaki látja, szóljon! :)
0
2014. január 26., vasárnap 16:02
Az 1995-ös Angyalok háborúját el is felejtettem említeni. De szigorúan csak az első rész, a folytatásokat kár volt megcsinálni.
0
2014. január 26., vasárnap 15:33
Két klasszikus:
A játék véget ért (Les jeux sont faits) 1947
A hetedik pecsét (Det sjunde inseglet) 1957

És egy érdekes alkotás a 80-as évekből:
Átjáró élet és halál között (Le passage) 1986
0
2014. január 26., vasárnap 14:32
1.

http://www.impdb.org/index.php?title=Category:Grumman_F-14_Tomcat

2. Ghost? :)
0
2014. január 26., vasárnap 14:29
Ha nem zárkózol el a horror témától, akkor a kettes pontra tudom neked ajánlani a The Prophecy-t (magyarul Angyalok Háborúja), Walken és Mortensen szereplésével. Érdekes film, érdekes koncepcióval, sötét hangulattal.
0
2014. január 26., vasárnap 14:19
Az elsőhöz nincs ötletem.

2.
Berlin felett az ég
Csodás álmok jönnek
Örökké
Komfortos mennyország
Halhatatlan szerelem
Szívből, igazán
Lelkük rajta
Távol és mégis közel

Ha érdekel ez a "túlvilági" téma, alkalomadtán nézz bele a következő sorozatokba is: Dead like Me, Sírhant művek, Halottnak a csók

0
2014. január 26., vasárnap 10:25
Sziasztok! A megannyi jó tipp miatt ismét hozzátok fordulok. Két típusú filmre vadászok:

1. Top Gun illetve a Végső visszaszámlálás-hoz hasonló filmeket keresek, amiben az F14 Tomcat a főszereplő. Imádom ezt a vadászgépet! Remélem akad még film, ami vele kapcsolatos...

2. "Az angyalok városa" és a "Ha eljön Joe Black" kaliberű filmek érdekelnének. Tehát ilyen természetfeletti....angyalok...halál....szerelem...
Alkonyat és társai kilőve! :)  A vámpírok most nem kellenek! (A "Michael" című film is megvolt már)

A válaszokat előre is köszönöm!
0
2014. január 26., vasárnap 0:46
Vlmikor 2006 vagy 2007ben kapott el először. Gondoltam miért ne nézzek bele akkor kalózkodhattak első ismétlesre az RTLen. Onnantól kezdve bejött a karibi feeling...
0
2014. január 26., vasárnap 0:07
2011 óta nem kapott el a kalózláz? :)
0
2014. január 25., szombat 23:57
Előzetesbe nem rossz. Ha bejön a kalóz kedvem lehet meglesem.
0
2014. január 25., szombat 23:17
Remélem, mert ez így tényleg elég gyengus. Dudákkal nem lehet helyettesíteni a jó történetet. De hátha lesz még jobb. 2-3 epizód esélyt kap még.
0
2014. január 24., péntek 18:08
Köszi ezt a rengeteg infót! Utána is néztem a kőnyveknek. Sajnos elég régi kiadások, ráadásul csak kettőt adtak ki magyarul. Az első részét mindenféleképpen beszerzem, akár antikváriumból is.

Elég nehezen bírom mire meglesz Bd-n a film. Ma belenéztem és az első 10-15 perc nagyon szuper volt! Még a hideg is kirázott amikor egyszerre volt a képen a két hajó és egymásra tüzeltek. :) Amúgy közben rájöttem, hogy már régen láttam ezt a filmet, de nem nagyon emlékszem rá. Leginkább az rémlik amikor egy szigeten az ottani életet tanulmányozzák, és az, hogy már akkor is tetszett a film. Most tuti még jobban fog! Hála az új mániámnak. :) Már a stockholmi Vasa múzeumot is kiszemeltem, mint "de szeretnék oda eljutni helyszín". :)

Ez a másik sorozat is jól hangzik, John Malkovich miatt is!

Amúgy a Kapitány és katona Bd-n tényleg nincsenek Extrák? Ha nincs, akkor muszáj lesz a két lemezes DVD-t is beszereznem ha annyira bejön majd a film, amit nem nagyon kétlek.
0
2014. január 24., péntek 18:01
Nekem kicsit "low-budget" volt ez az első rész, amolyan kötelezően semmilyen karakterekkel, felvezetve valami "epic" sztorit, de végül is a kalóz-feeling az végig ott volt. Gondolom jobb lesz ez majd idővel.
0
2014. január 24., péntek 17:57
Köszi, holnap amint hazaértem meg is lesem. :)
0
2014. január 24., péntek 15:31
"Hiába a kritikai siker, ha a bevételek elmaradtak, így egyenlőre a folytatásra is keresztet vethetünk, pedig lenne mit bőven megfilmesíteni, lévén egy 20 kötetes regénysorozat a film alapja, és A világ túlsó oldalán egy filmtrilógia első darabja lett volna."

Én ajánlottam a filmet, de ezt nem tudtam.
Szerintem ennyi év elteltével már tudnánk egy folytatásról.
Kár érte.
0
2014. január 24., péntek 13:56
Már van hozzá felirat! :)
0