Keresés

filmkeresés

2009. augusztus 15., szombat 1:19
köszi :)
0
2009. augusztus 15., szombat 0:19
Az elrabolt expresszvonat, Menekülés a győzelembe, Szökés Sobiborból,
Halló,Halló!  :)
0
2009. augusztus 15., szombat 0:07
A True Lies-ban biztos, hogy volt ilyen jelenet, de nem a rec-gombot nyomkodták, hanem a ravaszt - miket is írok, az a róka; az elsütőbillentyűt - húzták meg.
0
2009. augusztus 14., péntek 23:39
Keresnék olyan típusú II. világháborús filmeket mint a Nagy Szökés. :)
0
2009. augusztus 12., szerda 21:13
Hm...ne is mondd.

Még emlékszem a napi utaimra, videótéka, hambis, a helyi 100 ftos bolt (csak itt lehetett Tango-t kapni, tudjátok aminek az volt a reklámja, hogy egy dagi pacák futkározik narancs színűre festre és a szlogen: Tango! Kapd be!).
Azok voltak a szép idők...
0
2009. augusztus 12., szerda 21:04
Nincs mit!

Igazad van, egy igazi trash, de abból a fajtából, ami annyira rossz, hogy már jó! És persze azok a megboldogult, narrátoros vhs-es 90-es évek... :)
0
2009. augusztus 12., szerda 21:01
Király vagy! :)

Köszi, szépen, óriási nagy fos a film, de bennem emlékeket ébreszt :).
0
2009. augusztus 12., szerda 20:58
Kedves Just Johnny!

Az első filmet nem ismerem, de a második valószínűleg a Guyver.
http://www.imdb.com/title/tt0101988/   :)
0
2009. augusztus 12., szerda 20:54
Ja ténylegtényleg. :)
0
2009. augusztus 12., szerda 20:36
Már kétszer is :)).

Amúgy várom ám az e-mailt h mikor jó neked a tali, azt mondtad 10.e után írsz ha jól emlékszem.
0
2009. augusztus 12., szerda 20:03
Regisztráltál már a Fango-fórumra? :)
0
2009. augusztus 12., szerda 20:00
Hello Mindenki!

Két film rémlik a nagy VHS korszakból, és mivel mindkettő tékás volt, gondoltam hátha ismeri valaki más is őket.

Az első film amit keresek egy horror-komédia, szerintem amerikai, egy fiatalokból álló társaságról szól, akik nem emlékszem már milyen úton módon, de különböző korokban, és helyszíneken találják magukat ahol szörnyűségek történnek velük, egyik jelenetre konkrétan emlékszem (itt épp fekete fehérre vált a kép, és azt hiszem egy kastélyban vannak), amikor is az egyik srác ki van láncolva egy szobába és egy madár eszi a bordáiról a húst, és ha jól emlékszem egy haverja megpróbál rajta segíteni.

Talán időugrások voltak a filmben, de az is lehet h régebbi horrorfilmekbe kerültek, sajnos ennyit tudok.

A másik film szintén horror kategóriába sorolható, egy srác szupererőt fedez fel magába valami szerkentyűnek köszönhetően, ami aztán bevonja ilyen páncéllal és szörnyek ellen kezd el harcolni.
Konkrét jelenet, amire emlékszem a film eleje, ahol is valami álma vagy látomása van és a kezében lévő ceruzát összetöri a srác, meg ha jól emlékszem egy dokit is üldöznek benne a szörnyek.

Valami Mutánsok volt a címe, de ezen a címen nem találom sajnos sehol.

Ha bárki bármelyik filmre ráismerne, és megírná ide, hogy mi a film eredeti címe, vagy akárcsak tippje lenne valakinek, hálás lennék érte.
0
2009. augusztus 12., szerda 1:17
Köszönöm mindkettőtöknek. :)
A Showtime szerintem túl késői, nem emlékszem, hogy a filmet mikor láttam, de szerintem 2002-nél régebben (ekkor készült a Showtime), úgyhogy lehet, hogy a Két túz között-ben volt, de nem vagyok benne biztos... :)
0
2009. augusztus 12., szerda 1:05
A True Lies végén is volt valami ilyesmi
0
2009. augusztus 12., szerda 1:00
Valami hasonló volt a Showtime - Végtelen és képtelen c. filmben.
0
2009. augusztus 12., szerda 0:47
Keresek egy filmet, sajnos nem sokat tudok róla, kb. 10 évvel ezelőtt ment a tv-ben, de csak egy jelenetre emlékszem belőle:
egy bűnöző bezárkózott valami toronyházba, az ajtó másik oldalán két renőr.
A renőrök győzködték a bűnözőt, hogy jöjjön ki, de az bent maradt.
Aztán talán azt mondták, hogy interjút akarnak készíteni vele, vagy valami ilyesmi és beengedte a rendőröket a szobába.
De a rendőrök a kamerába nem kazettát tettek, hanem a helyére egy pisztoly, és amikor megnyomták a rec gombot, lelőtték vele a bűnözőt...

Valami ilyesmi volt :)
Aki tudja, kérem írja meg!
Előre is köszi! :)
0
2009. július 19., vasárnap 21:05
Szerintem ez lesz az!
Köszönöm a segítségedet!
0
2009. július 19., vasárnap 18:30
Azért utánanéztem a két filmnek amit írtál de nem azok. Nem volt benne semmi vér. Egy nyolcvan valahanyas sexfilm ami hozzánk csak narrátorosan juttott el. Egy kék színű lötyit isznak meg benne a népekamitől aztán bagzanak mint a nyulak.
0
2009. július 19., vasárnap 18:22
ŐŐŐ..De Neked.Joe D Amato szexfilmeket rendezett a horrorok után.De persze nem biztos hogy erről van szó.Nekem ez ugrott be,bár már én is rég láttam.
Bocs.
0
2009. július 19., vasárnap 17:46
Gondolom ezt nem nekem akartad mert én nem horrorfilmet keresek hanem sexfilmet. :-)
0
2009. július 19., vasárnap 17:34
Ez azt hiszem Joe D Amato filmje lesz.A Blue Holocaust vagy Buio Omega 1979-es film.
0
2009. július 19., vasárnap 17:18
Sziasztok!

Én egy 18 karikás filmet keresek! :-)
Egy nyolcvan...valahanyas sexfilmről van szó.

Története röviden és velősen: Egy tudós kifejleszt egy kék színű "szerelmi bájitalt"( A film magyar címe is valami ilyesmi volt ha jól emléxem) amitől aztán mindenki..."beindul". :D

A film eredeti címe kellene nekem! Tipp? Valaki?
0
2009. július 19., vasárnap 11:05
Stephen King: Halálos árnyék

0
2009. július 19., vasárnap 4:46
Sziasztok!

Remélem valaki tud majd nekem segíteni.A filmet amit keresek pár évvel ezelött játszották a tv-ben de a címét sajnos nem tudom, a filmből is csak kevés dologra emlékszem!

Ennyire:Van egy gyerek(azt hiszem)akinek kiderült ,hogy az agyában van a meg nem született ikertestvérének testrészei(talán szeme lehet vagy vmi hasonló) és a filmben madarak is vannak!Sajnos csak ennyire emlékszem:(

Szerintem régebbi film lehet bár semmit nem tudok róla!
Remélem valaki ilyen kevés infóból is tud nekem segíteni!
0
2009. július 3., péntek 17:57
Hi!

Kettő darab filmet keresek.

1. Valami apa-fia történet, és egyetlenegy jelentre emlékszem. Egy bisztró melletti padon apa és fia libikókáznak, és valami folytán némi tojás is előkerül.
:-DDDD
Fantasztikus történet, de biztos többről szól. :-) A férfi magyar hangja azt hiszem Dózsa László volt.

2. Egy kisfiú valahogy elkeveredik és Dél-Amerika egyik városába kerül, azt hiszem Caracas-ba. Ott egy csapat fiatalakból álló bandához verődik.

Ennyi. Aki tud, segítsen!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0