Keresés

filmkeresés

2009. június 26., péntek 23:30
Sziasztok!

Kiskoromban, a 90 -es évek elején a SKY Channel-en láttam ezt a japán rajzfilmsorozatot. Igazából csak néhány képre emlékszem belőle: a jövőben játszódott, a főszereplő egy lány volt és óriás robotok belsejében ülve harcoltak az űrben idegenekkel, akik ember külsejű, több méter magas lények voltak, és egyszemélyes vadászgépekben ültek, melyek gömb alakúak voltak, és volt két "lábuk". Pfff..na, aki ráismer, igazi zseni! :D Sajnos többet nem tudok mondani róluk, de ezek a képek beleégtek az emlékezetembe. Már több oldalon is néztem, de eddig még nem akadtam rá. Ha valaki tudja melyik rajzfilmsorozat ez, kérem ossza meg velem! Előre is köszönöm! :)
0
2009. június 26., péntek 23:14
Kedves Niwrok!
Nagyon-nagyon köszönöm! :)
0
2009. június 26., péntek 16:57
Szerintem ez az:

http://www.port.hu/alomkuzdok_dreamscape/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=76062&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=0
http://www.imdb.com/title/tt0087175/
0
2009. június 26., péntek 16:17
Sziasztok!
Kb 15 éve volt már, hogy a tv-ben leadták azt a horrorfilmet, amelyet keresek. Arra emlékszem, hogy egy férfi rájön, hogy képes belemenni mások álmaiba, és azokat meg tudja változtatni. Szépen lassan kiderül az is, hogy nem ő az egyetlen ilyen ember, és mivel - a film szerint - aki álmában meghal, az a valóságban is, komoly bűntényeket hajtanak végre így, de - természetesen - a főszereplő ezt nem hagyhatja annyiban.
Akinek ismerős a történet, kérem, jelezzen.
Üdv
0
2009. június 25., csütörtök 14:02
Szia!

Az nem a Meghökkentő mesék volt?
Annak az eleje is így kezdődött, Roald Dahl, a történetek írója ült a kandalló mellett.
Ha ezt keresed, megjelenet dvd-n, már csak az első évad kapható, vagy el tudod olvasni, a könyv címe Szuperpempő!
0
2009. június 25., csütörtök 13:43
Nagyon keresem a következő filmeket, ha valakinek meg van bármilyen formátumban kérem jelezze:

- Csak egy harapás (Once Bitten, Jim Carrey)
- Clifford (Martin Short)
- Nehézfiúk (Heavy Weights, 1995)
- A Maszk (Jim Carrey)

reszkooo@freemail.hu
0
2009. június 22., hétfő 12:14
Szia!

Igen, ahogy a többiek is írták, ez bizony Mofli, az utolsó koala, Csalez Lopezzel, Bob Detroit-tal meg a többiekkel! Én is nagyon örülnék, ha kiadnák, akár olyan módon, mint a Mirax tette másik korabeli kedvencemmel, a Nyolcvan nap alatt a Föld körül Willy Foggal (vagyis egyesével, lemezenként kb. 4-5 epizóddal) de természetesen csakis az eredeti szinkronnal!

Amúgy lehet, hogy a gyerekkori ismerőseid még nagyon fiatalok, mert ez a mese eredetileg jó 20 éve ment a tévében! Régi szép idők...
0
2009. június 22., hétfő 11:54
Dotkom kiadónál kellene próbálkozni ezügyben :)
0
2009. június 22., hétfő 11:53
hogy a viharba ne emlékeznék!!! alap. dobd a gyerekkori ismerőseidet.
0
2009. június 22., hétfő 11:45
Mofli az utolsó koala
Mindenhol meg lehet találni,ezért ez nem is igazi kérdés.Ugye?:)
0
2009. június 22., hétfő 11:37
Emléxik valaki erre a mesére? Meg vagyok győződve róla,hogy játszották nálunk de a legtöbb gyerekkori ismerősöm azt mondja,hogy hülye vagyok mert ez nem volt nálunk. Az ősök szintén passzoltak...

0
2009. június 21., vasárnap 11:53
Szerintem ez lesz az: Ooh... You Are Awful (1972)
0
2009. június 21., vasárnap 1:56
huh. ez már legalább 2 milliós kérdés. amerikai? európai? síész? bárki: zeneszerző, operatőr...?
0
2009. június 20., szombat 23:30
:o)))))))))))))))))))))))))))
bexarás!!! ebből volt itthon vmi? látni akarom!!!!! ez qrva nagy! :o)))
a főcím madonna like a virgin korszakát idézi. ez kell!! :o)))))
0
2009. június 20., szombat 23:08
Köszöntem!

Írtam is,hogy nem biztos,hogy Michael Biehn az egyik főszereplő de nekem ő rémlett. Biztos azért mert régen láttam már. Egyébként ez a James Russo egy kicsit hasonlít rá. Mégegyszer kösz! Állat egy film!
0
2009. június 20., szombat 23:04
ha ökröt mondazs kapasból rávágtam volna, mert ismerem :)
0
2009. június 20., szombat 22:02
Igen, ez az, közben rájöttem, hogy tehén (cow) helyett ökörre (ox) kell keresnem, és végül YouTube-on rátaláltam. Ez egy holland-japán koprodukció volt, eredeti címén Gera gera buusu monogatari, Hollandiában Boas, USA-ban Ox Tales címen futott.

0
2009. június 20., szombat 21:07
Jól mondja Johnny, szerintem is az, ha erre gondoltál:
0
2009. június 20., szombat 21:02
Ha a sárga bőrszínű, piros gatyában mászkáló tehénre gondolsz, akkor az valami Ödön volt asszem Ödön, az ökör vagy valami ilyesmi. :)
0
2009. június 20., szombat 17:07
15-20 évvel ezelőtt volt egy rajzfilmsorozat reggelente, talán valamelyik külföldi adón. Valami farmon játszódik, a főszereplője egy nagy darab tehén, ami beszél és kertészgatyában mászkál, az epizódok pedig rövid szkeccsekből állnak, kissé groteszk, Far Side-os humorral. Képről felismerném, de eddig hiába keresgéltem a releváns kulcsszavakkal.
0
2009. június 20., szombat 14:52
Az "Egy Gyilkos Agya" c. film miért nem szerepel itt? Hiszen az InterCom adta ki, nem? Vagy már nem lehet kapni? Mert a múltkor láttam a TV-ben és egész jó kis film volt...
0
2009. június 20., szombat 14:02
Akkor bocs. Most már engem is kíváncsivá tett ez a sztori-hasonlóság.
0
2009. június 20., szombat 13:58
Nem, nem az Alaszka az.
Én láttam az Alaszkát, és láttam a Picard által említett filmet is, és a kettő nem egy és ugyanaz.
Viszont a címét most hirtelen én sem tudom sajnos.
0
2009. június 20., szombat 13:57
A mogorva Charlton Heston nem ugrott be?
0
2009. június 20., szombat 13:37
De bizony, az Alaszka az.
0