Keresés

filmkeresés

2009. június 20., szombat 13:08
„Szóval valami olyasmi rémlik,hogy a csaj telefújja a pasi szemét valami dezodorral amitől az szinte megvakul majd egy rácsdarab segítségével a kandallóba zárja. ”

Ez a motívum egyértelműen az ELSZABADULT INDULATOK című filmből származik. A női főszereplő Farrah Fawcett, a férfi – aki a sztori legelején megerőszakolta – nem Michael Biehn, hanem James Russo.

http://www.imdb.com/title/tt0091024/

http://www.filmkatalogus.hu/Elszabadult-indulatok--f4680

http://port.hu/elszabadult_indulatok_extremities/pls/fi/films.film_page?i_film_id=68935&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2
0
2009. június 20., szombat 3:32
Amúgy port.hu-n ahol lehetett, elolvastam Biehn filmjeinek az ismertetőjét, egyikben sem ismertem az általad keresett filmre, pedig most már nekem is erős a gyanúm, hogy én is láttam azt a filmet.
0
2009. június 20., szombat 3:28
Igen, és még sem az :)) Abban a filmben egy sárga kisgép zuhan le, a hegyen, az én filmemben egy fehér (talán piros csíkkal oldalt) kisgép az erődben. Tuti, hogy két fa közé ékelődik be a kisgép, elég csúnyán megsebesül a lába. És a szánhúzás is benne volt :) De azért köszi :) Egyszer csak lesz valaki, aki felismeri :D Mondjuk azt még azt hiszem nem néztem, ez a 1996-os film nem-e mondjuk annak a remake-je :)
0
2009. június 20., szombat 3:13
Pedig az Alaszkának tök ugyan az a storyja:

A chicagói Jake Barnes - felesége halála után - két gyermekével az alaszkai kis faluba, Quincybe költözik, hogy új életet kezdhessen. Jake, a pilóta azzal keresi meg a család kenyerét, hogy utánpótlást szállít a világtól elvágott alaszkai kis településekre. Gyermekei közül a természetimádó Jessie remekül érzi magát új lakhelyükön, de a tizenötéves Seannak édes mindegy, hol van, őt csak a komputeres játékok hozzák lázba. Jake-et egy szép napon éppen egy heves családi vitából szólítja el a kötelesség, egészségügyi szállítmányt kell sürgősen eljuttatnia a rendeltetési helyére. A rossz időjárási viszonyok közepette a gép lezuhan. Jessie és Sean elindul, hogy megkeressék édesapjukat.
0
2009. június 20., szombat 3:05
Ezt én is láttam, de sajnos én is kb. ennyire emlékszem.
0
2009. június 20., szombat 2:58
Időnként beszoktam írni, hátha nem olvas vissza olyas valaki, aki tudja, mit keresek :)

Emlékképeim a filmről: havas táj, Észak-Amerika (Sziklás-hegység, Alaszka, Kanada - passzolom). Adott egy apa, és azt hiszem két fia van. Az idősebb készül szánhúzó versenyre, de úgy emlékszem megsérül, vagy lesz valami baja, ami miatt a fiatalabb tesó indul el. A verseny alatt apjuk a kis egy motoros repülőgépével lezuhan valahol a vadonban, két fa közé ékelődik be a gép, a lába elég súlyosan megsérült. Tudomást szerez a család az eltűnéséről és a szános fiú hátra hagyva a versenyt, apja keresésére indul. Kb. ilyesmik ugrottak be, ezt a két tesó dolgot valamelyik nap este "találtam ki" azaz rémlett fel. Nem az Alaszka c. film, az tuti.
0
2009. június 20., szombat 2:36
Keresek egy filmet!

Javarészt egy csaj otthonában játszódik ahova betör egy elmebeteg gyilkos és kezdetét veszi a macska egér játék. Nekem a gyilkos szerepében Michael Biehn rémlik de ez nem biztos. Szóval valami olyasmi rémlik,hogy a csaj telefújja a pasi szemét valami dezodorral amitől az szinte megvakul majd egy rácsdarab segítségével a kandallóba zárja. A végén a pasi közli vele,hogy családja van és, sírva meséli el neki hogy a felesége pont neki modta a minap,hogy zárni kell az ajtókat mert egy elmebeteg gyilkos járkál a környéken és félti a gyerekeit tőle.

Valakinek rémlik valami?
0
2009. június 19., péntek 12:53
Emlékeim szerint Fülöp Zsigmond „narrált” magyarul a MACKENNA ARANYA című film szinkronjában.
0
2009. június 19., péntek 11:23
Szerintem is ez lesz az. Niwrok, király vagy! :-) Óriási köszönet, hogy megtaláltad nekem.
Most már csak be kéne szereznem valahogy. De nem találom. :-((

Egyébként ha jól emlékszem, akkor Jon Hurt magyar hangja a sorozatban az volt, aki narrált a MacKenna aranya című filmben. :-) Nevet nem tudok.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. június 19., péntek 11:14
Talán ez lesz az

http://www.imdb.com/title/tt0092383/
0
2009. június 19., péntek 10:58
Keresek egy sorozatot.

Nem sok mindenre emlékszem. A sorozat rémtörténeteket mesélt el (nem a Mesék a kriptábólra gondolok), és úgy indult a film, hogy egy idős ember egy sötét szobában egy kandalló előtt egy könyvből mesélt. Volt egy kutyája is. Szóval az általa, a könyvből felolvasott mese elénk tárult, tehát megelevenedett a képernyőn. Több rész is készült belőle, és az fogott meg, hogy volt hangulata a mesének. Tud valaki segíteni? (ja és nem a Rémusz bácsi meséiről beszélek)

HELP!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. június 13., szombat 17:28
:-)

Szívesen.
0
2009. június 13., szombat 15:55
Ma úgy tűnik, mindenre választ kapok tőled.
Jövő heti lottó nyerőszámok? (privátban, légyszi)

Köszi!
0
2009. június 13., szombat 15:49
10 Rillington Place (1971) r.: Richard Fleischer
0
2009. június 13., szombat 15:49
Ez lesz az:

http://www.imdb.com/title/tt0066730/
0
2009. június 13., szombat 15:44
Nem, ázsiai szereplők voltak, úgy emlékszem (beleértve a főszereplőt is).
0
2009. június 13., szombat 15:42
KERESEK EGY FILMET:

Valamelyik magyar adón láttam még a kereskedelmi csatornák kora előtt.
Egy amerikai (esetleg angol) krimi/dráma, ami a következőkről szól: egy fiatal házaspár beköltözik albérletbe egy bérlakásba. Elég szegények, ezért nem tudnak gyereket vállalni, ám a nő terhes lesz. Ez még abban az időben játszódik, amikor az abortusz tiltott dolog volt, így a nő feketén próbálja elintézni a dolgot. Kiderül, hogy a ház gondnoka stikában vállal ilyen "műtéteket", ezért a nő megbeszéli vele a dolgot. Házmesterünk azonban valójában egy sorozat-kéjgyilkos, aki, miután - az érzéstelenítésre hivatkozva - vmi csövön át gázzal elkábítja a nőt, megerőszakolja és megfojtja. A gyilkosság gyanúja a fiatal férjre terelődik, akit persze el is fognak, majd halálra ítélnek.
Végül úgy derül ki, hogy nem is ő tette, hogy amikor jópár évvel később elköltözik a házmester, a helyére beköltöző néger család iszonyú bűzt érez a lakásban, és a falat kibontva hullákat találnak. Ezután felforgatják a ház kertjét is, és egy csomó női holttestet találnak. Innen már egyértelmű, hogy a gonnok bácsi volt a (sorozat)tettes, kiadják a körözést és végül egy utcai járőr felismeri és letartóztatja.
De ekkorra persze az ártatlan férjet már rég kivégezték... és posztumusz rehabilitálták.

A film megtörtént eseményeket dolgoz fel egyébként.
Úgy emlékszem, hogy a film címe egyébként a ház címe (mármint: "address"-e) volt, azaz pl. "valamilyen utca tizenkettő" (nem emlékszem sem az utcanévre, sem a házszámra).

SEGÍTSETEK!
(és az üzenet előzményében leírt karatésfilmet is keresem továbbra is!)
0
2009. június 12., péntek 17:14
Valamelyik Karate tigris film?
0
2009. június 12., péntek 16:28
Az utóbbi 1-2 évben láttam egy extra véres ázsiai zsarufilm trailerét , de nem jut eszembe a címe (nem a Tokyo Gore Police az). Ha valaki estleg adna néhány tippet, megköszönném.
0
2009. május 28., csütörtök 19:06
Hello Hammerkid!

A film címe: XTRO
http://www.imdb.com/title/tt0086610/
0
2009. május 28., csütörtök 14:31
Egy horror filmet keresek. Annyira emlékszem a filmből hogy az egész egy sivatagos tájon játszódik, ahol van egy ház, ami kívülről romhalmaz, de ha belépsz, akkor olyan mintha egy rendes kis házba lépnél. Aki tud, segítsen! :)
0
2009. május 25., hétfő 22:02
Egyik ismerősöm egy 80-as évekbeli filmet keres: "Bátorság iskolája". Állítólag trilógia (?).

Van erről valakinek valamilyen infója, beszerezhető ez? (valami nyaralónál játszódik).

köszi
0
2009. május 25., hétfő 0:04
Keresek egy filmet:
Bruce Lee-filmnek tippeltem, de valószínű nem az, csak "pályatárs".
Szóval, a filmből annyira emlékszem, h a főhős megy és karatézik szét mindenkit, egy faszit pl. úgy intéz el, h egy autó ajtaját csapkodja intenzíven a karjára.
A végén egy sátorban megy a küzdelem, ahol van egy csomó töltelékfigura, meg a főellenségnek egy hatalmas drabális állat verőembere. Őt talán úgy iktatja ki, h a sátorkötéllel megfojtja, aztán a főellenséggel karatéznak sokat, és végül persze győz a jó.

Tudom, h minden karatésfilmnek ez a sztorija, de ebből az egy-két konkrét jelenetből ha valaki meg tudja mondani, azért hálás lennék. Még kiskoromban láttam videón, azóta keresem, és az utóbbi hetekben egyszerűen ezen kattog az agyam és kezdek megőrülni.:)
Még arra emlékszem, h a főhősnek sárga pólója volt a film nagy részében (vagy esetleg piros).
:)
0
2009. május 12., kedd 15:35
Nincs mit, jó szaftos kis horror :)
0
2009. május 12., kedd 15:31
A Sususpiriára igaz a balettintézet, de tolószékes balettmester szerintem nincs, és tömeggyilkosság se, mindig azzal az egy külföldi lánnyal történnek a fura dolgok.

Az internetre fel van dobva az egész film, persze pocsék képminőség, de ha valakit érdekel nézzen bele.
0