Ugyan nem láttam, de a második szerintem a Suspiria, az nemrég beszédtéma volt itt, és ráillik a leírás.
0
2009. május 12., kedd 13:08
122
Hali mindenki! Én is keresek két darab filmet amik nagyon fontosak! Az egyiknek ha jól emlékszem Gyilkos őrület volt a címe, de nem vagyok benne biztos és szeretném tudni az eredetit!Sztorija a következő: Pár emberke kiruccanást tesz az erdőbe egy fehér furgonnal (énekelve)! Reggelre azonban csak ketten maradnak és az egyiket Packet-nek hívják (ha jól rémlik)!Mikor már csak a Packet gyerek marad akiről kiderül, hogy vietnámi veterán őrült vérengzésbe kezd a barátai gyilkosain! ennyi....
A másik film viszont egy horror lenne amit egyetlen egyszer láttam! Sztori: Egy magán balettiskolában játszódik az egész ahol egy csúnya, tolószékes "Madam" aki valamikor nagy táncos volt szép sorjában legyilkolja az ifjú növendékeket! (már ha ő a gyilkos, mert ezt se tudom) egy info még a banyáról gégemikrofonnal beszél!
Aki tudna segíteni ezen filmek eredeti címével kapcsolatban azt megköszönném!
0
2009. május 10., vasárnap 13:01
1346
Köszi!
0
2009. május 8., péntek 20:05
463
Nem erről a filmről van szó?
0
2009. május 8., péntek 18:30
663
Halihó!
Én is keresnék egy filmet. Ez elméletileg egy horror film. Semmit nem tudok róla. Se cím, sem szereplők, sem a megjelenésének a dátumát. Midössze két dolog maradt meg a filmből.(tudom,hogy így rohadt nehéz de sajnos csak ennyi rémlik mert valamikor gyerekkoromban láttam és akkor is csak az első 30 percet. Szóval a két dolog ami rémlik:
1. Tehát valami szörnyről szól, aki éjnek évadján négykézlában kimászik egy útra és egy kocsi elüti. (Valami nyálkás zombiféleség rémlik)
2. Apa és fia játszanak a kartben és valami fadarabot dobálnak ami egy pillanatra megmerevedik a levegőben és villámlani kezd....(elképzelhető,hogy ezt csak álmodja az egyik szereplő)
Tudom,hogy ez így hülyén hangzik de tényleg csak ennyi rémlik a filmből. Valamelyik filmben az egyik szereplő pont ezt a filmet nézte amit én itt most keresek :-D Max még ennyi rémlik róla.
0
2009. május 8., péntek 18:23
3721
Láttam a gyűjtemény-topicban a jó kis film noir-dobozokat, és eszembe jutott egy film, aminek a címét keresem:
tehát egy fekete-fehér noir-ról van szó, és arra emlékszem, hogy egy férfi feltűnően hasonlít egy másikra, aki eltűnt. Mivel valamiért személyazonosságot akar cserélni, elfoglalja ennek a helyét. Az eltűnt férfi arcán egy vágásos sebhely volt, ezért a férfi egy fénykép alapján megvágja a saját arcát. Sajna a fényképet rosszul hívták elő (vagy a tükörben rosszl tartotta, nem tudom), szóval rossz oldalra vágja a sebet. Egy nőnek ez feltűnik, aztán még annyi rémlik, hogy a végén megölik a férfit - talán azért, mert akinek a helyét elfoglalta, azt üldözték valamiért... Lehet, h keverek ezt-azt, de ez az rossz oldali arcvágás-dolog biztos.
Tipp?
0
2009. május 8., péntek 18:05
16970
Démonok
0
2009. május 8., péntek 16:54
1346
Melyik az a régi horror film, amikor egy moziban ki van téve egy maszk, és aki felpróbálja, annak megkarcolja a nyakát talán. Aztán zombirátor lesz belőle....
Valami ilyesmi, régen láttam. Segítsetek!
0
2009. április 24., péntek 22:39
16458
óóó... Willbeforce-ék :) Rachel, Theo na meg Mr. Jones :)
0
2009. április 24., péntek 20:44
122
Hali mindenki! Én is keresek két darab filmet amik nagyon fontosak! Az egyiknek ha jól emlékszem Gyilkos őrület volt a címe, de nem vagyok benne biztos és szeretném tudni az eredetit!Sztorija a következő: Pár emberke kiruccanást tesz az erdőbe egy fehér furgonnal (énekelve)! Reggelre azonban csak ketten maradnak és az egyiket Packet-nek hívják (ha jól rémlik)!Mikor már csak a Packet gyerek marad akiről kiderül, hogy vietnámi veterán őrült vérengzésbe kezd a barátai gyilkosain! ennyi....
A másik film viszont egy horror lenne amit egyetlen egyszer láttam! Sztori: Egy magán balettiskolában játszódik az egész ahol egy csúnya, tolószékes "Madam" aki valamikor nagy táncos volt szép sorjában legyilkolja az ifjú növendékeket! (már ha ő a gyilkos, mert ezt se tudom) egy info még a banyáról gégemikrofonnal beszél!
Aki tudna segíteni ezen filmek eredeti címével kapcsolatban azt megköszönném!
0
2009. április 24., péntek 20:16
100
Sziasztok!
Egy film címmel kapcsolatban kérném a segítségeteket
Régebben vetítette a tv, a főszereplő egy szőke nő volt akit talán a tenger sodort partra Afrikában és megmentették a busmanok, talán valami gyémántbányába vitték, ennek köszönhetően később gazdag lett...
Tudom, hogy ez nem sok (sőt kimondottan kevés), de hátha valakinek beugrik...
0
2009. március 31., kedd 11:22
409
Sziasztok!
Egy filmet egészen pontosan egy sorozatot keresek a címe A Hegy gyomrában/Under the mountain volt! Ezt keresem,nincs meg valakinek véletlenül?DVD-n még nem adták ki úgy tudom,de míg kiadják addig is jó lenne egy VHSfelvételről készült avi verzió a Menyasszonyom nagyon imádta ezt a sorit és Neki szeretném megszerezni! Aki tud ebben segíteni légyszi küldjön egy mailt ide: ricky_no1@citromail.hu Előre is köszönöm.
Üdv.: Elnök
0
2009. március 17., kedd 13:08
1390
Egy másik fórumon egy hasonló topicban már érdeklődtem egy sorozat címéről, kaptam is választ, de nem sikerült megfejtenünk, hogy mi is volt az adott műsor. Remélem, itt van valaki aki nézte és emlékszik is rá.
Amire emlékszem: Egy nő minden részben a férjét vagy szerelmét kereste, azt hiszem halottnak hitték, de ez nem biztos. Ő minden áron meg akarta találni, aztán végül sikerült is neki. Mintha valami barlangban is mentek volna csónakkal. Ennyire emlékszem belőle, a 90-es években nekem tetszett.
A válasz amit kaptam: "én tudom milyen filmről beszélsz, de a címét sajnos én sem tudom :( a sorozatban azt hiszem valami olyasmi volt, hogy a nőt a férje lökte le valami viharban a hajóról és úgy tudta meghalt, és felvette a nő után az örökséget, de közben a nő életben maradt, csak amnéziája volt és egy egy kép néha beugrott neki és azért kereste a férfit, mert nem tudta hogy meg akarta őt ölni.. nem? ez ilyen 4-5 részes minisorozat volt szerintem és szerdánként adták 95-ben :D mert akkor jártam felvételi előkészítőre és mindig akkor ment mikor hazaértem onnan :)"
Abból az időből még van egy másik emlékem is, amiben egy ember magára gyújtja a házát vagy valami ilyesmi... nem tudom, hogy ez az emlékképem valami teljesen másból maradt meg, vagy ugyanebből a sorozatból, de ha valaki emlékszik valamire, akkor szívesen veszem az infókat. Előre is kösz. :)
0
2009. március 12., csütörtök 13:37
1729
valakinek nincs meg ez a film?
- psycho cop - te nem lehetsz gyilkos - the burning
vhs-t leszámítva jó lenne bárhogy
0
2009. március 12., csütörtök 13:21
1729
köszi:)
0
2009. március 12., csütörtök 12:12
2344
Nincs mit, jó az ízlésed ;)!
0
2009. március 12., csütörtök 12:02
1729
köszönöm a segítségeket, a trailerek alapján a "te nem lehetsz gyilkos" és a "the burning" filmeket kerestem, de a psycho cop is felkeltette az érdeklődésemet
0
2009. március 12., csütörtök 11:55
2344
A második szerintem a The burning, arra illik a leírás, kivéve, hogy abban egy nagy metsző olló a gyilkos "főfegyver".
0
2009. március 12., csütörtök 11:52
14599
Az első az "An Eye For An Eye" címet viseli, alámondásosan "Szemet szemért", szinkronnal "Te nem lehetsz gyilkos" címmel futott a tévében. A második főszereplő Christopher Lee...
0
2009. március 12., csütörtök 11:42
4596
Rendőr, nem orvos, tehát fehér helyett fekete az a ruha :D. Ej, nagyon nem megy ez a gépelés ma nekem...
0
2009. március 12., csütörtök 11:41
4596
A második mintha a Psycho Cop lenne. Abban a rendőr miatt stimmel a fehér ruha, és az erdőben pár bulizós fiatalt kap el, többek között baltával, de van benne például sokkoló-csavarhúzó kombó is.
0
2009. március 12., csütörtök 11:36
1729
2 vhs korszakos filmet keresek:
1. chuck norris rendőr benne, van egy hatalmas darab kínai akinek nagy fekete cipője van és szürke öltönye és megfojtja az áldozatait és a végén vmi szép fehér hegyoldali házban van a nagy leszámolás
2. péntek 13 klón, egy megégett valakit kiengednek a kórházból, fekete ruhája van, elmegy egy erdőbe (talán a megégése helyszínére) és asszem baltával mészárolja az ottlevőket