Keresés

filmkeresés

2009. március 11., szerda 17:51
Ki emlékszik, mi a címe?

Amerikában egy farmer visszaemlékszik a 2. világháborúra. Lelőtték , lezuhant vagy ejtőernyős volt és a hortobágyon bújkált. Nagyon összebarátkozott egy lóval, amit utána kivitt magával az usába. Ennyi jut róla az eszembe. Talán magyar film volt. kb. 80-as évek
0
2009. március 8., vasárnap 22:52
EZER KÖSZI!!! :D:D

most néztem a port.hu-n a storyt és még jól le is írtam miről szól :) na most már valahogy be kellene szerezni a filmet! :/
0
2009. március 8., vasárnap 22:43
The Dark Half: Halálos árnyék (Stephen King)
0
2009. március 8., vasárnap 22:17
Halihó!

A múltkorában eszembe jutott egy film aminek nem tudom a címét (meglepő ebben a topikban mi?). Ennek már vagy két hónapja és azóta sem tudom mi a film címe. több embert kérdeztem és többnek is rémlik de nekik sincs fogalmuk hogy mi is ez a film.

amire emlékszem. pontosítok nem láttam végig a filmet csak az első felét, kb, és abból ennyi rémlik. nekem egy stephen king filmnek tűnt, úgy kezdődik, hogy a palinak állandóan fáj a feje és nem tudja miért. a fejfájás (ami olyan mint a madarak vinnyogása) már olyan méreteket ölt hogy elmegy orvoshoz és ott kiderül hogy valami óriási daganat van a fejében. amikor műtik és levágják a daganatot az agyáról, akkor azt megfordítva egy szem van benne meg egy szájszerű nyílás amiben egy (vagy két?) fog van és emiatt hallotta azt a zajt a fejében. talán a daganat eltávolítása után lesz valamilyen képessége, de ez már nem tuti mert arra már nem emlékszem.
na még annyi, hogy a daganat, a pali meg nem született ikertestvére volt, csak az anyaméhben összenőttek. (de ez nem biztos, lehet, hogy csak "sima" daganat volt és belekevertem egy másik filmet is, mert, mintha két ilyen "az agyában lévő daganatos" filmet is láttam volna, és emlékszem, hogy, amikor a másodikat néztem akkor azt hittem az lesz amit már láttam de nem az volt :DD ) ja és a daganatot a filmben teljesen mutatják és k*rva randa!!!

na, amilyen jól elmagyaráztam remélem valaki tud segíteni, mert már megveszek, hogy nem tudom a film címét. :D
0
2009. február 27., péntek 21:43
ez tuti Southpark, megkeresem melyik részben van ilyen(de nagyon hasonló az 100 hogy van) :DDDDD
0
2009. február 27., péntek 19:10
Ez talán a Nell a remetelány,Jodie Fosterrel?
0
2009. február 27., péntek 18:24
Üdv!

Kutatok egy film címe után (vagyis pontosabban egy ismerősöm, csak segítek neki), melynek a sztorija dióhéjban a következő:

Elrabolnak egy fiatal lányt. (Egy benzinkútról?) Keresik, nem találják, évek múlva elő kerül egy csaj az erdőben, aki hasonlít rá és állati nyelven "beszél" emberekkel meg nem tud kommunkálni.   Szóval nekem valami alternatív Tarzan sztorinak tűnik.:D Amúgy fogalmam sincs mi lehet ez.

Ha valaki netán ráismer és tudja a címét, az legyen szíves és közölje! Kössz.
0
2009. február 21., szombat 0:34
Ez bizony a Butcher Boy lesz Neil Jordan-tól, ha nem csal az emlékezetem. Beteg film, az egyszer biztos.

http://www.imdb.com/title/tt0118804/
0
2009. február 20., péntek 22:04
valahonnan nekem rémlik a story, de lövésem sincs mi lehet. nem egy south park rész?
0
2009. február 20., péntek 12:57
Keresek egy filmet, aminek nem tudom a címét . HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
Téma: Isten elragadja az igaz emberekt a földről, de valami difi révén az USÁ-ból csak a latinok (spanyol, portugál, mexikói stb.) tünnek el. A film arról szól. hogy az ő hiámyuk teljesen felborítja az ország működőképességét. Szóval valami szellemes kis vígjáték. Tudja valaki a címét?
0
2009. február 15., vasárnap 19:40
Hello!

Igen, szerintem is remek kikapcsolódást ígér a film, nekem főleg Dana Carvey volt a leghatalmasabb, a leghülyébb tesó. :-)

Nyugodtan írd meg mi volt vele a gond, minden kritikát szívesen veszek, mert van még hova fejlődnöm. Várom a mailt. :-)

Amúgy én a TV3 csatornáról a Goblin c. filmet keresném, ha lenne vhol...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 15., vasárnap 19:37
Hello Tadam, nálad is want-list-es lett? :-) Tényleg kiváncsi vagyok mi lehet, régen a TV3 bevállalt elég meredek filmeket :)
Majd írok mailt, pont tegnap néztem meg a Trapped is paradise-t, hát nagyon ott volt, a felirat is okés, majd privátban teszek pár észrevételt, de csak apróságok :)
SPOILER
Bakker amikor bankrablás közben John Lovitz jógázni tanítja az embereket :P Kész :) Belégzés, kilégzés...a börtönben tanultam :-)
0
2009. február 15., vasárnap 19:30
:-)))))))

Engem is érdekelne... :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2009. február 15., vasárnap 19:17
Hát, nem tudom melyik lehet, de ha megtalálod, feltétlenül írd meg, érdekelne :P :D :D
0
2009. február 15., vasárnap 19:01
:)))
0
2009. február 15., vasárnap 18:23
Egyszer egy haverom mesélt egy filmről amit a TV3-on látott.
Annyira emlékszem belőle, hogy volt egy kisgyerek benne aki valahogy megölte az anyját, aztán a szoba közepére szart.
Bármi ötlet, hogy ez melyik film?
0
2009. február 5., csütörtök 18:27
De... köszi :))
0
2009. február 5., csütörtök 17:57
Vape nem ez az
http://www.imdb.com/title/tt0168297/
0
2009. február 5., csütörtök 17:08
Ennek nem emlékszem a címére, egy japán (?) rajzfilm:

A kiscsajt Anette-nek hívták, akinek volt egy kisöccse. A kis srácnak eltört a lába, és rosszul forrt össze -> újra el kellett törni a lábát. Ennyire emlékszem...

Valaki esetleg?
0
2009. február 4., szerda 19:47
Nekem is van néhány, amit még kiskoromban láttam, de alig emlékszem rájuk, a címre meg pláne nem, kettő, amelyek valamelyest megmaradtak:
1. Egy kislány egy könyv alapján mérget csinál, és azt sütibe teszi, és megmérgezi vele a barátnőjét, ülnek az asztalnál, és mondja neki, hogy az utolsó legyen a tied...aztán sok évvel később ugyanígy megpróbálja akkor már felnőttként/?/ ugyanilyen módon valakit megölni, akkor talán mézeskaláccsal próbálkozik, de valakinek összeállnak a dolgok, és elkapják...
2. Egy lányról szól, aki tudja, hogy előző életében tűzben halt meg, mindig álmodik róla, meg zavarja, fél is a tűztől, és van egy gonosz néni:), aki ugyancsak tudja, egy jelenet megmaradt, amikor egy padon ülnek, és a nő úgy fordítja felé a fülbevalóját, hogy a nap belevillanjon a lány szemébe, és bájosan kérdezi, hogy mi a baj... és mintha ebben lenne, hogy a lányt bezárják valahova, és úgy kell menekülnie
Mindegyik magyar adón ment, ez biztos

Illetve, akkor mondok még egyet, aki ezt megfejti, annak "kezétcsókolom":)
a legrövidebb filmjelenetre emlékezés következik:
valamilyen fantasy játékfilm, nagyon régi, egy kislány megy, hogy megmentse a barátait, azok valami manók, vagy medvék... egy jelenet: egy dombon megy és ott ül egy szép hölgy talpig fehérben, és mondja neki, hogy menjen oda hozzá nyugodtan, nincs semmi baj, és amint odaér a kislány azzal a palástot körbeforgatom magam körül mozdulattal átváltozik gonosz feketeruhás főgonosszá..

Tudom, nekem se volt gyerekszobám:), csak néha bevillannak ezek a képek, és sokszor az idegességig agyalok rajtuk.
0
2009. január 29., csütörtök 10:21
Egy szóval sem írtam, hogy hazai adón láttam esetleg. :-)
Kisgyerekként rengeteget néztem a Pro7-et, Sat1-et, RTL-t. Mindíg ezeken adták a "legjobb" filmeket. :-) De nem emlékszem erre a filmre.
0
2009. január 29., csütörtök 10:16
na ezt én is szeretném tudni... most beugrott hogy én is láttam, jó film volt... de inkább a  80-as években volt ;D   (bár lehet leadták megint?)
az bosszant hogy sok ilyen címre nem emlékszem,még a színészre sem... :(
0
2009. január 29., csütörtök 2:44
Magyarországon nem adták tévében, úgyhogy biztosan nem láthattad hazai adón.:)
0
2009. január 29., csütörtök 1:06
Sziasztok!

Keresek egy filmcímet. Amire emlékszem még hogy western film. A főhős mint egy idegen kerül a kisvárosba ahol a helyi bandafőnök mikor megtudja hogy jól tud lőni ki akarja használni. Egy helybéli embert akart eltenni láb alól aki szintén jól bánt a fegyverrel és kapóra jött az idegen megjelenése. A terv az volt hogy bemegy a bárba az idegen (azt nem tudom már hogy mit kellett mondania) de alényeg hogy a bandafőnök és az emberei a háttérből fedezik. A bárban aztán háttal ült az akit meg akartak ölni az idegen mögé ment és a bár falon lévő tükrében meglátta hogy a testvére az. A testvére is felismerte mikor megfordult de ekkor már rálőtt. A bandafőnök emberei pedig lelőtték a helybélit. Azt hitték mindketten meghaltak. Ezután csak arra emlékszem hogy egy idős házaspár akarta elásni őket de rájöttek hogy az idegen férfi még él és magukkal vitték. Később visszatért persze szakáll és bajusz nélkül és megbosszulta a testvérét.
A történetből még annyira emlékszem hogy nem ismerték fel és beállt a bandába majd sorba egymás után végzett velük. Végül csak a bandafőnök tudta meg hogy kicsoda is valójában. Azt is úgy hogy a sötétben a petróleum lámpát úgy tartotta hogy a szemétől felfelé lehetett csak látni az arcát.
Régen láttam nagyon 90-es években adta még a tv.
Nem tudom ennyiből tud-e valaki segíteni nekem.
0
2009. január 28., szerda 8:57
Szia!

Igen tudtál, köszi. Ez érdekesnek tűnik, és nem emlékszem, hogy anno láttam volna a tévében.
0