Keresés

filmkeresés

2008. szeptember 12., péntek 12:08
Vagy ez... ahogy látom több Marsos is van.
41  The Long Years
  A space crew returns to Mars to find a scientist and  his  family
  unaffected by their 20-year stay on the planet.
0
2008. szeptember 12., péntek 12:05
Köszi, ezekből már sztem meg fogom találni, ahogy nézem az epizódlistát elég sok jó sztori van. Eddig ez van a legközelebb a Marsoshoz Bradbury-től. Akár lehet ez is.

31  Mars Is Heaven
  The first Earth visitors to Mars discover a replica of small town
  America.
      Starring
            Hal Linden, Paul Gross, Helen Moulder
      Director
            John Laing
      Additional Cast
            Patrick Smythe, Wendy McFarlane, Eddie Campbell,
            Brian Sergent, Stephen Papps
0
2008. szeptember 12., péntek 11:43
Hát a címére nem emlékszem,de nekem is ismerős.Abban az időben két sorozat is ment,az egyik a Ray Bradbury színháza,a másik meg talán Arthur C.Clarke világa.Az utóbbiban nem vagyok biztos.Szerintem ezek valamelyikében ment.A címét sajnos én sem tudom.
0
2008. szeptember 12., péntek 11:38
A kilencvenes években volt egy sorozat, ami elvileg különböző kis sci-fi sztorikat foglalt össze. Arra emlékszem, hogy az egyik részben (ami ha jól emlékszem a Marson játszódott), az volt, hogy egy pasi elvesztette a családját és robotokként újrakreálta őket. Az epizód végén a családfő is meghalt, ám a robotcsaládja őt is megalkotta robotként. Remélem valaki emlékszik a címére, csak ennyi rémlik már. Érdekelne, hogy mi is volt ez a műsor. Előre is köszi a megfejtőnek! :)
0
2008. szeptember 3., szerda 18:04
Az angol cím és a rendező biztosan stimmel, én ezekre emlékeztem, szóval ez az a film.

A Port.hu-n ez a magyar cím szerepel.
0
2008. szeptember 3., szerda 15:11
A Filmvilág online-on még így szerepel.
0
2008. szeptember 3., szerda 14:16
Nekem is A tél foglyai cím rémlett, de a neten sehol nem találtam ilyent, emiatt elbizonytalanodtam, és úgy gondoltam, én emlékszem rosszul...
0
2008. szeptember 3., szerda 13:15
Igen, köszönöm ez az, és elnézést a színésznők cseréjéért, gyerek voltam amikor láttam, és valahogy így rémlett.

0
2008. szeptember 3., szerda 12:54
Előtte a mozik is játszották.
0
2008. szeptember 3., szerda 12:54
Glenda egyáltalán nem jó abban a filmben, ugyanis nem játszik benne. :))

Helyette Annie Girardot játszik, a filmet André Cayatte rendezte, a címét alant Kekec kolléga már megadta.
0
2008. szeptember 3., szerda 12:41
Nem 100 %, de azt hiszem, hogy Mindenkinek a maga keresztje címmel ment a film a TV-ben anno.
0
2008. szeptember 3., szerda 12:17
Keresek egy filmet, csak tv-ben láttam nagyon rég, és sajnos nem tudom a címét.
Glenda Jackson a főszereplője, akinek van egy 16 év körüli fia, és a második házasságából egy 5 év körüli kislánya.
A kislányt elrabolják, a tettest nem sikerül kideríteni levelet ír váltségdíj ügyben újságból kivágott betűkkel.

A végén nehezen ösdszeszedik a pénzt elviszi az anya a kívánt helyre, majd a megadott helyen talál egy nagy fekete szemeteszsákot, benne a kislánya holtan.

hónapokkal később egy véletlen folytán derül ki ki a tettes, mert az anya a fiánál (aki mindig betegesen féltékeny volt a hugára) megtalálja az újságot, mely segítségével a zsaroló levelet készítette.
Lehet hogy ma már nem, de akkor megrázó volt a film számomra, és Glenda iszonyú jó benne.
0
2008. szeptember 3., szerda 11:38
Érdekes, én ezt a filmet még A tél foglyai címmel láttam a moziban 1991-ben.
0
2008. szeptember 3., szerda 10:14
Ez lesz az, köszönöm! : ))
0
2008. szeptember 2., kedd 19:10
Csapdában (Dead of Winter). Rendezte: Arthur Penn.
0
2008. szeptember 2., kedd 18:23
Nekem is lenne egy film, amit keresek:
A filmet 1988-1994 között láttam moziban. Sem a  cím, se egy színész neve nem maradt meg bennem. A történet nagyvonalakban: A történet elején megölnek egy nőt, és bizonyítékul levágják az ujját. Aztán a film azzal folytatódik, hogy egy meghallgatáson színésznőt keresnek. Ki is választanak valakit, akinek el kell utazni valahová egy Isten háta mögötti helyre, ahol aztán leesik a hó  és a külvilágtól teljesen elzártan marad a megbízóival (akik közül a főnök - ha jól emlékszem - tolókocsiban ül). Egy idő után rájön, hogy fogoly, az egyik reggel arra ébred, hogy éjszaka leműtötték az ujját és kiderül, arra akarják felhasználni, hogy egy videófelvételen helyettesítse a film elején meggyilkolt nőt, bizonyítva, hogy nem halt meg...
Nem rémlik esetleg valakinek?
0
2008. augusztus 20., szerda 1:53
A második film címe megvan! Erre gondoltam, köszönöm szépen! :)
0
2008. augusztus 19., kedd 18:58
A második szerintem a Nothing:

http://us.imdb.com/title/tt0298482/
0
2008. augusztus 19., kedd 14:18
Hali mindenkinek!

Én jelenleg két filmet keresek aminek nem tudom a címét.
Amit tudok róluk a következő:

Film1:
Feltehetően amerikai romantikus vígjáték. Nagyjából egy jelenetre emlékszem belőle: Egy srác összeveszik egy csajjal. a srác a következő napon bemegy egy utazási irodába és azt mondja az ügyintézőnek, hogy "az első géppel bárhová". Az ügyintéző csaj egy kicsit értetlenkedik, mire a srác megismétli a mondatot. A csaj elkezd pötyögni a gépben valamit, és csak annyit mond, hogy "Reykjavik". Utána mond egy két adatot a városról, odaadja a jegyet és a srác kimegy az irodából. Amikor kilép mutatják az irodát belülről, hogy egy reklámtábla mögött ott állt a csaj akivel összeveszett előző nap. A csaj is kér egy jegyet és ő is elhagyja az irodát.

Film2:
Ezzel az a problémám, hogy nem láttam a filmet csak meséltek róla.
A történet kb a következő: A helyszín egy angliai kúria.  Két férfi lakik a házban akik egyszer csak arra ébrednek, hogy a házkörül  nincs semmi. Tehát ahogy mesélték valahogy úgy tudom elképzelni, hogy van a ház a kerttel és a kerítés vonalán túl nincs semmi csak fehérség. Mintha egy nagy fehér asztalra leraknánk egy kis ház makettjét. Probálják kitalálni, hogy mitől lehetett ez, vagy hogyan lehet belőle kikerülni.

Remélem elég lesz ennyi info valakinek hogy megtudja nekem mondani a filmek címét.

Előre is köszi!

Üdv:
nickrivers

u.i.: Ötleteket is szívesen fogadok. (A Film 2 alól már kizártam a Más Világ c. filmet, múltkor kaptam rá egy tippet, de az nem az a filmre gondoltam.)
0
2008. augusztus 9., szombat 1:16
Szörnyecskék 2.
De tényleg. :)
0
2008. augusztus 9., szombat 0:08
Sziasztok!

Már nagyon régen láttam egy filmet, csak pár jelenetre emlékszem:

- egy magas, többemeletes épületben szörnyek kelnek ki undorító bábokból.
- a film elején egy nő van a liftben és a szörnyek átszakítják a lift oldalát a kezükkel.
- a végén egy nagy teremben pusztítják el a szörnyeket, úgy hogy vízzel lefröcskölik őket slagokon keresztül.

Annyit tudok, hogy nem a Rémecskék és nem is a Szörnyecskék.

Minden segítséget szívesen fogadok. Köszönöm!
0
2008. augusztus 6., szerda 0:53
Sziasztok!
A film amit keresek: nem tudjuk a címét, valamikor a 80-as évek végén készülhetett, a film arról szól, hogy egy kisfiúnak elválnak a szülei és az apja elrabolja a fiút és később rágyújtja a házat, de nem hal meg a fiú, meg be van kötözve... rémlik valakinek?
0
2008. július 6., vasárnap 23:55
Nem ártana, 990-es kategória, szinkron, angol, magyar felirat, élvezhető kép és hangminőség.
0
2008. július 6., vasárnap 23:55
Köszi, időközben egy másik fórumtárs kisegített. :-)
0
2008. július 6., vasárnap 22:44
Kiadhatnák már DVD-n, jól passzolna az Ifjú Einstein mellé. :)))
0