Keresés

filmkeresés

2008. február 14., csütörtök 22:40
Valakinek nincs meg véletlenül VHS-en vagy bedigizve a "Magányos vadász a szív" (Heart is a lonely hunter)? Egyetlen reményem az Odeon kölcsönző részlege volt (egy éve még volt kölcsönözhető VHS náluk), de nem válaszoltak ezirányú kérdésemre... :(

Köszi.
0
2008. február 14., csütörtök 20:16
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Unokaöcsém keres egy filmet, de alig tud róla valamit. Leírom, miket ugrottak be neki. Tudnátok segíteni??

úgy kezdődik, hogy egy házibuliban vagyunk
egyszercsak egy hatalmas robaj
majd még pár
és meteorit eső vagy ilyesmi éri kis bolygónkat
maya naptárral kapcsolatos is megemlítést tesznek
világ vége meg hasonlók

Mond ez valakinek valamit?
0
2007. december 23., vasárnap 22:19
Nem koptatom, csupán Te voltam két mondat erejéig! Annyira lassan, hogy még nem is észleltük a változást! ;-)
0
2007. december 23., vasárnap 22:14
Kira vagy haver, de ne koptasd a stílusom. Amit ugyebár már lassan változtatok meg. :)
Rem. észre vehető? :D
0
2007. december 23., vasárnap 21:21
Most KRISSZ leszek egy kicsit:SZERINTED MI A FRANCNAK VAN A KÉRDÉSEK TOPIC?!?!?! HÚZZÁL ÁT ODA!!!!!!!!!!!  ;-)
0
2007. december 23., vasárnap 21:19
Xpress!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Tuti gimi (One tree hill), Hetedik mennyország (7th Heaven), a Bűbájos boszorkák (Charmed), CSI - Miami helyszínelők, CSI:NY - New York-i helyszínelők és a Médium című sorozatok várhatóan megjelennek-e a közeljövőben?
Ja és a Szívek szállodájának, A helyszínelőknek és a Doktor House-nak mikor fognak megjelenni a következő évadjai?
Előre is köszönöm!
0
2007. december 23., vasárnap 21:18
Xpress!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Tuti gimi (One tree hill), Hetedik mennyország (7th Heaven), a Bűbájos boszorkák (Charmed) és a Médium című sorozatok várhatóan megjelennek-e a közeljövőben?
Előre is köszönöm!
0
2007. december 23., vasárnap 20:17
Újabb filmsorozat jutott eszembe.
Egy fiatal srácot tartanak fogva egy kastélyban, és mindíg valami zöld, sűrű löttyött kell innia.
Valakinek ötlete?
(Talán az RTL Klub vetítette sok éve vagy az M1 annó, már nem emlékszem.)
0
2007. december 21., péntek 23:10
Közben én el is köszönök. Fáradt vagyok.
Jó éjt apuka!
0
2007. december 21., péntek 23:09
Igen ez az 99 perc, jól emlékeztem, hogy csak bizonyos ideig bírja ki a cucc.
Á Universal? Hát ezért nem találtam itthoni kiadást.
Pedig ezt a filmet megnézném.
0
2007. december 21., péntek 23:07
Ha jól emléxem, 99 perc után szétesik a mesterséges bőr a fény hatására - vagy valami ilyesmi; nagyon régen láttam már és hát ugye Universal film... :-(.
0
2007. december 21., péntek 23:05
Áhá megvan, a film amit én keresek a Darkman 2-ik része.
port.hu-n elolvastam a tartalmát.
0
2007. december 21., péntek 23:00
Rákerestem a címre. Lehet, hogy ez az. De én úgy emlékeztem, hogy a csúf arcát próbálja mindíg eltakarni, de  a maszkok csak pár órát bírnak ki, aztán füstölve szétmállanak.
Gondolom a Darkman nem B-kategóriás film.
0
2007. december 21., péntek 22:52
Valami B-kategóriás?!? Szerintem Te a Darkman-re gondolsz! ;-)
0
2007. december 21., péntek 22:32
Sziasztok!
Megint keresek egy filmet, tv-ben nagyon régen láttam és csak képek maradtak meg róla.
Röviden: Van egy (orvos?), akinek az arca elég csúf, de mindíg készít maszkot magának, csak az nem tart ki sokáig. Megismerkedne egy lánnyal is, de emiatt nem nagyon jön össze neki. A srác egy elhagyatott ( raktár?) épületben lakik.

Ha jól gondolom egy 80-as évekbeli film lehet ez, valami B-kategóriás talán, de még is ismert.
0
2007. december 4., kedd 17:26
A Rémálom az Elm utcában első részének eredeti szinkronos verzióját keresem (Dózsa László-féle szinkron),bármilyen formátumban. Előre is köszönöm a segítséget!
0
2007. november 4., vasárnap 23:45
Nem is annyira filmkeresés, mint inkább hozzászólás-keresés. De talán itt megállja a helyét.

A napokban olvastam valamelyik topikban egy hozzászólást (sajnos, sem arra nem emlékszem, hogy ki írta, sem arra, melyik topik volt), amiben az írója egy filmet hasonlított a CASHBACK c. brit filmhez. Arra lennék kiváncsi, mit volt az a film? Ha a hsz írója vagy valaki, akinek rémlik, hogy ő is olvasta az adott hsz-t segítene, azt nagyon megköszönném. Különben nem tudom, meg tudom- e találni, minden támpont nélkül a kérdésemre a válazt, ami viszont nagyon érdekelne.

Az imént volt ugyanis szerencsém a CASHBACK-hez, és egyszerűen el vagyok bűvölve! A számomra amúgyis oly  kedves brit filmipar megint letett valamit az asztalra. Mesteri fényképezés, csodás zene és remek film. (=imdb - 7.5, csak úgy plussz adalékként) Node, mihez is hasonlít?? Nem emlékszik valaki arra a bizonyos hsz-re?
0
2007. november 2., péntek 21:17
MGM-ről felvettem van
0
2007. november 2., péntek 20:53
Üdv!
Akkor én is megkérdezem.
Megvan e valakinek Az idő pallosa ( The Philadelphia Experiment) című film?
0
2007. november 2., péntek 19:58

Köszi! :)

Valakinek nics meg ez a film (VHSen, tvből felvéve, bárhogy):

A kislány, aki az utcánkban lakott (Jodie Foster, Martin Sheen)
0
2007. november 2., péntek 15:11
A mozis feliratban sem Jimmy Hoffa szerepelt... :)))
0
2007. november 2., péntek 14:24
:) Tényleg nem, csak egyszer néztem felirattal és akkor bukott ki, ha aláteszed a magyar szinkront, akkor gáz :D
0
2007. november 2., péntek 14:21
:D Nem semmi.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 2., péntek 14:20
:)))
Az más, hogy a feliratban Petőfi Sándort találták meg :)))
0
2007. november 2., péntek 14:19
Nem vagy! :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0