Keresés

filmkeresés

2007. november 2., péntek 14:10
Akkor nem vagyok amnéziás :-)
0
2007. november 2., péntek 13:56
Igen, ez így volt. :-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 2., péntek 11:57
Helyesen: Nem emlékszel? :))) Én emlékszek :)))
0
2007. november 2., péntek 11:57
Jimmy Hoffát megtalálták :))) Nem emlékszem? A rendőrkutya kiásta a kiképzőtelepen éppen a kamerák kereszttüzében s Jim Carrey volt a műsorvezető Minden6ó :)))
0
2007. november 2., péntek 11:28
Na, közben felébredtem. Szóval Hoffa csak a Titanic elsüllyedése után egy évvel jött világra, de mivel nem minden jelenet játszódik 1912-ben, ezért persze említhetik a nevét. Jimmy Hoffa amúgy a sofőrök szakszervezeti vezetője volt, s míg jókat cselekedett a fuvarozókkal, addig közben szépen hízlalta a privát vagyonát, amiben maffiakapcsolatok is segítették. Hatvanhétben lecsukták, majd kiszabadult, de - ha jól emlékszem - 1975-ben eltűnt, s azóta sem találták meg, még a holttestét sem. Ezért jó a poén: "Jimmy Hoffa tárcájában". :-)
most posts by TM
0
2007. november 2., péntek 11:16
Én csak hanggal tudom megerősíteni, de valóban a Titanicban van benne. :-)

KAtt ide és töltsd le a fájlt!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. november 2., péntek 10:56
Igazad van. Látszik, hogy a filmnek jelenidejű részei jóval kisebb hatással voltak rám.
most posts by TM
0
2007. november 2., péntek 9:25
"Jimmy Hoffa Tárcájában..."

Bizony az idézet a Titanic-ból van. Akkor, mikor az elején az óceánkutatók arról beszélnek, (asszem  a robot merülésekor), hogy hol lehet a nyakék...
0
2007. november 2., péntek 9:08
Ez egy vígjátékból, max.akcióvígjátékból, vagy buddy movie-ból (pl. Halálos fegyver) van, s egy bizonyos dolog fellelhetőségét, előfordulási lehetőségét sorolja az illető, s a mondat végén ez a poén:
"Jimmy Hoffa tárcájában."

A Titanicból biztos nem, hiszen Jimmy Hoffa a hajó katasztrófája idején még nem is élt.
most posts by TM
0
2007. november 2., péntek 2:25
Kedves tom80!
Az első film, ami után érdeklődsz, az a Jaws of Satan (ismertebb nevén King Cobra) c. alkotás a "méltán világhíres" Bob Claver rendező úrtól.
http://www.imdb.com/title/tt0082580/
Remélem tudtam segíteni.
0
2007. november 2., péntek 1:31
Nem a Titanic elején hangzik el?
0
2007. november 1., csütörtök 22:48
Igen, utána néztem. Ez lesz az. De vajon hol lelhetem fel? Na ez már másik probléma.
Köszi a tippet. Bejött.
0
2007. november 1., csütörtök 21:48
Talán a Hoffa c film? Jack Nicholsonnal? Vagy ez túl triviális?
0
2007. november 1., csütörtök 21:37

Eszembe jutott egy idézet, de nem tudom melyik filmben van és tök rossz h egész este ezen gondolkozok. Szóval vmit kersnek sztem és egy pasi ezt mondja:

"Jimmy Hoffa tárcájában."

Ennyi ugrott be, hátha ismerős valakinek. Köszi.
0
2007. november 1., csütörtök 21:30
Esetleg az Idő pallosa? The Philadelphia Experiment az eredeti címe. Nekem megvolt ez a film nagyon régen hangalámondással, és már csak nagyvonalakban emlékszem rá, de valami ilyesmiről szólt, mint amit írtál.
0
2007. november 1., csütörtök 19:09
Nem.
Mint írtam 2 srác ment előre az időben, nem egy egész hajó. :-)
0
2007. november 1., csütörtök 17:11
Esetleg erre gondolsz? :)http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2876&VID=R65746380888025428
0
2007. november 1., csütörtök 14:48
Sziasztok!
NEm találom a mostanában használatos ilyen filmkereső témájú topicot, úgy hogy ide írok.
A film amit keresek:
Katonai bázison időutazással kapcsolatos kísérletet hajtanak végre és 2 katona eltűnik.Előre utaznak az időben, majd egy sötét helyen találják magukat.
(később kiderül, hogy a bázison vannak, csak kb 20 évvel később)
Amikor elindulnak a sötétben az egyik belerúg egy aluminium colás dobozba és nem tudja , hogy mi az amikor felveszi a földről.
Az egyikük a film során többször rosszul lesz, vissza kellene jutniuk a saját idejükbe és azt hiszem a végén sajátmaguk idősebb énjeitől kérnek segítséget.

Kérem ha valaki tudja a címét vagy látta a filmet és emlékszik rá írjon. Minden információ jöhet.
Kb 5-6 éve vetítették a tv-ben.
0
2006. augusztus 3., csütörtök 22:34
A Falka
The Pack (1977) Intervideo horror, 98 perc
R.: Robert Clouse
Fsz.: Joe Don Baker, Hope Alexander-Willis, Ned Wertimer, Richard B. Shull
A szigetre látogató túristákat és horgászokat emberevő kutyák fenyegetik.

Infó: Fénypont Video Film Katalógus 1995 1.0
"Több mint 6000 cím"
Videofilm katalógus a Magyarországon 1984-től 1994.12.31-ig megjelent filmekről

THX
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:55
Aj, de kedves vagy, köszi! Spóroltál nekem húszmillió dollárt! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 21:32
Ha mégsem lenne annyi milliód, hogy az úrből személyesen láthasd a Földet, akkor talán ezzel is megelégszel:
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=955&VID=066-1051191605-27396413573167626
0
2006. augusztus 3., csütörtök 20:58
A másodiknak azt hiszem A Falka volt a címe én is láttam elég rég már sajnos nincsen meg vhs-en,sőt az első is rémlik de még nem tom a címét
0
2006. augusztus 3., csütörtök 19:39
Szabadság!
Most olvastalak végig! :-) Még azóta sincs NOX-om, de még anélkül is van pár zenei dvd, ami megtekintésre vár otthon. Tervezem ennek megvételét is, mint ahogy az Anastacia-dupla kiadványra is fáj a fogam, na meg Kubrick-dobozra is, és egyszer jó volna az űrből látni a Földet, úgyhogy tele vagyok tervekkel! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 3., csütörtök 19:33
OFF: Üdv, téglagyári megálló! Kicsit megszólítottalak a "NOX DVD" topikban, de konkrétan csak az eleje van hozzád címezve! ;-) És ne ijedj meg, nem durváztam! :-) Most más dolgom van, de ha írsz, később reagálok rá. ON
0
2006. augusztus 3., csütörtök 19:19
Te! Szerezzük meg valahonnan ezeket a kutyáskígyós filmeket, aztán csapjunk egy nagy közös mozizást! :-)
most posts by TM
0