Keresés

filmkeresés

2013. október 22., kedd 22:24
Megnéztem, sokkal atmoszferikusabb és realistább a 7 Days, mint a Tortured.
Mindezt fokozza, hogy az egész filmben nincs egy másodpercnyi zene sem, a fő karakter is alig beszél, viszont a reakciói, a nézése, az arca annyira kifejező, hogy nincs is szükség szavakra.
Elég nyomasztó film, nyitva hagyott kérdéssel, hogy meddig mehet el az önbíráskodás, hoz-e a bármilyen tett feloldozást vagy megnyugvást azok után, ha megerőszakolják majd megölik a gyermeked. Csavar nincs, legalábbis olyan nem, amit a Tortured művelt.

Szerintem nézd meg, drámaként lenyűgöző, mély és tényleg nyomasztó film, naturalista, reflektál is 1-2 dologra a téma kapcsán, de igazából a nézőre hagyja a végső ítéletet.
0
2013. október 21., hétfő 22:54
Nagyon jó,vissza rapített az áldott  80-as évekbe,amikor még boldog voltam,tenyleg szuper muzsika.
Kicsit emlekeztett az OMD-re,nem ugyan az,de a hangulat.
0
2013. október 21., hétfő 16:15
Majd ha megnézem írok ide, vagy a Ki mit néz most? topikba.
Mondjuk ha egy beteg pedofil faszkalap megöli a gyereked, én nem hiszem, hogy túlzásokról lehetne beszélni.
0
2013. október 21., hétfő 14:05
Ha megnézted, írj már rám a filmet illetően légy szíves. Degenerált egy film volt az biztos, szerintem azért az amerikai verzió túlzásba vitte a család reakcióját, legalábbis normális ember képtelen ilyesmit megtenni, de ettől függetlenül egyszer meg lehetett nézni.

Remake, remake hátán, Hollywood tényleg a végét éli. Hirtelen nem is tudom melyik rendező nyilatkozta azt, hogy ezeket az európai filmeket azért készítik el amerikai színészekkel, hogy az amerikai nézőközönség nagyobb eséllyel üljön be egy ilyen filmre és jobban befogadják azt. Ne hiszem el, mondjuk ki, inkább nem tudnak előállni egy új, jól megírt forgatókönyvvel, ezért vásárolgatják ezeket az európai alkotásokat.
0
2013. október 21., hétfő 13:23
Kíváncsi vagyok, a csattanó is ugyan az vajon?
0
2013. október 21., hétfő 13:23
OFF: hogy tetszett az Icehouse? :)))
0
2013. október 21., hétfő 13:17
Közben megtaláltam a 7 bap lesz az,nagyon jó film,de azért köszönöm.
0
2013. október 21., hétfő 13:10
Dettó.. :)
0
2013. október 21., hétfő 12:48
A 7 Dayst még nem láttam, de leírás alapján nagyon hasonló.
0
2013. október 21., hétfő 12:42
Nem ennek a filmnek az amerikai remake-je A megkínzott (The Tortured) című film?
0
2013. október 21., hétfő 12:38
7 Days.
0
2013. október 21., hétfő 12:28
Sziasztok!
Az idén láttam egy igen jó filmet,de a címe kiment a fejemből,röviden : Egy orvos doktornak elrabolják majd meggyílkolják és megerőszakolják a gyermekét,emberünk nem bízva az igazságszolgáltatásban,maga veszi kézbe az ügyet,a gyilkos,erőszaktevőt elrabolja egy rabszállítóból és egy elhagyatott viskóban tartja fogva a ganét. Mindenféle morális és erkölcsi témákat feszeget a film,nagyon jó film,az rémlik,hogy nem amerikai,talán dán vagy svéd
0
2013. szeptember 24., kedd 22:43
Na srácok, én is keresek egy filmet.
Kb 5-6-7 éve láthattam moziban, bár igazából tudja a fene, lényeg, hogy viszonylag frissebb darabról van szó.
Amcsi suliban van egy ilyen belsős verseny, ahol fogadások sorozatát kell teljesíteni, pl meginni egy doboz sört a helyi sheriff előtt. Az egyik srác ezt úgy oldja meg, hogy sima mekis pohárba tölt sört, és úgy issza meg, miközben dumál a biztos úrral. Van valami baszom nagy, lufi kobold-kabala, ami elszabadul. Kb. ennyi rémlik. Ötlet? :D
0
2013. szeptember 24., kedd 1:34
Jó, hogy nem esküszöl, mert biztos nem az. Volt egy olyan, hogy A nagy szökés 2, az 1988-ban készült, viszont nem MGM film. Látni nem láttam, így azt sem tudom, hogy volt-e benne labdás jelenet vagy akármi.
0
2013. szeptember 23., hétfő 23:16
Oké köszi a tippet meglesem.
0
2013. szeptember 23., hétfő 22:44
Talán a Nagy szökés, de nem mernék rá megesküdni...
0
2013. szeptember 23., hétfő 22:33
Sziasztok!

Keresek egy filmet amiből csak néhány halvány emlék dereng.
Háborús/katonás film, véleményem szerint mindenféleképpen 2000 előtti.
(A leg alapvetőbb háborús filmek is jöhetnek, mivel ezt az egyet láttam :))
Az egyik jelenet az hogy valami katona táborból szöknek, és az őrtorony fele dobálják felszereléseiket. Majd menekülnek és kutyákkal is üldöztetik ezért patakmederben és mindenféle vízen keresztül mennek hogy a kutyák elveszítsék a szagot. A végén egyik életben maradt szökevényt meglövik és egy út alá ásott búvóhelyen húzza meg magát. Azon buknak le hogy az egyik szökött katona egy gyereknek visszaad egy piros fehér pöttyös labdát, és a kisgyerek szól a nem messze lévő katonaságnak, hogy itt egy sérült katona :)

Tudom elég zavaros, de hátha valaki felismeri. (MGM filmre tippelek a 80as évekből, de lehet ez csak félrevezető infó, és egyáltalán nem igaz)
0
2013. szeptember 11., szerda 23:51
Nincs mit, én is leszedtem, még nem láttam, de poénnak tűnik. :)
0
2013. szeptember 11., szerda 23:37
Szerintem ez lesz az. Kösz szépen!
0
2013. szeptember 11., szerda 23:34
http://en.wikipedia.org/wiki/Arena_(1989_film)

???
0
2013. szeptember 11., szerda 23:31
Egy régebb sci-fit keresek arról szól hogy egy helyen ahol mindenféle idegen lény van(talán űrállomáson)van egy ember aki boxoloként idegenekkel verekszik. Arra azt hiszem  többször van benne szó hogy az embereket gyengének tartják és meglepetés hogy a főszereplő nem az.
0
2013. július 17., szerda 0:57
A leírtak alapján engem is érdekelne a film, szóval ha valahonnan rájöttél légyszi jelezd itt is. :)
0
2013. július 17., szerda 0:25
Jajj de kis viccesek vagytok! :) Amúgy beismerem eléggé rá voltam spanolva a dologra. :)
0
2013. május 27., hétfő 15:34
Sárga agyarak! :)
0
2013. május 27., hétfő 15:13
Üdv mindenkinek! Keresek egy filmcímet!!!! Remélem valaki tud segíteni. 90es évek eleje lehet kb., japán vagy kínai horror és egy medve gyilkolja benne az embereket, csak ennyit tudok...
0