Lövésem sincs, nem mosol össze véletlenül több filmet? Mikor elkezdtem olvasni, beugrott Dr. Moreau szigete, de azt olyan régen láttam, hogy alig emlékszem rá, nem merem biztosra mondani.
0
2013. május 11., szombat 23:37
8977
De hát ha nem láttuk, akkor milyen tippet vársz? :D :D
0
2013. május 11., szombat 22:11
663
Srácok, valaki segítsen, please! Bármilyen tippet szívesen fogadok.
0
2013. május 9., csütörtök 12:03
663
Valakinek valamilyen ötlet? :/
0
2013. május 5., vasárnap 12:16
663
Sziasztok!
Keresek egy filmet! Pár túlélőről szól, akik (valamilyen baleset folyamán???) egy szigetre kerülnek. Az egyiküket megcsípi egy medúza aztán átváltozik valamivé... Úgy rémlik valami nem stimmel a szigettel. (Fertőzött???) Annyi rémlik még,hogy gyűjtenek össze pár gyümölcsöt ami reggelre mindenféle rikító színben szétpossad. Rémlik még valami földbe eltemetett dzsip(asszem ül benne egy csontváz is), aminek a kiálló kormányában az egyikük elesik.
Ez így mond valakinek valamit?
Előre is köszönöm!
0
2013. április 24., szerda 13:27
20
Tényleg ez az. Nem is emlékeztem, hogy Tommy Lee Jones játszik benne. Nagyon köszönöm a segítséget.
0
2013. április 24., szerda 13:11
88
Ha jol emlekszem ez lesz. De nem eskuszom. Reg volt. :)
Már többször segítettetek, úgyhogy ismét hozzátok fordulnék. A film amit keresek kicsit Indiana Jones beütéssel bír. A film az első világháború környékén játszódik valahol talán a Csendes óceán környéki szigeteken, és klasszikus kalandfilm. A főszereplő kicsit kalóz, kicsit kereskedő.Emlékeim szerint úgy kezdődik, hogy egy másik kalóz egy szigetet kifoszt, és az ő jelét festi a romokra, hogy a gyanút a főhősre terelje. Van benne egy német katonatiszt, aki az általa irányított, már vas hajóval akarja a német császár érdekeit képviselni. Anno még alámondással láttam, és vagy Gyilkos sziget, vagy kegyetlen sziget volt akkor a címe.
Előre is köszi.
0
2013. április 21., vasárnap 19:15
8977
Nem csak lányokat amúgy, van vegyesen minden. :) Amúgy közben nekem is eszembe jutott, elég gyengus film sajnos.
0
2013. április 21., vasárnap 15:15
7926
Gyilkos lövés
Tom Berenger, Sidney Poitier és Clancy Brown a Kurgan főszereplésével.
0
2013. április 21., vasárnap 15:09
553
Egy régebbi 80as vagy 90es évek eleji vígjátékot keresek. A főszereplő valami műszaki üzletben dolgozik és hangfalakat ad el az embereknek mindig a kis hangfalakat ajánlja mert szerinte azokat jobban megéri megvenni. Egyszer valamiért talán rossz napja volt az előző nap ezért egy punknak a nagyokat ajánlja de amikor feltűnik a srác terhes barátnője nekik is inkább kicsiket mutat. Esetleg tudja valaki melyik film lehet ez?
0
2013. február 28., csütörtök 20:03
1534
Arra emlékszem a filmből, hogy: Valami túszdrámával kezdődik, és úgy szöknek/szökik meg a rosszfiú/k, hogy egy lepel alá bújnak a túszokkal karöltve, így sétálva el a rendőrök elöl! Majd elvileg csatlakoznak egy hegyi túrához aztán, ahol talán(?) egymás után hullanak az emberkék.....aztán meg nem tudom mi történik.....?
Ezt láttam! Ez a jó hír! :) A rossz viszont, hogy fogalmam sincsen, mi a címe! :(
0
2013. február 28., csütörtök 15:53
410
Keresek egy film címet: Kb 80-as évek. Egy motoros lányakat rabol el, fogjul ejti őket..a motor hátsó ülésébe áram van vezetve?
0
2013. február 20., szerda 22:44
2738
Haha, köszi a tippet, de én amúgy is fordított életvitelt folytatok, szóval nem lesz gáz. :)
0
2013. február 20., szerda 22:16
1277
Dalmátnak nagyjából igaza van, agyatlan de nagyon szórakoztató filmre készülj, én legalábbis nagyon bírom. Egy kis önreklám: a Szörnyek szülője című DVD kritikájánál találsz némi kedvcsinálót a Virushoz is :)
0
2013. február 20., szerda 22:05
1084
Szerintem inkább vedd fel videóra, ezért a filmért nem igazán érdemes virrasztani. De persze nem akarok beleszólni, az is lehet, hogy tetszeni fog.:)
0
2013. február 20., szerda 21:19
2738
Fasza, hajnali fél 1-kor adja a Film + a Pusztító idegent, úgyhogy az esti program már meg is van! :)
0
2013. február 19., kedd 22:53
2738
Deep Blue Sea alap, de a többit nagyon szépen köszönöm! :)
Virus (Pusztító Idegen vagy Lépéskényszer címen is ismert.) KÜLSŐ LINK
Deep Blue Sea (Háborgó Mélység) KÜLSŐ LINK
0
2013. február 19., kedd 22:09
2738
Köszönöm, The Abyss-t már láttam, a BD megjelenés pedig örvendetes dolog lenne, a Below viszont nem cseng ismerősen, úgyhogy vetek is rá egy pillantást. Esetleg még valami?