Majd valamelyik Őrtoronyhoz kiadják mellékletként. Úgyis régen volt újságos DVD. :)
Ismertem, ismerek Jehovásokat, én konkrétan rühelltem őket, főleg amikor vasárnap ebédkor becsöngettek azzal a remek bulváros kérdéssel, hogy "tudja-e, hogy Jézus mit tervez a közeljövőben?". Válaszul csak annyit kaptak, hogy "nem, de azt pillanatokon belül megtudják, hogy én mit tervezek a közeljövőben" s azzal a lendülettel gyors mozgásba hoztam a nyílászárót, hogy a huzat messzire vigye őket prospektusostól, fejkvótástól, mindenestől.
A szcientológiába nem folytam bele, csak járulékos színes hírek jutottak el hozzám (Travolta, Cruise, Holmes stb.) a követőikről.
Hitgyüli viszont van az irodaházunkban, megy a halleluja, a lódobogás, muzsika, nóta, révület, amikor a Jonatánok, Abigélek, Ráhelek stb. szülei (van gyermekmegőrző is, onnan hallom kiáltani ezeket a neveket) elkezdenek bulizni hetente kétszer-háromszor. Sokáig irritáltak, de megismertem párat a vezetők közül és egész normális arcok. Az külön tetszett, hogy a vallás soha sem került szóba közöttünk, más alapokon nyugszik a kapcsolatunk. Azt egyébként sem gondolom, hogy utcán, lépcsőházban, kapuban vagy előszobaküszöbön kellene tukmálni a másikra a meggyőződést. Márpedig vannak ilyen buzgó alakok, velük szemben csakis a határozott fellépés célravezető. Úgy vagyok vele, hogy pizzát is csak akkor szeretek kapni, ha előtte kiválasztom és megrendelem, nem pedig random módon. :)