Keresés

filmkeresés

2013. február 19., kedd 1:43
Merülés a félelembe (Below) - 2002
0
2013. február 19., kedd 1:02
The Abyss - A mélység titka

James Cameron filmje 1989-ből, hamarosan talán már BD-n is látható lesz...
0
2013. február 19., kedd 0:41
Tudnátok ajánlani olyasfajta filmeket, mint pl a Leviathan (1989), DeepStar Six (1989), Deep Rising (1998), vagy a Sphere (1998)? Szóval valami mélytengeri, misztikus/horror, külvilágtól elzárt kis csapat, nyomasztó atmoszféra, stb... mostanában rákaptam az ilyen filmekre. Előre is köszi a segítséget! :)
0
2013. február 18., hétfő 13:33
:)))

Ez jó! Annyiban nem stimmel, hogy kizárólag az erkélyen szoktam rágyújtani. :)
most posts by TM
0
2013. február 17., vasárnap 19:50
Sikerült megnéznem.
Érdekes, hogy még nem adták ki nálunk, pedig a hollywoody recept alapján minden meg van benne ami szükségges a sikerhez.
A nyugati civilizációt képviselő angol diplomás jóképű, birkatürelmű fantasztikus fiú, szőke, csinos szexi, izgalmas, nyugati nő, fasiszta japánok, kegyetlen állat nacionalista kínaiak, jóságos, okos, szimpatikus kommunista kínaiak, árva gyerekek. Ami a legmegdöbbentőbb, hogy igaz történet alapján készült.
0
2013. február 12., kedd 15:01
A film összességében jó, bár a vége felé egy kicsit leül. A színészek egytől-egyig nagyszerűek, de számomra főleg a két ázsiai legenda, Michelle Yeoh és Chow Yun Fat miatt emlékezetes. DVD kiadásról én nem tudok, a Film+ szokta adni az összes hátulütővel (reklámok, beúszó műsorpromók, félbeszakított mondatok) együtt.
0
2013. február 12., kedd 12:26
A selyemút árvái (2008)
Látta valaki, érdemes-e kajtatni, van-e dvd megjelenése?
0
2013. február 12., kedd 9:19
;)
0
2013. február 11., hétfő 23:08
Biztos ők is valamilyen nemesfémbányában vannak.
most posts by TM
0
2013. február 11., hétfő 22:57
Először elröhögtem magam ezen, nem is kicsit! De egyébként büszke lehetsz magadra, ha eddig terjed ki az értelmi szinted! Én is utálom a Jehova Tanúi vallási szervezetet, de nem így, ilyen gyalázatos módon kell ellenük felvenni a kesztyűt, hanem szellemi vitában és bibliai érvekkel kell őket meggyőzni, és a Szent Biblia kulcsverseivel kell a hamis és hazug hitüket megingatni, majd kiszabadítani őket ebből az Antikrisztusi szektából, és elvezetni őket a valódi Istenhez, (aki nem jehova), hanem a názáreti Jézus Krisztus!
0
2013. február 11., hétfő 22:51
Ti mind szellemileg sötétek vagytok, és nem értem mit ércelődtök ezeken a témákon! Ezeket komolyan kéne venni, és nem gúnyolódni rajtuk. Én benne voltam, bele kerültem az egyik szervezet bűvkörébe, és annyira megszívtam, hogy ide nem írom le.

Nem gúnyoldás végett írtam ki a két filmet, hanem azért írtam, hogy adják már végre ki őket magyarul DVD-n legalább, hogy tényfeltáró filmekként bemutassák a majdnem pontos igazságot, erről a két szervezetről.

Ezektől, legalábbis, amiben én voltam, védeni kell az embereket, és mivel az emberek alig tudnak valamit a Szentírásból, és nem a jehovák által kiforgatott sátánista és Antikrisztusi Új Világ Fordításból, ezért szinte mindent be lehet etetni az emberekkel!

Igen, én Jehova Tanúja akartam lenni, de nem lettem. Többet nem írok rólam, de azt tudom, hogy konkrétan ez a szekta egy destrúktív szervezet, ami káros a Társadalomra, és meghamisították az Isten Igéit, pont azoknál a részeknél, ahol az Írás az ÚR Jézust nevezi Istennek, és a Szent Szellemet, pedig egy valóságos személynek! Ma már AntiJT vagyok, és az ÚR Jézus szent és igaz nevéért szenvedek, mint ahogyan az volt az apostolokkal, és előttük a szent prófétákkal! Mindig az igazakat bántotta ez a világ, aminek a legmagasabb vezetője, a Sátán!

Többet nem írok! Büszkék lehettek magatokra! Nem tudom, ilyenkor hol vannak a moderátorok!
0
2013. február 10., vasárnap 20:32
Máris érdekel!
most posts by TM
0
2013. február 10., vasárnap 20:12
Szia andrew, olvastad az üzimet? :-)
0
2013. február 9., szombat 22:25
Nem tudom, én narkó nélkül még nem próbáltam őket :)
0
2013. február 9., szombat 22:22
Fácsén írtam... 8-D
0
2013. február 9., szombat 22:00
Az első kettő vegyítve? Szerintem az úgy az igazi! :D
0
2013. február 9., szombat 21:47
Huhh, szcientológiát messzire elkerülni! Sajnos sokan annyira felületesen és feketén-fehéren képesek csak látni a dolgokat, hogy még a nagy vallásokhoz is hasonlítják, mondván, hogy azoknak is voltak bűneik. Csak aki jobban utánaolvas, és elgondolkodik a dolgokon, annak a számára lesz világos, hogy a szcientológia nem vallás, a szervezete pedig egy undorító, képmutató, pszichopata bűnszövetkezet. Szép sztorik vannak róla, hogy a lelkileg labilis szerencsétlenekből hogy szedik ki a személyes dolgaikat és titkaikat a szcientológus emberkék, aztán kilépni sem mernek ezek az áldozatok, mert utána életük végéig üldözik őket. Nem lennék meglepve, ha a közismert szcientológus-hírességeket is így tartanák sakkban, ráadásul őket különösen fontos a szervezetnek magához láncolnia, mert a híres nevek vonzzák a többi embert is.

Szóval inkább legyetek alkoholisták vagy perverzek vagy bármi, csak a szcientológiától óvakodjatok!
0
2013. február 9., szombat 21:20
Írj rám! :)
0
2013. február 9., szombat 20:59
Nem lehessen eztet sehol beszerezni? :-(
0
2013. február 9., szombat 18:45
Hozzászólásodról ez jutott eszembe.:))

0
2013. február 8., péntek 22:45
Dehogynem! Feliratos formában, a hőskor pattintós tokos kiszerelésében. Nézd meg, itt van az adatbázisban. :)
most posts by TM
0
2013. február 8., péntek 22:39
Mekkora gyöngyszem!
Gyermekkorom kedvenc kalandfilmje, ráadásul még felnőtt fejjel újranézve is nagyon működött.
Sajnos legjobb tudomásom szerint még semmilyen adathordozón nem jelent meg nálunk.

(Én csak a nagy vizeken túl és a zavarosban halászva láttam felbukkanni :)
0
2013. február 8., péntek 22:01
Majd valamelyik Őrtoronyhoz kiadják mellékletként. Úgyis régen volt újságos DVD. :)
Ismertem, ismerek Jehovásokat, én konkrétan rühelltem őket, főleg amikor vasárnap ebédkor becsöngettek azzal a remek bulváros kérdéssel, hogy "tudja-e, hogy Jézus mit tervez a közeljövőben?". Válaszul csak annyit kaptak, hogy "nem, de azt pillanatokon belül megtudják, hogy én mit tervezek a közeljövőben" s azzal a lendülettel gyors mozgásba hoztam a nyílászárót, hogy a huzat messzire vigye őket prospektusostól, fejkvótástól, mindenestől.
A szcientológiába nem folytam bele, csak járulékos színes hírek jutottak el hozzám (Travolta, Cruise, Holmes stb.) a követőikről.
Hitgyüli viszont van az irodaházunkban, megy a halleluja, a lódobogás, muzsika, nóta, révület, amikor a Jonatánok, Abigélek, Ráhelek stb. szülei (van gyermekmegőrző is, onnan hallom kiáltani ezeket a neveket) elkezdenek bulizni hetente kétszer-háromszor. Sokáig irritáltak, de megismertem párat a vezetők közül és egész normális arcok. Az külön tetszett, hogy a vallás soha sem került szóba közöttünk, más alapokon nyugszik a kapcsolatunk. Azt egyébként sem gondolom, hogy utcán, lépcsőházban, kapuban vagy előszobaküszöbön kellene tukmálni a másikra a meggyőződést. Márpedig vannak ilyen buzgó alakok, velük szemben csakis a határozott fellépés célravezető. Úgy vagyok vele, hogy pizzát is csak akkor szeretek kapni, ha előtte kiválasztom és megrendelem, nem pedig random módon. :)
most posts by TM
0
2013. február 8., péntek 21:10
Vagy tud segíteni valaki, vagy nem. Vagy jó helyre írom, vagy nem. Vagy kimoderálnak, vagy nem.

Keresem a Kincsvadászok (The Goonies) c. filmet!

Előre is köszi!
0
2013. január 29., kedd 19:26
Igen, ez mind rendben is van; de mint te is tudod, egy DVD esetleg egy Blu-ray képminősége mérföldekkel szárnyal a tömörítetten feltöltött YouTube-os videókhoz képest! Ugye, megértsz, és megérted a szándékom?

Ráadásul, "A Hit fogságában", mégcsak nem is magyar szinkrón hangos. Én utálom a feliratot, sorry!
0