Keresés

filmkeresés

2013. január 28., hétfő 17:02
Na basszus, mindjárt jönnek a hozzászólások, hogy nem mindegyik ilyen...  :(
0
2013. január 28., hétfő 17:00
Youtube:

A hit fogságában
http://www.youtube.com/watch?v=R0UF-Agwj2o

Míg végül semmid sem marad
KÜLSŐ LINK

KÜLSŐ LINK
0
2013. január 28., hétfő 16:53
Hmm, most már engem is érdekel a téma.
0
2013. január 28., hétfő 16:50
Kedves Xpress.hu és Kiadók!

Lehet nem jó helyre írom, de van két vallási dokumentumfilm, amit nagyon szeretnék, ha legalább DVD-n kiadnátok! Az első "A hit fogságában", amely a Jehova Tanúiról szól, és enged bepillantást az életükbe. A második, "Míg végül semmid sem marad"; amely a Scientológiai Egyház egyik esetét dolgozza fel. Míg "A hit fogságában" Hollandiában játszódik, addig az "Amíg végül semmid sem marad", az Németországban! Kérném, hogy jelentessék meg ezeket a filmeket magyarul is végre, magyar szinkronhanggal legalább DVD formátumban, persze a Blu-raynek jobban örülnék, dehát álomvilágban élek. Engem nagyon érdekel a téma, (és szerintem másokat is érdekelne) mivel az egyik szervezetnek a  tagja  voltam és áldozta lettem. Bővebben nem fejtem ki a véleményem a két szervezetről, mert az nem tűrne nyomdafoltot, és a Fórum alapszabályzatával is ellenkezne! Tisztelettel: Szabó Zoltán
0
2013. január 27., vasárnap 18:56
És a T2, az smafu?

Azért még én is megalázkodnék - persze csak képletesen. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. január 27., vasárnap 18:04
Az 1-3 én is szívesen fogadnám, meg még az 5. is jöhetne. De hát kegyetlen az élet.
0
2013. január 27., vasárnap 17:53
Kedves Xpress.hu és kedves kiadók!

Én nagy rajongója vagyok a vámpíros filmeknek! Szeretném megkérdezni tisztelettel, hogy általam kedvelt ezen filmek miért nem jelennek már végre Blu-ray formátumban, HD kép és hangminőségben?

Szeretném kérni a kiadókat, hogy a következő filmeket (amiknek nagy része nekem megvan DVD-n), hogy végre már jelentessék meg HD formátumban, Blu-ray Discen! Részemről meg vagyok győződve, hogy lenne rá igény, legalábbis az én részemről, de szerintem még sokan mások szívesen látnák a következő filmeket Blu-ray Discen!

1. Van Helsing
2. Underworld 1
3. Underworld 2
4. A Szellemlovas 2
5. Terminátor 3 - A gépek lázadása
6. Penge 3 : Szentháromság
7. Mission Impossible 3 (III)

Kérem alázattal a kiadókat, hogy jelentessék meg ezeket a filmeket, mert DVD-n nem az igazi a képminőség, és nekem Blu-ray Discen kellenének ezek a filmek! Tisztelettel és alázattal: Szabó Zoltán, egy filmkedvelő
0
2013. január 27., vasárnap 15:11
Akár ezt is linkelhetted volna, van belőle még egy darab:
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=1661
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. január 27., vasárnap 15:09
Ja, hogy szó szerint homár? Azt hittem szleng és valami homokos halálosztóról van szó. :)
most posts by TM
0
2013. január 27., vasárnap 12:56
Ezek lesznek azok. Tudtam hogy valami sci-fis nő van benne:)
Kösz a segítséget!
0
2013. január 27., vasárnap 12:47
3. Homár úr a Marsról???

http://www.imdb.com/title/tt0097768/

Azt hiszem, én is belenéztem anno...
0
2013. január 27., vasárnap 12:35
2. Alighanem ez a Mr. végzet James Belushival, és Linda Hamilton-nal!
http://www.imdb.com/title/tt0100201/
0
2013. január 27., vasárnap 12:04
Köszönöm!
0
2013. január 27., vasárnap 11:20
1. Csobbanás (Splash) Daryl Hannah a sellő.
most posts by TM
0
2013. január 27., vasárnap 10:57
3 film címét keresem mind vígjáték.
1 A legegyszerűbb mert Tom Henks a egyik korai filmje amiben egy sellö lányal jön össze.
2 Ez arról szól hogy egy átlag ember valami hivatalnok vagy más öltönyös rabszolga arra vágyik hogy változtathasson a múltja egy kritikus pontján. Valmi sportesemény volt azt hiszem)Valahogy lehetöseg kap rá és ebben az alternativ világban gazdag lesz de aki eredetileg a felesége volt az utálja. A nőt talán  Carrie Fisher játszotta.Az elején mintha egyszer lett volna egy olyan jelenet amikor a főhős kávét eszik mert elromlott a gép.
3 Ez a film a film+ ment le pár éve sajnos nem láttam végig de az elején a nap rendszer valamelyik bolygójáról egy gyilkos homárembert küldenek a Földre hogy keressen meg valakit.

Kösz mindenkinek aki segít.
0
2012. december 28., péntek 7:59
Ha valakinek megvan a Moon Over Parador (Hold Parador felett, Holdfény Parador felett) című film magyar vonatkozással, kérem jelezze a brickati@yahoo.com címen.
Tékában megvolt kölcsönzős kazettán magyar felirattal, de létezik szinkronos formában is. A Mazursky-Dreyfuss páros egyik általam nagyon kedvelt darabja, amit már régóta szeretnék a gyűjteményemben tudni.
most posts by TM
0
2012. november 2., péntek 10:53
Kérdés: ha olyan filmet keresek, ami nem szerepel semmilyen formában az Xpress kínálatában, akkor azt itt megtehetem és kapok esetleg valamilyen formában segítséget, vagy másik topik lesz segítségemre, vagy esetleg egyáltalán ne is kérdezősködjek ilyesmiről? :)
(most konkrétan a bővített - unrated - verziós Miami Vice film kellene BD-n)
0
2012. október 9., kedd 8:25
Köszönöm a segítséget,ez a film lesz,már csak be kel szeteznem:-D
0
2012. október 8., hétfő 22:50
http://www.imdb.com/title/tt0086610/
0
2012. október 8., hétfő 18:40
Megrendeltem máshol nincs,vagyis a rocky kft-nél van 9 ezerért,na de kérem....
0
2012. október 8., hétfő 18:35
Semmi baj,de ha már itt tartunk akkor a kérdés,láttam egy filmet a  80-as évek közepén,a videózás hőskorában,egy maratoni filmnézős hétvége alkalmàval,talán XTRO vagy XTRE volt a címe,nem vagyok biztos benne,sci-fi volt és egy nő egy felnőt férfit szűlt meg az elején. Valaki esetleg rá ismer?
0
2012. október 8., hétfő 13:10
Ez eleg gaz, legalabb a filmkereses megmaradhatott volna, de megertem es elfogadom!
0
2012. október 8., hétfő 10:11
Igen, ez így van. Köszi a kiigazítást, valóban így értettem. :)
0
2012. október 8., hétfő 9:41
Nem akart megsérteni a "seftelés" szóval, annyit értett alatta, hogy már nem lehet itt filmeket (és egyebeket) adni-venni, azaz "seftelni" velük. :)
0
2012. október 8., hétfő 9:22
Tudomásul vettem,de annyit hozzá füznék nem seftelni akartam,tiszteséges árat fizattem volna,itt is megvenném,de mivel bizonytalan a szàllítás így próbàlkoztam
0