Keresés

Indy Jones ????

2003. június 4., szerda 17:08
Ezek szerint ő is szinkronizál mostantól magyar nyelven? :-))
0
2003. június 4., szerda 11:25
én még mindig azt mondom, hogy Sean Connery eredeti hangja a legjobb
0
2003. június 4., szerda 8:20
Egy parányit homály a kép, de így fog kinézni a doboz:

0
2003. május 13., kedd 10:40
Sinkovits Imre volt egy párszor, Kristóf Tibor a 90-es évektől kezdve volt magyar hangja leginkább. De annó Tolnai Miklós (Hegylakó, Aki Legyőzte Al Caponét), vagy Bitskey Tibor(remélem jól írom le a nevét), a Bosszúállók c. förmedvényben. Szóval lehet választani (az első név a sorban lenne a legjobb).
0
2003. május 12., hétfő 10:58
A számból vetted ki a szót; Sean Connery Kristóf Tibor nélkül teljességgel élvezhetetlen, ma este le lehet ellenőrizni a Brilliáns csapdában: elég gyenge film, de Kristóf óriásit dob rajta.
0
2003. május 12., hétfő 10:53
Egyelőre senki.
0
2003. május 12., hétfő 10:48
Egyátalán ki forgalmazza a Paramount lemezeket itthon?
0
2003. május 12., hétfő 10:15
Hogy ki az a Kristóf Tibor? Már bocs de ez egy elég ostoba kérdés. Mondjuk, úgy hogy az egyik legismertebb szinkronhang, Vader legeslegelső magyar hangja, az idősebb Sean Connery hangaj 99%-ban! Így jön ő Sean Conneryhez...kb úgy mint Bujtor István Bud Spencerhez..
0
2003. május 12., hétfő 8:12
Az nem RTL klubos szinkron volt, sajna, hanem a VHS csomag újraszinkronizálása. Ne is beszéljünk róla.
0
2003. május 11., vasárnap 22:13
Kedves Ficus Cicus!
Ki az a Kristóf Tibor? És hogy jön Ő Sean Connery-hez? Ezt mindenki tudja, hogy Sinkovics Imre a legtökéletesebb magyarhangja Sean Connery-nek! Bocsánat inkább fordítva! :-)))
Én is Indiana Jones rajongó és főleg eredeti szinkron rajongó vagyok!!! (nem holmi szar rtl klubos szinkronra vágyom!!)
Üdv mindenkinek Tango
0
2003. május 7., szerda 8:38
Ja, és a megjelenés dátuma:  november 4
0
2003. május 7., szerda 8:24
Néhány picture:

Gyönyörűek, nem?

Tulajdonképpen most a könnyeimmel küszködöm...

0
2003. május 7., szerda 8:22
És megtörtént a csoda: hivatalosan bejelentették a trilógia megjelenését.

A DVDcenter híre

De...khmmm...mi a faxom az, hogy Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói?????
0
2003. április 30., szerda 9:52
Ez a 2+1/2 órás extra anyag kevésnek tűnik.

A frigyládához létezik egy
-60 perces "Great Movie Stunts: Raiders of the Lost Ark (1981)"
-60 perces "Making of 'Raiders of the Lost Ark', The (1981)" c. doksi. Lehet, hogy a kettő között sok az átfedés, de ez eddig két óra.

Ezen kívül:

"Making of 'Indiana Jones and the Temple of Doom', The (1984) ", ami 51 perces, és gondolom a harmadik részhez még több doksi kellene legyen.

Amúgy tudnék örülni, ha az első részt nem neveznék át "Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói"-ra, mert kegyetlenül idegbeteg leszek.
0
2003. április 30., szerda 9:43
Félhivatalos infók:

- noveberi világpremier
- a filmek csak együtt lesznek kaphatóak, külön nem
- 4 lemez lesz, a bónusz lemezen kb. 2+1/2 órás háttéranyag

Hát ez suxx. Én asztat hittem, mind1ik film 2 lemezes lesz. No, meglássuk. A november húzós hónap lesz.
0
2003. április 14., hétfő 10:19
Persze, hogy el tudom képzelni! Kristóf Tibor ezerszer jobb, mint Sinkovits.
0
2003. április 14., hétfő 10:10
Ahogy kihámoztam, "csak" a bakikat tüntetik el - bár ezeket sem kellene.

De megnyugtató, hogy "Indy korbácsát nem fogják adó-vevőre kicserélni, és az arab kardforgató sem fog először lőni".
0
2003. április 12., szombat 1:02
teljesen rosszak ezek a felújított ariel szinkronok. a régi mono hang hullámzik ide-oda a hangsugárzókban, mintha beszívtál volna és körbe-körbe forognál, mint egy motolla.
0
2003. április 11., péntek 22:06
én örülök, de a francért divat mostanság ez az utólagos belenyulás, hogy törne le a kezük.
0
2003. április 11., péntek 8:14
Na, mi van? Senki sem örül rajtam kívül????

Hálátlan népség!!!!! :-)))
0
2003. április 10., csütörtök 9:07
DVD hírek.
Hoppsz, a fiúk az ILM-nél most dolgoznak a trilógián. Nem bírták megállni, hogy ne nyúljanak hozzá, de hál' Istennek, nem lesznek benne új Jabbás jelenetek, csak egy kis tisztogatást végeznek. Bár én baromira bírtam a pattogó, sokmázsás követ, az üveglapot Indy és a kígyó között (ha nem szólnak nekem, az életben nem vettem volna észre), meg a Paul arcmobiljába beszálló legyet, de én örülök. De még hogy. De messze van az év vége.

Itt a link.
0
2003. január 25., szombat 14:02
ok, bár most beszéltem a fiúkkal, és csak jövő 7en látom :(
0
2003. január 25., szombat 12:22
Léci emailezz, hogy milyen volt: red5@freemail.hu
0
2003. január 25., szombat 11:50
Állítólag a BTF-nél a fanatikus rajongók meg tudták csinálni, hogy kibányászták a régi szinkronból a centert és berakták az angol 5.1-be. Ha minden jól megy most 7végén le is csekkolom. :)
0
2003. január 25., szombat 10:43
Egyetértek. Az új Indy szinkronok gagyik voltak. Hiába ad bele a színész apait anyait. Időközben megöregedik mind és elváltozik a hangja. És ezt elég rossz hallgatni miután a régit ronggyá nézi az ember a régi hangokkal. Plussz ott van még az is, hgy sokan meghalnak időközben. A BTTF-nél ott van a nagyszerű szinkronhangú Hankó Attila alias Biff Tannen. Ő nélküle Biff egy nulla szinkronosan. Vagy el tudja bárki is képzelni Indy papát Sinkovits Imre hangja nélkül? Sajnos már ő sincs köztünk. Épp ezért elő a régi szinkronokkal a jó életbe is és rakják fel monoba. A sok **** azt hiszi attól vonzóbb a szinkron ha átteszik DD-be DTS-be. Pedig csak fel kéne jönni ide az illetékes nagyokosknak és látható a véleményekből, hogy inkább mindenki a régit akarja még ha rosszabb is a minőség. Az eredeti, szuperül szóló angol hangzást úgyse tudja lepipálni semmilyen gagyi magyar keverés...
0