teljesen rosszak ezek a felújított ariel szinkronok. a régi mono hang hullámzik ide-oda a hangsugárzókban, mintha beszívtál volna és körbe-körbe forognál, mint egy motolla. ráadásul echozik összevissza. ;]
0
2003. január 24., péntek 23:46
230
teljesen rosszak ezek a felújított ariel szinkronok. a régi mono hang hullámzik ide-oda a hangsugárzókban, mintha beszívtál volna és körbe-körbe forognál, mint egy motolla.
0
2003. január 24., péntek 22:54
17243
teljesen rosszak ezek a felújított ariel szinkronok. a régi mono hang hullámzik ide-oda a hangsugárzókban, mintha beszívtál volna és körbe-körbe forognál, mint egy motolla.
0
2003. január 24., péntek 22:38
515
És még lépten-nyomon szemcséz is!?
0
2003. január 24., péntek 21:55
17243
0
2003. január 24., péntek 15:34
2774
hülyeség vagy nem hülyeség. az 1492 dts(?!?) hangja valami borzalom. fogták a mono hangsávot rátették a lemezre és ráírták, hogy dts. ennyi.
0
2003. január 24., péntek 10:50
515
Őszintén szólva tök mindegy, hogy milyen (DTS, vagy DD), magasról tojok rá, ha élvezhető a szinkron. Egyébként, hogy ugyanaz szól mind az 5 hangfalból: hülyeség. Bár így most nem tudom bizonyítani, de hallgasd csak meg a most megjelent Kalózok DVD (Computer Panorama) magyar szinkronját. Hasra fogsz esni! :)
0
2003. január 24., péntek 9:55
2774
a "csóró" Ariel szinkronjai azért érdemelnek 1 pontot mert a régieket használják. azonban a dd vagy a dts minősége csapnivaló. ugyanaz szól mint az öt hangfalból.
0
2003. január 23., csütörtök 23:03
515
A UIP elmehet a francba az ilyen hülyeségeivel. Egy viszonylag "csóró" Ariel képes a régi (1492, Szemenszedett szenzáció, Hóbortos hétvége...) szinkronokat lekeverni 5.1-be, de a UIP nem, mi? Szerintem ez hülyeség.
Az új szinkronnak (Indy trilogy) erős hiányosságai voltak. Jónéhány mondatot lusták voltak lefordítani. Pl. a Raiders of the Lost Ark-ban Indy azt mondja Marion-nak, hogy "datoja...stb..stb". Nos, mindezt angolul egy magyar szinkronos filmben! Még volt benne egy-két furcsaság, de -szerencsére- már nem emlékszem rá. Legutoljára a Vissza a jövőbe kiadás okozott csalódást... ... szintén UIP, nem véletlen. :)
0
2003. január 23., csütörtök 20:19
248
Kedves Jim! A régi szinkront a UIP azért nem fogja lekeverni, mert arra fog hivatkozni, hogy nem megfelelő a minősége.A Vissza a jövőbe esete jó példa rá.Nem vettem kötekedésnek!Ez egy nyilvános fórum, ahol mindenki kifejtheti álláspontját.Mitől volt gagyi szerinted?
0
2003. január 23., csütörtök 18:45
515
Gondolom a felújított Indy VHS-re gondolsz, ugye? Hát, nem akarok kötekedni, de az egy elég gagyi szinkron volt. A régi klasszikus Indy-szinkron az már igen, az zseniális!
Szóval UIP, ha olvassátok ezt a fórumot (vagy, ha jót akartok), nem ártana már most lekeverni a régi szinkronhangokat 5.1-be. (mint pl. az Ariel teszi ezt elég gyakran!)
0
2003. január 23., csütörtök 18:12
248
Idén vagy jövő év elején talán nálunk is elérhetővé válik.Vissza a jövőbe triológiához hasonlítható már ami a kiadást illeti(3 rész egyben rengeteg extrával,UIP).A kiadó nagy reményeket fűz hozzá remélem!Nagyobb durranás lesz,mint az előbb említett sorozat.Talán a Gyűrűk ura spec.változat eladott darabszámát is megközelíti majd.Gondolom extrákkal telezsúfolt díszdobozos változat jelenik meg.Már csak a MAGYAR SZINKRON FONTOSSÁGÁRA szeretném felhívni a figyelmet.Néhány éve VHS-en megjelent.Azon új, meglepően jó surround szinkron volt.Azt kellene 5.1-be keverni!És persze minden extra feliratos lehetne, az audiokommentárt is beleértve.Bízzunk benne, hogy így lesz!
0
2003. január 23., csütörtök 11:21
1570
Első ránézésre azt hittem, hogy kamu; végülis ha minden igaz oktoberben kijön..
"This title is not yet available for pre-order. We are awaiting any official announcements."
0
2003. január 22., szerda 22:29
55
ezt nézétek meg :D !!!! http://www.tsc-dvd.be/dvddetail.php?dvd_detail=PHEINDY !!!!
0
2003. január 14., kedd 8:42
1153
Hoppá, újabb hír reppent fel a negyedik résszel kapcsolatban. Állítólag Lucas még idén nyáron nekiugrana a forgatásnak, bár hivatalosan nem lett megerősítve. Itt a cikk.
0
2003. január 9., csütörtök 1:27
515
Ez itt a reklám helye. :)
0
2003. január 9., csütörtök 0:25
644
A legnagyobb csóró Indy-rajongó vagyok, főleg a 3. részben vagyok ász, mert kattant agyam 42-szer vágyott arra, hogy megnézzem. Minnél több hibát fedezek fel benne, annál jobban szeretem. Azért nem ártana, ha DVD-n kijönne, méghozzá az új szinkron nélkül, mert mint azt írtam annó, pocsék lett. Az eredeti lenne rajta inkább monóban, mert az zseniális. Audiókommentár sajna nem lesz Spielberg-től, és Lucas-tól sem.
0
2003. január 8., szerda 12:43
1153
Úgy láccik, az öreg jó formában van. Az [origo] cikkje.
0
2003. január 7., kedd 12:35
1153
Kis hazánkban kapható vagy amazonról? Eddig nem foglalkoztam a témával, pedig ez az egyik kedvencem. A filmet én még moziban láttam, nem is egyszer.
0
2003. január 7., kedd 11:37
1447
IRC-ről szintén. Felmész az #mp3_soundtracks csatira a DAL.net-ről. De az egy olyan zene, amit megéri szerintem megvenni. (Gold Edition-t).
0
2003. január 7., kedd 9:27
1153
És nem tudjátok, hogy a Frigyláda zenéjét hol lehet megszerezni?
0
2003. január 2., csütörtök 17:27
3
Hali,
Tenyleg le lehet tolteni, de nem ajanlom. Otvar VCD minoseg..... :(
0
2002. december 30., hétfő 13:01
421
Bocsi: egyben.
0
2002. december 30., hétfő 13:01
421
Én úgy tudom, hogy még azon megy a vita, hogy megjelenjen egybe a trilógia vagy pedig évente jelenjen meg egy-egy rész. A hírek szerint Spielberg-Lucas ez utóbbit támogatja. Tavaly egyébként az volt a hír, hogy idén megjelenik. Szóval csak óvatosan.
0
2002. december 30., hétfő 11:02
1153
Én még soha sem töltöttem le filmet. Most is csak azért érdekel, mert kegyetlenül elkúrták a szinkront, már megint. Bár lehet, hogy vígan kivárom ezt a 10 hónapot, ha télleg igaz a hír.