Keresés

Vadászat a Vörös Októberre

2002. július 26., péntek 23:13
Felteteleyem a nemet kiadast fogjuk itthon is latni, amin csak egz eloyetes van...
0
2002. július 25., csütörtök 15:02
UIPdunafilm-es információ:
A DVD szeptemberben fog megjelenni feliratos
változatban. Sajnos még nem kaptunk tesztlemezt, így az extrákról késobb tudjuk tájékoztatni.
0
2002. július 25., csütörtök 13:47
Itt a link: www.tar.hu/notila
0
2002. július 19., péntek 15:20
hol van az az oldal, ahol rendelhető? linket írjál, lécci!

köszi előre is, üdv!
0
2002. július 19., péntek 13:34
Magyarországon is kapható egy oldalon. Utánvéttel megrendelhető 7500 Ft/db áron.
0
2002. július 8., hétfő 14:13
It's pleasure to meet you on board--Isten hozta a fedélzeten, ...to the starboard-jobbra NO COMMENT
0
2002. július 7., vasárnap 19:00
Na kíváncsi vagyok milyen lesz......
Azért örülök, és remélem hogy valóban megjelenik.
0
2002. július 7., vasárnap 1:29
ugyan már, teljesen szórakoztató. kedvenc részem az, mikor két tengeralattjáró üldözi egymást, az üldözött XO-ja jelenti, hogy "ránk ragadtak", azaz "they're stuck on us.", erre a felirat: "leköptek minket". LOL.
0
2002. július 7., vasárnap 0:55
Ha nem lesz új felirat - már pedig szerintem nem lesz - akkor csak azok vegyék meg, akik tudnak angolul, mert ami ezen a lemezen magyar felirat néven fut az tényleg katasztrofális. Soha, egyetlen DVD kiadványon még ilyet nem tapasztaltam. Nekem kb. 1 évvel ezelőtt volt meg, de aztán el is adtam, mert így élvezhetetlen a film :-(
0
2002. július 7., vasárnap 0:52
ausztriában már jó ideje kapható és van rajta magyar felirat is. ez a felirat viszont szégyenletes. tuti, hogy szótárral fordították, ennyi sok félrebszélést, magyartalanságot még egy feliratot olvasva sem tapasztaltam:talán csak a GYU első divxes - valszeg fordító programmal készült - feliratát. egyébként a UIP hamarosan behozza hozzánk is. sztem hónapok kérdése csupán... tán új felirat készül?
0
2002. július 6., szombat 23:57
Miért nem jelenik már meg? nem tudja valaki? Az USA-ban kaphato, de az a régiókód miatt nem jó.....
0