Keresés

Baraka - Világok arca

2005. március 26., szombat 15:28
Nekem se a képpel se a hangal nem volt problémám! Söt a hang nagyon durván szólt a mélyládát is eléggé megdolgoztatta. Szerintem egy 1000-est biztos hogy megér...
0
2005. március 26., szombat 13:21
Nem túl jó véleményeket olvastam a most megjelent 999 Ft-ért kapható kiadásról. Szeretnék tisztán látni, mielőtt megveszem ezt a régen vágyott filmet DVD-n. A régió 1-es miben különbözik ettől? Mit jelent az, hogy a minősége siralmas a régió 2-esnek. Egy átlagos 20 akárhány ezer forintos DVD lejátszón milyen különbséget lehet látni, vagy hallani a két kiadás között? Mi van a régió 1-esen, ami ezen nincs?
0
2005. március 26., szombat 12:59
Nem túl jó véleményeket olvastam a most megjelent 999 Ft-ért kapható kiadásról. Szeretnék tisztán látni, mielőtt megveszem ezt a régen vágyott filmet DVD-n. A régió 1-es miben különbözik ettől? Mit jelent az, hogy a minősége siralmas a régió 2-esnek. Egy átlagos 20 akárhány ezer forintos DVD lejátszón milyen különbséget lehet látni, vagy hallani a két kiadás között? Mi van a régió 1-esen, ami ezen nincs?
0
2004. október 10., vasárnap 15:44
Ismét mozikba kerül ez a zseniális film.
Hiánypótló lenne, ha a forgalmazó DVD-n is megjelentetné.
0
2002. augusztus 23., péntek 11:18
Az ausztrál kiadás nem anamorf. Az R1 SE és az R2 SE az.
0
2002. augusztus 23., péntek 10:05
nem akarok antireklámot csinálni az xpressnek, de ha a lejátszótok nem régiókód függő, akkor rendeljétek meg innen, postaköltséggel együtt is kb. 5ooo forint.
0
2002. augusztus 23., péntek 4:12
Nos...

A Baraka a Világ Legjobb Filmje (számomra) minden kategóriát beleértve
!!!

Nekem már jó ideje megvan DVD-n (R1), VHS-en, és CD-n is (soundtrack).
A DVD-n a kép pazar (az új kiadást keressétek - special collector's
edition) a hang pedig (DD) mindent elsöpör...

Hosszú eszmefuttatást most nem is írok ide, hogy miért is az abszolút
Nr.1 nekem - aki már látta (és hallotta !) az tudja, aki meg még nem
az sürgősen pótolja (és szintén megérti majd - remélem)...

Apropó : nem tudja valaki, honnan tudnék "A FILM" - ről plakátot
szerezni ?

Dmn.
0
2002. július 11., csütörtök 20:17
Én is csatlakozom az előttem szólóhoz! Kíváncsi lennék, megjelent-e már DVD-n, és ha igen akkor várható-e, hogy a közeljövőben Magyarországon is megjelenik?
Én is tuti vevő lennék rá! Itt is jelezném, hogy szerintem kissé hiányos a témaválaszték, mert nincs pl természet film, vagy tudományos film rovat ( az imax filmek ide tarozhatának)
Nem hiszem, hogy ne lennének DVD-n igényes természetfilmek, és ne lenne erre igény kis hazánkban.
Kedves X-press várom válaszotokat!
0
2002. július 11., csütörtök 15:15
Kedves Xpress!

Lehet e tudni valamit a fenti film hazai DVD-megjelenéséről?

Tudom, hogy van "Megjelenések" topik, de úgy gondoltam, hogy ez a valóban igényes film megér egy külön témát is.  Tudom, hogy nem egy kasszasiker, de hátha van rá igény itthon is.
0