Ali, The Musketeer, Black Hawk Down érdekes erdetü DVD-ken 7500-ért.
2002. augusztus 6., kedd 21:09
160
Elmentek mindketten... Egyébként most néztem dvd filmeket a hétvégén a pecsában, és hála az itten "fejmosásnak" egyet sem vettem meg, büszke vagyok magamra! T
0
2002. július 29., hétfő 12:05
160
Oké, mea culpa, meggyőztetek! Ezért eladom! Szóval eladó egy R2-es magyar feliratos Black Hawk Down és egy szintén R2-es mf-os Behind Enemy Lines, a kettő együtt 8000 HUF, és megígérem, hogy a (remélhetőleg) befolyó összeget nem fegyverre és kábszerre költöm, hanem legális magyarországi kiadású dvd(k)-re! Feltettem a dvdcenter Turkálójába is, ott van az elérhetőségem! T
0
2002. július 19., péntek 15:28
2
Ha valaminek tudod, hogy gyenge a minősége akkor miért nem várod meg a megjelenést?
0
2002. július 18., csütörtök 21:19
4201
Torrente: Nem igazán értem, hogy kalóz DVD-k vásárlása miként ösztönzi a kiadókat, főleg a Black Hawk Down esetében, ami ráadásul 5.1 magyar szinkronnal fog megjelenni. A másik dolog, nem tudhatod, hogy az ilyen DVD-kért kiadott pénz hogyan kerül felhasználásra, hogy éppen nem-e fegyvert vagy kábítószert csempésznek belőle. Ez most lehet, hogy úgy hangzik, mint az MVKE propagandaszövege, de valószínű nem egy élelmes maffiózónak eszébe jutott már, milyen remek módszer ez a kalózkodás a pénzmosásra. Ez nem éppen ugyanaz, mint amikor ingyen letöltesz egy filmet a netről.
0
2002. július 18., csütörtök 11:29
160
Én 3000-ért vettem Black Hawk Down-t, egy másik 3000-ért meg az Amelie-t, minőségre nem nagyon gáz egyik sem (azért nem egy Gladiátor), extramentes, magyar feliratos mindkettő, bár jóval szűkszavúbb a felirat, mint kéne, helyenként 2-3 mondat is kimarad, ami számomra inkább a francianyelvű Amelie-nél zavaróbb... Embertől van, boltban még nem láttam, ennek ellenére elég örvendetesnek tartom, hogy vannak, bár alapvetően a kalózdolgok ellen vagyok, de más eszköz nemigen van a kiadók presszionálására... Valszeg megveszem majd a hivatalos kiadásokat is, azért mégiscsak az az igazi, addig megteszik ezek is! T (Ja, az jutott eszembe, hogy Amerikából egy nagy csomó film hivatalosan rendelhető VCD-ben, nagy részük jóval a dvd-megjelenés előtt és aránylag baráti, 10 dollár körüli áron - persze nem az anyagköltség viszonylatában. Ilyeneket nálunk nem hoz be senki üzletszerűen?)
0
2002. július 18., csütörtök 1:45
41
Én boltban láttam (hivatalosnak tűnő) UIP DVD-ket 7000 forintért: Black Hawk Down, Csodálatos Elme - magyar felirattal. Igaz extra megjelölés egy gramm nem volt rajtuk. Ezekszerint akkor még mindig van ilyen, hogy boltban egy árú fake? :)
0
2002. július 14., vasárnap 20:04
4201
És?
0
2002. július 14., vasárnap 15:01
73
Egy ismerős hozta először az Ali DVD-t, hogy rippeljem le neki SVCD-be. Nézem a lemezt. NTSC kép, magyar, cseh és lengyel felírat. A másik kettőnél ugyanaz. Mókás. Infóim szerint ezeket a lemezeket Oroszországban gyártja valaki. Elég sok helyen lehet kapni őket 5000 és 7500 között. Van aki panaszkodik rájuk, hogy lefagynak vagy chaptert ugranak a lejátszójában. Én ilyet nem tapasztaltam. Azért nem árt velük vigyázni. Ja, macrovision sincs rajtuk :)