Lehet benne valami. Nemrég valami kukacot emlegettek vele kapcsolatban! :-)
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 16:04
Moderátor
7449
Lehet, hogy a Norbi Update nem is a kalóriákat jelenti, hanem azt, hogy a termék lejárati dátuma frissítve lett? :)
0
2006. december 13., szerda 16:03
681
Látom jól elvagytok ;)
0
2006. december 13., szerda 16:03
685
Zseniális :-))
0
2006. december 13., szerda 16:02
52684
Robi Update? Nagyon jó! :-)
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 15:56
14593
ROTFL :)))
0
2006. december 13., szerda 15:54
Moderátor
7449
A jövő héttől lehet majd kapni nálunk is, de most épp a törökbálinti leányvállalatunknál update-elik a lejárati időket. Sikerült egy nagyobb mennyiséget jó áron beszereznünk, és Xpress gazdaságos márkanév alatt hozzuk majd forgalomba, mint hashajtót és bio-fogyókúrás terméket.
0
2006. december 13., szerda 15:48
14593
Miért nem inkább pálpusztai sajtot? :D LOL
0
2006. december 13., szerda 15:46
52684
Tényleg! Robi! Itt miért nem lehet kapni parizert? Szívesen elrakatnék 20 dekát 60 napig! :-)))
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 15:44
14593
Akkor már ketten szidjuk a T&C*t... :)))
0
2006. december 13., szerda 15:43
17243
miért naiv? a birkáknak bégetni kell. :)
0
2006. december 13., szerda 15:40
52684
Tesco-t szidni bárkivel bármikor hajlandó vagyok a világ végén is, a bajom csupán az, hogy - amint azt te is említetted - úgy veszem észre, hogy a kiadó ennek a "nagyszerű" hálózatnak és társainak törzsközönségét próbálja megnyerni magának, míg az itteni vásárlókat lógva hagyja bizonytalan státuszú Kubrick-dobozokkal, nem kapható Rém rendes család Elnök emberei, stb, évadokkal, pedig velük is lehetne foglalkozni. Ezzel szemben most olybá tűnik, hogy a karácsonyi állvány napi betömése a szent cél. Részemről ámen, de nem örülök neki. Bízom benne, hogy legkésőbb januárra a hiánytermékek is újra kaphatóak lesznek, és nem kell mégegyszer MCD-boltba járkálni, mert ugye azzal a hazai piacnak ártanánk.
Éljen a Fórum Home, de akkor látszódjon is, hogy él! :-)
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 15:40
685
Világos. Tehát figyelemfelkeltés végett jönnek ezek az akciók, hogy ne csak a turkálókig jussanak el a vevők..bár szerintem ez naivítás a kiadó részéről, ám mindenképp megér egy próbát. Nem, a való életben nem így beszélek, kevésbé "választékosan":-))
0
2006. december 13., szerda 15:31
17243
a tömeg alapból oda sem megy a teljesárú polcokhoz,mert az a fixa ideája, hogy ott 6-7-8e ft egy dvd. így talán végre hajlandó odavonszolni magát, s ha már ott van, akkor talán feltűnik neki, hogy egy vadiúj film sem olyan drága már, mint 3 éve.
persze, az egészet megette a fene, ha a multi csak a párizsis pultba hajlandó berakni a FHE akciós lemezeit, az újakat meg szanaszét pántolja, nem veszi nyilvántartásba, nem rakja ki, nem árulja, stb. így aztán tökjó, hogy még egy ilyen fórumon is szétkapják ezeket a kiadványokat, ahová elvileg normálisan tájékozott emberek járnak.
0
2006. december 13., szerda 15:30
52684
Igazad van, erről hallottam én is, én csak ezt nem értem, ezt a három lemezes kiadást, ráadásul díszdobozzal. Miért nem akkor dobozoltak, amikor 1990-ért árulták külön a részeket? Nem magamra gondolok, mert nekem már akkor is megvoltak a lemezek, és 6000-ért mégannyira sem vettem volna meg mégegyszer a doboz miatt, de aki korábban vacillált valami miatt a vásárláson, annak az jobban örült volna, mint így lecsupaszítva-feldíszitve.
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 15:26
1683
Ez szenzációs!:-) Ugye nem így beszélsz az életben is?:-))))
0
2006. december 13., szerda 15:25
1683
A vérbeli gyűjtők még mindig nem maradtak le semmiről, hiszen a LOTR producere egy interjúban elmondta, a közeljövőben készül egy meghatározó (definitive) GYU-díszdoboz, amelyen vagy 36 órányi eddig soha nem látott bónusz anyag lesz majd, benne a várva várt kimaradt jelenetek, és egy születésnapi rövidfilm, amelyet a stáb tagjai készítettek PJ-nak. A LOTR-filmek ugyanis a filmtörténelem legrészletesebben dokumentált alkotásai. Érdemes lesz erre várni.
0
2006. december 13., szerda 15:25
685
Én nem értem, amit jama mond..mitől venné észre az egyszeri dvdvásárló, hogy a Superman is csak 2990? Épp azt fogja mondani, hogy "Há a Gyűrűkura mindhárom része meg mégögy dobozzal grátis volt 3000pénz! Akko mán ez a sima Supermanus egymagában miért nem mondjuk 500pénz?" Tehát nemértem. vagy csak rosszul értelmezem. :)
0
2006. december 13., szerda 15:21
52684
Íme a "néhány promószerű anyag", csak A két toörony lemez esetében. Ráadásul mind olyan extra, ami a 4lemezes változatokon nem szerepel, tehát aki gyűjtő, és érdekli komolyan a LOTR, azt ez biztos hidegen hagyja így. A kezdeményezés lehet, hogy jó, én csak megjegyeztem, hogy engem - eddig! - nem érint.
2. lemez:
A forgatás helyszínén - A Gyűrűk Ura - A két torony (werkfilm) Visszatérés Középföldére - werkfilm (kb. 43 p.) A lordoftherings.net számára készített 8 rövidfilm: - A Sötétség erői - Középfölde hangjai - Edoras és Rohan kultúrája - Lények - Fehér Gandalf - Fegyverek és páncélok - A Helm szurdok - Gollam - Andy Serkis, Bay Raitt Videoklip: Emiliana Torrini: Gollam dala Exkluzív 10 perces pillantás A Gyűrűk Ura - A király visszatér kulisszái mögé The Long and Short of It - Sean Astin (Samu) rövidfilmje, amelyet A Gyűrűk Ura forgatás helyszínén, jobbára közvetlen színészkollégái közreműködésével készített Így készült Sean Astin rövidfilmje Az Electronic Arts által készítendő új Gyűrűk Ura játék (A király visszatér) előzetese Bepillantás a későbbiekben megjelenő, A GYŰRŰK URA: A KÉT TORONY kibővített, extra DVD-változatának készítésébe, illetve a specifikációk ismertetése Eredeti mozi- és TV-előzetesek Exkluzív on-line tartalom (DVD-ROM)
most posts by TM
0
2006. december 13., szerda 15:16
1683
Bocs, hogy kétszer ment kétszer ment:-)
0
2006. december 13., szerda 15:16
1683
Igen, de ha valaki a Gyűrűk Ura-trilógia - The Movies-t szeretné megvenni, és magasról tesz az extrákra, annak ez maga Szürkerév. Nem kekeckedem, csak érvelek:-)
0
2006. december 13., szerda 15:15
1683
Igen, de ha valaki a Gyűrűk Ura-trilógia - The Movies-t szeretné megvenni, és magasról tesz az extrákra, annak ez maga Szürkerév. nem kekeckedem, csak érvelek:-)
0
2006. december 13., szerda 15:15
3721
Valószínűleg nem pont a gyűjtőknek szánják. Hanem pont nem a gyűjtőknek. És bár én is szeretem a "teljes kiadásokat", nagyon jó ajándékötleteket adnak így. Sokan nem "gyűjtik", csak kedvelik a filmeket, és őket így kedvező áron lephetem meg olyasmivel, aminek örülnek, és ami ajándéknak kifejezetten igényes lehet - mint pl. ez a trilógia. És egyszerűen nem megy a fejembe, hogyan lehet azért sírni, hogy egy akció "nem elég jó"??? Akkor nem kell vele foglalkozni. Ha már nem bírtok örülni annak, hogy igényes filmek - ugyan extra nélkül, de igenis teljes kiadásban (5.1, szinkron, anamorf kép, stb) - szarér-hugyér megvehetők.
0
2006. december 13., szerda 15:12
17243
kicsit durva torzítás néhány promószerű extra lehagyását "a dvd felének" titulálni. másrészt ez a megjegyzés nem neked, nem is a gyűjtőknek szólt, hanem azoknak, akik lesóherezik a FHE-et, amely kurvára egy fillért sem nyer ezekkel az akciókkal, csupán a turkálós kosaraktól szeretné kicsit elvonni a tömegek figyelmét, hisz ha a delikvens meglátja, hogy gyűrűk ura szintű filmet vihet haza olcsón a warneres polcról, akkor talán feltűnik neki az is, hogy a duplalemezes superman visszatér* sem olyan drága már, mint ahogy azt régebben gondolta, s lehet, hogy a halálos halál trilógia árárért egy igazán értékes, időtálló alkotást is beszerezhet jó minőségben, extrákkal, stb.
*szigorúan példa jellegű cím. :)
0
2006. december 13., szerda 15:11
52684
Duplalemezes dvd "disc 1 - the movie" korongját kiadni annyit tesz, mint a duplalemezes dvd felét kiadni. Annak egésze ugyanis a filmből, és az extrákból áll össze. Ne kekeckedj! :-)