Keresés

Vanília égbolt

2007. július 26., csütörtök 17:03
Tom Cruise-t bárki kenterbe veri. Az a faszi nem színész.
0
2007. július 26., csütörtök 16:51
Egyetértek. A Nyisd ki a szemed sokkal jobb, és Tom Cruise-ot kenterbe veri a férfi főszereplő.
0
2007. július 26., csütörtök 12:23
"a két film közül mindenki a V.É.-ot választaná"

Attól függ, mire?
Ha mondjuk billegne a tévéállvány, akkor valóban a Vanília Égbolt dvd-vel ékelném ki a lábát! :-))
Persze csak viccelek, hiszen ahhoz előbb meg kellene vennem, ami kizárt. :-)
most posts by TM
0
2007. július 26., csütörtök 12:15
Igazán??? Én ebben nem lennék olyan egyértelműen meggyőződve!!!!!! (Ld.: Arany-Málna Cruz-nak) Az Abre los Ojos egy olyan kivételes remekmű, amit kár volt egy ilyen hollywoodi cukormázzal lemajmolni! Tom Cruise egyébként rosszabb mint valaha (igaz, lehet, hogy csak a formáját hozza), a film vége pedig egyenesen vérlázító!!!!!!!!!
0
2007. január 26., péntek 16:41
Miért lennél igénytelen?Legfeljebb más a véleményed.
0
2007. január 26., péntek 16:27
Akkor lehet igénytelen vagyok, de az amerikai változat jobban tetszett:)
0
2007. január 25., csütörtök 18:07
Úgy-úgy! Bár nincs bajom Cruise-zal, ha jól játszik, szóval rengeteg bajom van vele! :-)
A furfangos spanyol meg eladta a jogot, s míg összeköpülték a vaníliát, aminek a legnagyobb vonzereje az volt az amcsiknál, hogy "ez az a film, amibren lezárták a Time Square-t!", addig Amenábar a kapott suskából leforgatta Ekszkrúznéval a Más világot, ami bár negyedakkora pénzből készült, mint a Nyisd ki a szemed remake-je, mégis szinte ugyanakkora bevételt ért el.
most posts by TM
0
2007. január 25., csütörtök 17:15
Én semmi esetre sem!
A Nyisd ki a szemed három nagy előnye:Nem szerepel benne Tom Cruise,az orvosnál töltött rész keretjátékként nagyon jól működik,nem annyira szájbarágós.
0
2007. január 24., szerda 21:27
Hoppá.

Fórumot azért nem akartam nyitni, bocsi :)
0
2007. január 24., szerda 21:18
Azért valljuk be, ha összehasonlítod az Abre Los Ojos-al, a Vanília Égbolt egyértelműen jobb és igényesebb lett.

Az már más kérdés hogy koppintás, de a két film közül mindenki a V.É.-ot választaná.
0