Na mi újság? Most akkor kicserélik a filmet a javított változatra, vagy nem?A mail-emre nem küldött választ a gyártó....
0
2007. június 5., kedd 12:37
7151
No, a Caesar Filmnek úgy látszik másodszor is sikerült hülyét csinálnia a vásárlóiból. Először a csonkított kiadással, amellyel kapcsolatban lényegében hazudtak (különös módon ezt a hamis érvelést tartalmazó hozzászólásukat az Xpress törölte a film lapjáról), másodszor pedig a nagy dérrel-dúrral beharangozott cserét illetően, amely körül azóta is nagy a csend. Pedig lassan két hónapja jelentkeztem az általuk megadott címen a cserére, de nem válaszoltak. Nem kaptam meg a Mikey-Soft által emlegetett körlevelüket sem. Pedig úgy gondolom, talán nagyobb reklámot kéne csapni egy ilyen cserének, ha már annyi vásárlót sikerült lóvá tenni első alkalommal. Sajnálom, hogy az Xpress sem fordít kellő figyelmet erre a témára. (Mellesleg tudomásom szerint a hibás terméket a vásárlás helyén – esetünkben az Xpressnél – kéne elsősorban cserélni, nem pedig a vevőnek kéne a kiadó után kuncsorogni.) Már azt se értem, miért törölte a Caesar Film hozzászólását, azt meg jelenleg egyáltalán nem tudom, hogy az Xpress szerint azonnal szállítható film még mindig a hibás változat-e vagy a javított. Mindenesetre jómagam nagy gonddal fogom kerülni a Caesar Film kiadványait. Üdvözlöm őket viszont a Vertex-féle kétes színvonalú kiadók sajnálatosan bővülő csapatában.
0
2007. május 16., szerda 18:07
1550
Köszi a választ:)
Amugy én is hasonlóan pesszimista kezdek lenni.
Amugy közben hallottam, hogy a Corelli kapitány mandolinja DVD is elég problémás lett:) Lassan csodálkozni fogok ezek után ha egy normális, gond nélküli kiadványt hoz ki ez a kiadó.
0
2007. május 16., szerda 17:58
7151
Szia Ivan/!
Nem válaszoltak azóta se. Mikey-Soft viszont azt írta pár napja valamelyik topikban, hogy állítólag majd körlevelet küld ki a cég, ha minden oké. Nem tudom, valahogy nekem most se tetszik ez a nagy hallgatás, de biztos csak túl pesszimista vagyok...
0
2007. május 16., szerda 13:34
1550
Field!
Azóta se kaptál véletlenül levelet a Tisztelt Kiadótól? Ugyanis én is jó régen küldtem már levelet Nekik és azóta se nagyon tájékoztattak a csere lehetőségéről. Ha viszont Te kaptál esetleg írok újra hátha ezutal válaszra is méltatnak már:)
0
2007. május 11., péntek 20:44
52684
A "visszavont" lemezekről csak annyit jegyeznék meg, hogy a szűkebb pátriámban egy hete nyílt MM-ben nagy stócban állnak a dvd-k, gyaníthatóan a hibás szériából.
most posts by TM
0
2007. május 11., péntek 20:37
7151
Kedves Caesar Film!
Éppen két hete jelentkeztem a cserére a megadott e-mail címen, de választ azóta se kaptam. Május 7-e is elmúlt. Akkor most mi a helyzet? Lesz csere vagy csak üres ígérgetés volt a korábbi üzenet?
Tisztelettel:
field
0
2007. április 26., csütörtök 14:17
150
Nekem sikerült valahogy a nagy mutatvány, házilag írott dvd-n van a csomkítatlan változat, de azért nem árt az "eredetit" becséreltetni, egy gyári példány tartósabb. A bizalom most remélem helyreáll, de azért elég sokáig tartott, míg idáig eljutottunk.
0
2007. április 26., csütörtök 14:02
7151
Meddig lehet a filmet kicseréltetni? Csak azért kérdem, nehogy valaki úgy járjon, mint egyesek a HELLRAISER-rel: a film topikjában azt közölte (utólag!!!) az illetékes, hogy a borzalmas minőségű első kiadást már nem cserélik, mert letelt az arra kitűzött, bár nem emlékszem, hogy valaha is közzétett határidő!
S akik most rendelik pl. a filmet az Xpressről, már új kiadást kapnak, vagy a régit, amivel cserére kell menni? Engem ugyan ez a része már nem érint a dolognak, de van olyan barátom, akit igen.
0
2007. április 26., csütörtök 13:49
52684
Lám-lám, mégsem reménytelen cég a Caesar Film, én megmondtam! :-) A filmet a sok rossz kritika miatt nem vettem meg eddig, de most bepótolom. A nyílt nap engem is érdekel!
most posts by TM
0
2007. április 25., szerda 17:03
4078
Örülök. Akkor május 7-én már a javítottat vehetem meg.
0
2007. április 25., szerda 16:53
8905
Ez tényleg jó hír. Vajon mikor lesz a nyílt nap? Jó lenne tudni. De mindenesetre akkor majd küldök egy mailt. Köszönjük.
0
2007. április 25., szerda 0:28
14594
Ezt nevezem pozitív csalódásnak!
Már ment is a mail a nyílt napra. Engem ugyan nem érintenek a lemezhibák, de mindenképpen érdekel, hogy készül egy hivatalos DVD-kiadás. :)))
0
2007. április 24., kedd 23:08
377
Kedves Mindenki!
A lemezt visszavonjuk, ami azt jelenti, hogy minden kedves vevőnk, aki rossz lemezt kapott (és a cserét szeretné és jelzi) megkapja az újonnan elkészülő példányok egyikét.
Ezúton mindenkitől elnézést kérünk, akinek bosszúságot okoztunk volna egy-egy hibás lemezzel. (Jelen esetben még a rosszindulatú kritikákat is megérdemeltük!!!)
Mivel szeretnénk Önöket/Benneteket megismertetni a kiadó munkájával (sokan anélkül kiritizáltak bennünket, hogy ismernék, mit kell "küzdeni" egy-egy ilyen kiadvánnyal), kiadói nyílt napot tartunk, amikor is betekintést engedünk a napi munkánkba, a nyűgökbe és az örömökbe, valamint a kulisszatitkokba, és még a DVD-sokszorosító gyárunkba is elviszünk Benneteket/Önöket. A nap végén mindenkinek egy-egy filmes ajándékkal kedveskedünk.
A hibás lemezekkel, és a nyílt napra itt kell/lehet jelentkezni: info@caesarfilm.hu
A továbbiakban már garantáltan tökéletes minőségű lemezt kapnak kézhez a megrendelőink, mivel minden hibás lemezt visszavontunk. Az új lemezek kb. május 7-re készülnek el.
Még egyszer elnézést kérünk mindenkitől: a Caesar Film Int l csapata
0
2007. március 30., péntek 19:48
8905
Szerintem én kihagyom ezt a procedúrát, mert a szinkron amúgy sem a régi, és én csak azzal tudom élvezni. :-(( Úgyhogy marad a régi változat bedigizése. De legalább borítót nem kell nyomtatni hozzá. A tok volt a legértékesebb dolog ezen a DVD-n.
0
2007. március 30., péntek 17:11
7151
Szia József!
Hát én felsültem a projekttel. Volt ugyan ingyenes próbaverzió a programból a megadott helyen, de az még hagyján, hogy nem igazán értettem, mit is kell csinálni, hogy a végeredmény jó legyen. Nagyobb gond, hogy indításkor kiírta, hogy mivel ez most csak próbaverzió, a kép közepében vízjel (watermark) lesz! Még jó, hogy 16-os karikát nem csinál a bal alsó sarokba...
0
2007. március 7., szerda 15:31
7151
Szia József!
No, örülök, hogy sikerült összehoznod a filmet. Köszi az ötletet, megpróbálom a javasolt programot.
0
2007. március 7., szerda 15:14
150
Szia Field,
követtem, amit leírtál, majd a 6,6 gigás dvd-fájlt a vinyóról a convertxdvd programmal tömörítettem lemezre. Így kész a mű, 4,7 gigás dvd lemezen van a csonkítatlan változat.
Úgy tudom, hogy a convertxdvd program nem ingyenes, de talán van próbaverziója a szoftverbazis.hu-n.
0
2007. március 6., kedd 14:49
7151
A DVD Shrink használata esetén a bal alsó részen van egy fekete mező, ott bármelyik menüpont lejátszható, amelyikre rákattintasz és elindítod a lejátszást.. A DVD Decrypter – mint írtam – automatikusan az eredeti helyére teszi a jelenetet. Emlékeim szerint ott a hiányzó rész a VTS_01_4 File második felében van, tökéletesen beleilleszkedve a film egészébe. Nálam a Power DVD tökéletesen, egész képernyősen, szinkronnal játssza a hiányzó résszel kiegészített fájlt is.
0
2007. március 6., kedd 14:42
88
Field! Hogyan játszható le az "Unreferenced Material"?
0
2007. március 6., kedd 13:39
7151
Szia József!
Még nem vagyok a projekt végén, leírom, meddig jutottam. A DVD Shrink sajnos nekem nem vált be. A lemez beolvasásakor ugyan tényleg megjelenik az "Unreferenced Material", ami akár le is játszható, de amikor az íráshoz átváltok a fájlok szerkesztésére, ez az anyag ott már nem látható, nem szerkeszthető! VISZONT! A DVD Decrypter nevű program esetében File üzemmódban be kell olvastatni a lemezt, majd az "Edit" menüpontban a "Select Main Movie Files" opciót kell választani. Ez a program a kimaradt jelenetet is látja, sőt automatikusan a filmbe illeszti a megfelelő helyre. Ennek hála, a film tehát már komplett formában ott van a vinyómon, de mint írtam, a terjedelme 6668 MB (vagy ilyesmi), én viszont csak egyrétegű lemezt tudok írni, aminek a kapacitása csak 4700 MB. Tömöríteni kéne, s egyelőre itt akadtam meg. Ugyanis a számítógépre kimásolt fájlokat a DVD Shrinkkel beolvasva a program ezt is szétbontja a csonkított filmre és Unreferenced Materialra. (A DVD 2in1 programot még nem próbáltam.) Megoldás lehetne, hogy két DVD-re írjam ki a filmet, de sajnos a DVD Decrypteres másolással keletkezett 8 fájl hossza nem igazodik sem az epizódok elejéhez, sem a végéhez. Itt tartok egyelőre, sajnos sürgős munkáim miatt nem tudtam ezzel foglalkozni. Megpróbálom majd technikai zseni barátaim közreműködését igénybe venni.
0
2007. március 6., kedd 12:46
150
Egy Field nevű felhasználó kerestetik!!!! Milyen programmal raktad egybe? Nekem még nem sikerült megoldani a problémát, míg neked, ha jól értettem, már igen
0
2007. március 5., hétfő 17:40
30
A KIADÓ PERSZE HALLGAT MINT SZ.. A FŰBEN!!! GERINCTELEN LINK BANDA! SOHA TÖBBET TŐLÜK SEMMIT!!!!!!!!
0
2007. március 5., hétfő 17:40
30
A KIADÓ PERSZE HALLGAT MINT SZ.. A FŰBEN!!! GERINCTELEN LINK BANDA! SOHA TÖBBET TŐLÜK SEMMIT!!!!!!!!
0
2007. március 4., vasárnap 12:14
1
Ha valaki szeretné beszerezni a teljes filmet csodás képminőséggel, akkor a 0-ás régiókódú amerikai verziót ajánlom. Angol felirat, francia hang. A film ezen verziójának címe Spirits of the Dead. Én a www.cdpince.hu oldalról rendeltem, 2 hét alatt megjött.