Keresés

Mi a film címe?

2012. szeptember 3., hétfő 18:18
Az MGM leadta párszor, meg is néztem volna, de -mint a Ragyogást is- felirat nélkül, a fenébe...
0
2012. szeptember 3., hétfő 17:59
Az Acéllövedéket a  tévében is felirattal adták.
0
2012. szeptember 3., hétfő 17:50
Kezdek egyre jobban elbizonytalanodni, belenézve a film trailerébe rengeteg dolog bevillant, a karakterek, a képek is ismerősek, viszont akkor nem tudom, honnan vehettem ezt a szinkron dolgot. Legegyszerűbb lesz, ha megnézem a filmet!
Köszönöm a segítséget! :)
0
2012. szeptember 3., hétfő 17:45
Ha jól tudom, a Full Metal Jacket sosem lett leszinkronizálva, viszont ezt a filmet a tv-ben láttam anno, szinkronnal, szóval kétséges.
0
2012. szeptember 3., hétfő 17:43
Weide: Talán Kubrick Acéllövedék című filmje lehet ez szerintem.
0
2012. szeptember 3., hétfő 17:31
Egy katonás filmet keresek, sajnos alig maradt meg belőle valami, csupán egy részlet/jelenet. Egy barakkban vagyunk és egy katonát folyamatosan baszogatnak a társai, az őrmesetere is, míg végül teljesen összeomlik lelkileg és fejbe lövi magát, talán a fürdőben... még a fehér csempékre is emlékszem, de semmi más nem maradt meg a filmből. Van ötletetek?
0
2012. szeptember 3., hétfő 16:54
Köszönöm szépen. Ez tényleg annak tűnik, amire gondoltam.
0
2012. szeptember 3., hétfő 16:48
Live Wire / Gyújtóhatás

Pierce Brosnan a főszereplője, nálunk csak VHS-en adták ki a mozibemutató után pár hónappal. Jó kis film, nem váltja meg a világot, de nem is rossz...
0
2012. szeptember 3., hétfő 16:35
Egy film címét keresem. Szerintem valamikor a 90-es évek második felében készült. Egy bombaszakértő a főszereplője. Van benne egy folyékony bomba, ami színtelen, szagtalan. Ha valaki megissza, akkor az utána rövid időn belül felrobban. A terrorista így intézi el az áldozatait. Ennyire emlékszem belőle. Tudja valaki a címét?
0
2012. augusztus 16., csütörtök 12:55
Jól mondják a többiek, ez valóban a Flatliners / Egyenesen át címet viselő alkotás. Ha kéne, van 1 eladó DVD-m belőle magyar felirattal...
0
2012. augusztus 16., csütörtök 10:46
Szerintem ez lesz az. Köszi mindkettőtöknek!
0
2012. augusztus 16., csütörtök 10:15
Ahogy az előző hozzászóló is írta, a film a Flatliners (Egyenesen át; 1990). A film erről szól, azt nem tudom, h esetleg vannak más filmek is, amelyeknek hasonló a sztorija (mondjuk DVD-piacra később készült klónokfilmek, stb.), de ez a film arról szól, amit a hozzászólásban írtak.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 9:57
"Egyenesen át" Kiefer Sutherland-el esetleg? Az valami ilyesmi asszem.
0
2012. augusztus 16., csütörtök 9:53
Egy film címét keresem, bár sok részletre nem emlékszem.

Ami rémlik: néhány egyetemista / orvostanhallgató (?) azzal kísérletezik, hogy leállítják a tesztalany szívét, majd bizonyos idő után visszahozzák, és elmondja mit látott "odaát". De ha jól emlékszem nem igazán akarják visszaengedni az egyiket (?) odaátról, és ebből különböző bonyodalmak adódnak.

Ennyiből valaki? :)

Köszi.
0
2012. augusztus 7., kedd 17:27
Köszi, meg is rendeltem én is!
Ha bejön, akkor vendégem vagy egy sörre! :) (Hogy mikor és hol fogyasztjuk el, az még rejtély, de valahogy megoldjuk. :))
0
2012. augusztus 7., kedd 17:20
(Július 10-én rendeltem meg a harcművészet mesterei gyűjteményt.abba is belepakolták ezt a filmet.viszonylag hamar tudtak is szerezni belőle egy példányt.19 napom van még az átvételre.)
0
2012. augusztus 7., kedd 17:14
Mr. Unpronounceable találata valószínűbb. Rákerestem az általam belinkelt filmre, ez valami más.
0
2012. augusztus 7., kedd 17:13
Ez az!
Nagyon nagy köszönet érte! A baj már csak az, hogy joglejáratos itt. Szóval utána kell néznem más helyeken.
Köszi mindkettőtöknek, hogy kutakodtatok!
0
2012. augusztus 7., kedd 17:12
előfordulhat.
0
2012. augusztus 7., kedd 17:08
Nem ez az?
Halálos játszma 2.
0
2012. augusztus 7., kedd 17:05
Köszi!
Bár ahogy nézem, lehet, hogy két különböző filmre emlékszem. :)
A templomos másik lehetett...
0
2012. augusztus 7., kedd 16:49
Ez lesz az a Google szerint:

King of Kung Fu

"a bearded white man that drinks deer blood"
0
2012. augusztus 7., kedd 16:43
Bazmeg és tényleg nem írta le. Beszarok. Jössz Te még ide kérdezni! :)
0
2012. augusztus 7., kedd 16:36
Egy kung-fu filmet keresek, gyerekkori emlék, nagyon kevés van meg belőle.
A legfontosabb, hogy egy fordított templomban (ami a föld alá épült) kell a főhősnek eljutni a kupoláig. (ami ugye a legalsó szint.) Sem szereplőre nem emlékszem, sem másra. Ja, még egy dologra: a negatív hős forró szarvasvért ivott egy jelenetben. Valaki esetleg?
0
2012. július 31., kedd 13:47
Tudom én, de ha már ilyen remek gólpasszt adtál, hogy ahhoz is eljussak, akinek szólt (és aki esetleg nem értette), kár lett volna nem bevarrni.
0