Keresés

Mi a film címe?

2012. július 31., kedd 13:42
Én értettelek eddig is. :)
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 13:41
Úgy értem, megoszthatná. Hátha másnak is felkeltette az érdeklődését.
És akkor az az illető is örülhetne.
0
2012. július 31., kedd 13:27
Akkor most már írd le légyszi! :)
0
2012. július 31., kedd 13:23
És most örül neki.
most posts by TM
0
2012. július 31., kedd 13:20
És...?
0
2012. július 31., kedd 13:16
Köszi, egyébként kutakodtam, mert nem hagyott nyugodni a dolog és sikerült megtalálni a keresett filmcímet! :D
0
2012. július 30., hétfő 22:11
Nem sértésként, de ehhez csak annyit:érdekes a neved, tudod-e? ;-) :-))))
0
2012. július 30., hétfő 20:00
Egy filmcímet keresek, de nem tudom, csak a történet ugrik be, nagyjából

Szőke ikerpàr a főszereplő, idősek, mind a kettőnek van gyereke. Az egyiknek egy autóbalesetben meghal a fia és a szelleme zaklatja a másik nő kislányát, kicsit thriller-horror jellegű az egész mű. Aztán a halott gyerek anyja el akarja venni a gyereket a tesójától meg ilyenek, és közben terhes is lesz (akinek a kislánya él) és a fiú szelleme, abban a babában akar újraéledni...

Köszönöm a segítséget, ha valaki felismeri.
0
2012. július 27., péntek 2:19
Sziasztok!
Én egy olyan (valószínűleg horror)film címét keresem, amit kb. 15 éve láttam még VHS-en. Eddig azért nem tudtam ráakadni, mert rettentő kevés emlékem maradt róla, mégis motivál, hogy megtaláljam.
Két dolog rémlik: az első, hogy egy korai jelenetben (talán a film kezdetekor?) ketten beszélgetnek egy sötét szobában és az egyik átváltozik valami iszonyú ocsmány lénnyé, felpúposodik a bőre, ilyesmi.
A másik, ami valamivel stabilabb emlék, hogy többen vannak egy nyílt terepen (talán fiatalabbak), romok között, és egy látszólag "sima" kapun - amin átnézve nem látunk semmi különöset - átlépnek és más dimenzióba/helyre jutnak.
Bocsi a homályos leírásért, inkább csak az érzés maradt meg bennem. Ha esetleg valakinek beugrik valami, szívesen veszem és köszönöm.
Üdv mindenkinek,
T.
0
2012. július 26., csütörtök 23:44
Köszönöm a segítséget!
0
2012. július 26., csütörtök 22:50
Euro túra: GoldFinger - 99 Red Balloons
0
2012. július 26., csütörtök 22:31
sziasztok!
Keresek egy filmet amit 2004-2005 körül láttam.Lehet,hogy pár évvel régebbi film.
Annyit tudok róla,hogy vígjáték,talán hollandiában játszódik ahol fiatalok drogoznak.
Ez a szám is benne van:
0
2012. július 17., kedd 2:09
Hi!
Párszor már segítettek nekem itt de most lég kevés infóm van egy filmről, remélem valakinek beugrik.
A film vagy sci-fi vagy fantasy. A lényege, hogy többen egy ilyen halálos showműsorban vannak hasonlóan mint a menekülő emberben. Arra emlékszem, mintha az egész egy stúdióban lett volna. Egy jelenetre emlékszem amikor a főszereplő nő egy (talán forgó ?) pallón próbál átjutni miközben óriás lengőbárdok lengenek az útban. Később pedig a padlón vannak nyomvonalon mozgó körfűrészek amiket a csaj nehezen kikerül de a másik oldalon meg egy bulldózeres várja ezért újra át kell mennie rajta visszafele is.
Múltkor beszélgetésben merült fel ez a film de ennél többre egyikünk sem emlékezett.
0
2012. július 7., szombat 19:43
Jó kis film.
0
2012. július 7., szombat 17:40
A legrosszabb nap ( He Was a Quiet Man ) ;)
0
2012. július 7., szombat 16:06
Végül meglett mert beugrott,hogy william H. Macy is játszik benne!
0
2012. július 7., szombat 15:44
Ez melyik film?

Egy életunt fickó állandóan úgy jár be dolgozni,hogy kinyírja a munkatársait de sosincs elég bátorsága.
Egy nap majdnem megteszi de megelőzi egy másik munkatársa,mert pont egy kicsivel előtte kattan be!
Ettől fogva megváltozik a főhős élete mert hősként tekintenek rá mert lelövi a kattant fickót.
0
2012. július 4., szerda 13:13
Ezt a filmet keresem:

a vihar elől a manus betér egy házba, ahol bíróságosdit szoktak játszani, meghatározzák ki a bíró, a vádlott, az ügyész, stb. A betérő vendég is beszáll, ő lesz a vádlott. Megy a film, meg benne a tárgyalás, már a néző sem tudja, hogy a vádlott nem a bűnös igazából is, aztán SPOILER - végül kiugrik az ablakon - SPOILER VÉGE.
0
2012. július 4., szerda 12:56
Nincs mit. Én valamelyik német csatornán láttam egykor, de az egészből csak a csajok maradtak meg az emlékezetemben. Nem is tudom, miért.
0
2012. július 4., szerda 12:13
Ó te jó ég, ó te jó ég háát ez azzzzzzzzzzzz, maxi köszönet érteeeeeeee, jahjjjj de régen látttam ezt a gyöngyszemet <3, most egy könnycseppet elmorzsoltam a szemem sarkában ;)
0
2012. július 4., szerda 11:11
Találtam egy ikercsajos fantasyt, nem tudom, ez lesz-e, amit kerestél.
Előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=eu-fI15pro8
A címe Sorceress, 1982-ben készült, és a filmbeli ikrek a valóságban is ikrek. "Mellbedobással" verik Conant.:)
0
2012. július 3., kedd 19:43
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem egy film megtalálásában, röviden leírom, hogy miről is szól illetve, hogy mire emlékszem belőle.
Régen nekem megvolt Whs-en és a címe a Fény hatalma!!!!! volt és fantasy szerűség a műfaja.
Volt benne egy lány ikerpár akinek a faluját és a családját megölte egy varázsló szerűség. A lányoknak lett időközben segítségük egy törpe egy félig kecske félig ember illetve egy kardforgató hős :) személyében. A film végén a varázsló még a holtakat is feltámasztotta, hogy harcba küldje őket a kis csapat ellen. Körülbelül ennyire emlékszem a sztoriból, kb. a  90-es évek elején láttam illetve volt meg, persze narrátoros verzióban és német nyelven.
Köszi a segítséget előre is. Ezen a címen nem találtam meg az imdb-n sem máshol :/
0
2012. január 27., péntek 15:07
Nincs mit. :)
Konkrétan nem erről szól a film,ez csak egy mellékszála.
0
2012. január 27., péntek 15:03
Köszi.

(nem vagyok otthon horrorban és Király István műveiben)
0
2012. január 27., péntek 14:46
Kedvencek temetője.
0