Keresés

Mi a film címe?

2012. január 27., péntek 14:42
Egy cimbora említett meg egy filmet. Ebből a pár SPOILERes sorból felismeri valaki?

"A történet lényege, hogy volt egy fiatal nő, akinek a nővére izomsorvadásban szenvedett, és a padláson (padlásszobában) élt. Egy borzasztóan csúnya nő volt, akitől a húga már gyerekkorában is félt. Végül nem bírta tovább és megölte a beteg nőt."

Köszi :-)
0
2012. január 24., kedd 12:01
Bizony :D :D
0
2012. január 24., kedd 11:47

Tényleg ez volt az!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! MAGAMTÓL SOSEM JÖTTEM VOLNA RÁ! KÖSZI MÉG EGYSZER!

0
2012. január 24., kedd 11:42
Muzzy in Gondoland; a magas figura volt a gonosz, Corvax.
0
2012. január 24., kedd 11:39

Sziasztok!

Keresem egy rajzfilmnek a címét. Próbáltam rákeresni neten, de nem sikerült megtalálnom azokból a foszlányokból amikre emlékszem.

Úgy rémlik, hogy ez egy sorozat volt, ami 10-15 (de lehet kevesebb) perces részekből állt és ha jól emlékszem a TV-ben ment és feliratosan mert, hogy ez valami angol nyelvlecke volt vagy mi (de már ebben sem vgyok biztos)
Egy figura maradt meg belőle, aki a sorozatban a mumus volt. Vékony magas, fekete ruhában volt, kopasz és hosszú orra volt.

Remélem valakinek rémlik melyik rajzfilm lehetett ez.

A segítség előre is köszönöm!
0
2011. november 10., csütörtök 20:19
Úgy éreztem, ezek után most kihagyott ziccer lenne, ha nem csinálnék egy mellesleg vállalhatatlan minőségű képet az ajtómról. :)

0
2011. november 10., csütörtök 20:03
Neked is köszi az infókat!
0
2011. november 10., csütörtök 20:02
Köszi szépen!
0
2011. november 10., csütörtök 20:02
Fúúú én is megnézném moziban!
0
2011. november 10., csütörtök 19:29
"na most mi jön?"

A Kísértethajó nagy hiánya a polcomnak, Jerry Goldsmith dallamos-dinamikus filmzenéje és a mindig fiatal Famke Janssen jelenléte Orosz Anna tolmácsolásában igazi kedvenc lett az előző évezred kazettás megjelenései közül.

(jobban belegondolva: nem láttam én ezt véletlenül moziban? basszus, úgy rémlik, hogy igen)
0
2011. november 10., csütörtök 19:18
Nem is jelent meg nálunk DVD-n? Ezt nem tudtam.
most posts by TM
0
2011. november 10., csütörtök 19:16
Ezt keresed:  http://www.imdb.com/title/tt0118956/

Agyvasalásra tökéletes kis filmecske:)
0
2011. november 10., csütörtök 19:13
Sziasztok!
Melyik az a film amelyikben egy elhagyatott tengerjáró hajón menekülnek emberek valami csápos szörny elől!
Annyira régen láttam már de emlékszem,hogy a főszereplő csóka mindig azt kérdezte,hogy:Most mi jön?
A végén jetskivel menekülnek a CGI szörny elől!
B Horror volt de nagyon tetszett!
0
2011. november 9., szerda 12:23
Na megnéztem: 90 dolcsi felett árulják - ennyiért maradjon a nyakukon! :)
0
2011. november 9., szerda 11:29
Igen, én is már csak ott láttam legutóbb, elég magas áron, de legalább van. Nekem e kiadás duplalemezes DVD-változata van meg, minőségileg remek, remélhetőleg a BD kiadás sem okoz csalódást.
0
2011. november 9., szerda 11:22
Köszi mindkettőtöknek. Most már csak az a gond, hogy az USA kiadást marha nehéz beszerzni! :)
Valószínű, valami e-bay féleségen kell keresgélnem majd...
0
2011. november 9., szerda 10:14
:)
0
2011. november 9., szerda 9:33
Nem helyetted, előtted. Nagyobb koncerteken is van előzenekar. :)
0
2011. november 9., szerda 9:15
látom creeper kolléga már válaszolt helyettem. :)

a BU (USA) verzión több képi információ látható,kevesebb DNR és szebb a színvilága.nálam már emiatt is az lenne a nyerő. ;)

az Arrow kiadás megintcsak nagyon tré lett,hiába a preferált képarány.tiszta viaszmúzeum hatás...:/
0
2011. november 9., szerda 9:03
Ha mástól is elfogadsz infót: a film eredeti képaránya 1:2.35, az Arrow Video által forgalmazott kiadáson szereplő csonkolt, 1:2.00 képarányt az operatőr preferálta.
0
2011. november 8., kedd 21:57
Kedves Argento, meglesnéd nekem ezt a linket? Itt is egy Blue Underground és egy Arrow Video-s összehasonlítás van, de nekem nem jön le, igazából melyik az eredeti képaránya filmnek! Esetleg erről tudsz valamit?
Nekem egyébként melyik változat tetszik jobban? (Teljesen más a színvilága a kétféle változatnak), bár döntésem elsődlegesen annak lesz köszönhető, hogy melyik kiadvány bír az eredeti képaránnyal!

Katt ide!
0
2011. november 8., kedd 21:38
Azért ezeknek a westerneknek nagyon jót tesznek! Volt szerencsém látni ennek is és a True Grit-nek is az eredeti változatát... az újak sokkal jobban bejönnek! (Mondjuk más műfajnál meg egyenesen blaszfémiának nevezem ezeket a megmozdulásokat! :))
0
2011. november 8., kedd 21:01
Meghiszem azt. Milyen jó bőr. Ráadásul barna(és még hosszú) hajú is:)

0
2011. november 8., kedd 20:55
Az az:)
0
2011. november 8., kedd 20:34
Én meg épp nemrég terveztem az újranézését,de elmaradt.Na majd most! :)
Viszont ez a Katharine Isabelle  tényleg jó dög!Talán a Smallville-ben is játszott,meg valamelyik rémálomban is mintha őt láttam volna,lehet hogy az újban?A pasija nem szerette ha cigizik.Mármint a Rémálomban. :)
0