Keresés

Mi a film címe?

2011. november 8., kedd 20:30
én épp most ajándékoztam el a trilógiát.tartottam egy DVD nagyselejtezést. :)
0
2011. november 8., kedd 20:28

Ez volt az első.A második és a harmadik itt is kapható volt,Két testben-Elszabadulva és újra és újra címmel.
0
2011. november 8., kedd 20:21
pedig egyben remake is. :)
0
2011. november 8., kedd 20:20
Ez a Ginger snaps nálunk Vérszomj címen jelent meg.3 része volt,mindhárom megjelent nálunk is.
0
2011. november 8., kedd 20:19
a film címe Ginger Snaps (Farkasvér).
0
2011. november 8., kedd 20:18
Eszembe jutott egy vérfarkasos film. Két lány benne a főszereplő. Kis tinicsajok morbid lelkivilággal. Már a film eleje is úgykezdődik, hogy mindeféle halál nemet mutatnak meg magukon, hogy bekenik magukat művérrel meg húscafatokat is tesznek magukra és így fényképezik le egymást, mint pl egyik befekszik fűnyíró alá közben tiszta (mű)vér meg cafatok lógnak a hasatájékán mintha kibelezte volna a fűnyíró.
Egyikük kimerészkedik este az erdőszélre ami a házuk mellett van, meg is támadja az egyik farkas, de kisebb(nagyobb?) karmolással megússza. Innentől lassan elkezd átalakulni a kiscsaj, ő egyébként a szebbik és borzalmasan érdekelne, hogy ki is lenne ő.
Azt hittem az Üvöltés az, de megnéztem és nem hiszem, hogy az. Lehet vlmi ahhoz hasonló.
0
2011. október 23., vasárnap 23:36
Köszi szépen!
0
2011. október 23., vasárnap 23:29
...és tényleg remek film! :)
0
2011. október 23., vasárnap 23:28
3:10 to Yuma (Börtönvonat Yumába címmel jelent meg nálunk DVD-n!)
0
2011. október 23., vasárnap 22:51
Tudn segíteni valaki?
Western filmekben nem vagyok otthon:Annyira emlékszem a trailere alapján,hogy egy látványos postakocsiüldözés volt benne ami nagyon megtetszett!
Pár éves lehet a film,nem túl régi.
Nem sok infó de hátha valaki tudja!
0
2011. szeptember 14., szerda 11:46
Na szívesen. Jó kis film az. Kiadhatná valaki itthon.
0
2011. szeptember 14., szerda 8:57
Az lesz az! :)
Köszönöm a segítséget mindenkinek!

0
2011. szeptember 14., szerda 2:56
Esetleg nem  a Űrvadász - Spacehunter: Adventures in the Forbidden Zone?
http://www.imdb.com/title/tt0086346/
0
2011. szeptember 14., szerda 2:13
Akkor talán a Neon City, az eléggé a Mad Max-re hajaz...
0
2011. szeptember 14., szerda 2:00
Köszi a tippet, de ahogy nézem nem ez lesz az... :(

Kicsit agyaltam, a stílus inkább a Waterworldre hajaz, vagy a Puszta Acélra...
0
2011. szeptember 14., szerda 1:38
Laca11: Kevés az infó, de azért tippelek:

Lázadás a börtönbolygón (Space Rage)
Csak ezt a részletet találtam belőle:
http://www.youtube.com/watch?v=uYey8bk3eF8

0
2011. szeptember 14., szerda 0:10
Kevés infóm van, de hátha tudja valaki...

A film kb. a 80-as évek derekán, esetleg a 90-es évek elején készülhetett. Vagy a földön játszódik a jövőben, vagy egy másik bolygón, sajna nem emlékszem. Amolyan mad max szerű. Sziklák és homok mindenütt és elég érdekes összeállított járgányokkal járnak, harc meg minden, hogy miért az nem tudom már. :)
Főszereplő csákóhoz csapódik vmi fiatal csaj és együtt mennek. Éjszaka alufólia zsákban alvás, előrecsomagolt élelem. Valami ilyesmi rémlik:
Mondja a fickó a csajnak, hogy hot dog a kaja, erre a csaj valami olyan elmés választ, hogy nem eszik holt dögöt... :)
Reménykedve várok, előre is köszi! :)
0
2011. szeptember 8., csütörtök 11:34
Sziasztok!

Egy Páger Antal filmet keresek.
Gyerekkoromban láttam, de csak emlékeim vannak belőle... megy a téli hóesésben, leül egy havas padra éjszaka és nagy csend, néz maga elé.... Tudom, nem sok info, de hátha valaki tudja... :)
0
2011. szeptember 6., kedd 22:37
Az-az! Köszi!
Nekem is tetszett!
0
2011. szeptember 6., kedd 21:50
ez talán a hamikák, sőt biztos hogy az
jó kis hülyeség volt, nagyon szerettem - szívesen megnézném újra
0
2011. szeptember 6., kedd 19:46
Sziasztok!
Egy gyerekkori videós kedvencem címe kellne!

A filmben olyan kis szörnyek szerepeltak mint a Gremlinsben csak ha ezeket feldarabolták akkor annyi lett belőlük ahány darabra vágták!
Ellopnak egy kocsit,azzal menekülnek(egyik nyomja a gázt,a másik kormányoz),meg ilyesmik voltak benne!
A végén rájönnek,hogy elektromosság hatására kőszoborrá változnak-így nyirják ki őket!

Ha valaki esetleg ráismert az légyszi írja meg a címét!
Köszi!
0
2011. augusztus 28., vasárnap 20:02
Köszönöm, ez az!!
0
2011. augusztus 28., vasárnap 19:45
Re-cycle.
0
2011. augusztus 28., vasárnap 19:44
Egy olyan filmet keresek amiben két távolkeleti felnőtt és egy kislány a főszereplő! A nő átmegy egy elfeledett dolgok világába és ott találkozik a kislánnyal és az idős felnőtt férfivel! A kislány kíséri végig a világon amíg ki nem jut belőle. Halottak, meg nem született magzatok, elfeledett játékok vannak ebben a világban! A végén kiderül hogy a kislány a nő régen elvetetett gyermeke.
előre is köszönöm a segítséget!
0
2011. augusztus 5., péntek 18:47
Köszi a választ! Az lesz az :)
0