Keresés

Mi a film címe?

2011. augusztus 3., szerda 0:55
Ez az időutazós, dinónézős téma szerepelt Tőke Péter Veszedelem az ősvilágból című regényében is. Istenem, de imádtam Tőke Péter könyveit!
0
2011. augusztus 3., szerda 0:05
Pedig az a maga idejében úgy 20 évvel ezelőtt egy jópofa akciókomédia volt. A Rendőrakadémiából Harris kapitány (G.W.Baley)  és az idióta bandavezérből idióta rendőrré lett Bob(cat) Goldthwait szerepeltek Whoopi mellett, sőt még John Goodman is. Hű, de rég volt már!
most posts by TM
0
2011. augusztus 2., kedd 22:46
A betörő című film nem hagyott mély nyomokat bennem, de a Haláli fegyverben is vagy harminc zár van a Whoopi Goldberg által játszott nő ajtaján, de ott önként nyitja ki, és senki nem pattan le a nyílászáróról.
0
2011. augusztus 2., kedd 21:23
Én is erre tippeltem, csak megvártam, amíg valaki más is fogad rá...

Arra a momentumra emlékszem, hogy be akarja rúgni az ajtót, erre úgy lepattan róla, hogy a lépcsőn is gurulva letaknyol, na meg az azóta elhunyt Szerencsi Éva kiváló szinkron-munkájára...
0
2011. augusztus 2., kedd 21:09
Talán A betörő?
most posts by TM
0
2011. augusztus 2., kedd 20:51
Nem tudja valaki mi annak a filmnek a címe, ahol Whoopie Goldbergnek volt ilyen überbiztos ajtaja és a rendőrség vagy egy órát szarakodott vele, míg kinyitotta?

Köszi :)
0
2011. június 14., kedd 10:02
Úúúristen, de jó, hogy felhoztátok, azt én is sokszor megnéztem és halálra rémültem tőle. :)
0
2011. június 14., kedd 8:28
Köszönöm!
0
2011. június 14., kedd 2:44
Azta, tényleg, az egy félelmetes mese volt..!
0
2011. június 14., kedd 2:15
ico-a bátor lovacska
0
2011. június 14., kedd 1:58
Pls. help valaki! :)

A 90-es évek elején még videókazettán néztünk egy rajzfilmet, amiben a zakkant uralkodó (király?) minden korábbinál nagyobb  harangot öntetett. Valami rögeszméje volt, bele is halt talán a végére...
0
2011. június 12., vasárnap 14:33
Segítséget kérnék srácok:

Egy filmet keresek kb. a kilencvenes évek elején készült, talán 80-as évek vége és egy kémről szólt aki azt hiszem az izraeli-pakisztán konfliktus közepébe küldik. Aztán a csoport akikkel kimegy a közel-keletre mind meghalnak. A fickó marad egyedül életben és arra emlékszem még, hogy egy téren akasztják fel egy-két cimboráját és ő végignézi. Aztán próbálja felgöngyölíteni az ügyet.

Akinek van sejtése vagy ötlete az írjon ide vagy az e-mailemre. Köszi!!!
0
2011. június 12., vasárnap 1:51
Tistou - A zöld hüvelykujjak

http://www.imdb.com/title/tt0852706/fullcredits#cast

http://www.youtube.com/watch?v=SAGL-bdIFfU
0
2011. június 11., szombat 22:03
Nehézlovassági köszönetem!
0
2011. június 11., szombat 21:05
Ez a Ray Bradbury novelláján alapuló Mennydörgő robaj (A Sound of Thunder) című film.
0
2011. június 11., szombat 20:59
Üdv!

Egy időutazós/dinoszauruszos film címén töprengek már napok óta. Olyasmi rémlik,hogy szervezett keretek közt mennek időutazók a múltba, dinoszaurusz nézőbe. (mindig ugyanoda, mindig ugyanahhoz az eseményhez viszik a turistákat) Egyik alkalommal valami gebasz kapcsán, hátramarad valami ketyere/kütyü, ami aztán gyökeresen befolyásolja a jövőt. Megváltozik a közeg, a klíma etc.

Előre is köszönöm a segítséget!
0
2011. április 25., hétfő 10:01
Sziasztok!

Kedves Dalmát nagyon szépen köszönöm a tippet! Megpróbálok valahol online belenézni, de szerintem szinte biztos, hogy ez a keresett cím:))!!

Hálás köszönet a segítségért!!!

Esetleg valami ötlet a második filmre?? Bár ne legyünk mohók:)!!

Köszönöm még egyszer!!
0
2011. április 25., hétfő 1:01
Köszi :-)
0
2011. április 25., hétfő 0:48
action88: Az első film szerintem az 1992-es Elvtársak! Baseball! (The Comrades of Summer) Joe Mantegna főszereplésével.
0
2011. április 25., hétfő 0:43
Rosszul emlékszel. A Lovagias ügy című Kabos filmben mondják a nagyothalló nagymamának. Kiss Manyi nem szerepel ebben a vígjátékban.
0
2011. április 24., vasárnap 23:15
Hú, de jó kérdés... Én úgy emlékszem, Kiss Manyinak mondják...
0
2011. április 24., vasárnap 22:43
melyik régi magyar filmben van az, hogy a süket öregasszonynak mindig azt mondják: "Hosszú!" ?
0
2011. április 24., vasárnap 20:12
Sziasztok!

Mint már annyiszor ismét a segítségeteket szeretném kérni!

Az első film, melynek a címét keresem egy vígjáték a "rendszerváltás" utáni Oroszországban játszódik. Egy amerikai baseball edző érkezik, de a csapatnak nincs felszerelése, ezért aktivizálja magát a helyi csencselő és rengeteg cserélgetés - talán óvszer és fogkefe is volt - után végül lesz felszerelés.

A másodikból csak egy jelenet él bennem élénken, egy szőke hajú fickó - talán Ed Begley Jr. , vagy valaki, aki rettentően hasonlít rá - egy egeret enged egy a Tango és Cashben látható csapdába, csak itt az egér a labirintus végén egy kis kajmán medencéjében köt ki....! Ha minden igaz ez is egy vígjáték, már persze nem az egérnek:))!

Segítségeteket előre is köszönöm szépen!!
0
2007. április 26., csütörtök 19:48
ááá...hüje vagyok nem punk!
greenfinger hippi :)
0
2007. április 26., csütörtök 19:47
greenfinger punk
0