Keresés

Mi a film címe?

2007. február 18., vasárnap 18:43
Nagyon kevés emlékem van a filmről, szinte semmi! Csak annyira emlékszem, hogy egy mikulásnak öltözött fickó rabolta el a kisgyereket és valamiféle sárkányrepülővel menekült! Rémlik valakinek valami?
0
2007. február 18., vasárnap 16:12
Hú, lehet, h hülyeséget mondok, de nem lehet, hogy ez a Kerge Kelly-ben volt?
Csak mert az is Ausztráliában játszódik:)
Egyébként az Ifjú Einstein-es faszi másik filmje volt ez.
Aztán ha nem, akkor bocs, mindenesetre jöhetne már ez is valamikor.
0
2007. február 18., vasárnap 15:09
Köszi!
0
2007. február 18., vasárnap 15:08
Nyakunkon az élet
0
2007. február 18., vasárnap 15:08
Nyakunkon az élet
0
2007. február 18., vasárnap 15:04
Meg tudnátok nekem mondani, h ennek a filmnek mi volt a magyar címe?

0
2007. február 16., péntek 12:36
Hú... a Pleasentville nagy nagy kedvencem!!! De kár hogy még nem jött ki DVD-n...
Reese Witherspoon, Tobey Maguire, Jeff Daniels, William H. Macy, Joan Allen... mind mind nagyszerűek benne... És amikor a végén felcsendül minden idők legjobb Beatles nótája az Across The Universe, Fiona Apple feldolgozásában... Húúú... De kár hogy nincs még meg DVD-n... :-(
0
2007. február 16., péntek 10:02
Az HBO-n láttam egy filmet kb. 10 éve. Egy jelenetére emlékszem csak: egy férfi repülővel utazik Ausztráliába, hogy egy csomagot kézbesítsen egy átlagos nevű embernek. Amikor kiér a házhoz, hogy személyesen átadja a küldeményt, kiderül, hogy a ház (nagy ház, rengeteg emberrel ;) ) összes férfi lakóját ugyan úgy hívják, így nem tudják kinek érkezett a csomag. :D Tudja valaki ennek a címét?
0
2007. február 16., péntek 0:46
Úgy van!

Köszi szépen!
0
2007. február 15., csütörtök 23:51
a címe: Pleasantville
0
2007. február 15., csütörtök 23:48
Egy 90-es évek közepe táján a Flamex által videokazin forgalmazott film címére lennék kíváncsi.
A film elején egy testvérpár, (egy fiú, és egy nála pár évvel idősebb csajszi), akik kóros tv-nézők, belecsöppennek az adásba.
Illetve egyből az 50-es évekbe.Innentől a film fekete-fehér.Az addig torzsalkodó fiataloknak össze kell tartaniuk, és sokkal fontosabb, hogy a szó szerint szürke kisvárosba életet, színeket vigyenek.
Úgy emléxem a végén a csajszi ott marad...

Megvan valahol kazin, de hiába keresem.Igazából dvd-n szeretném megrendelni kintről.

A film címe egy szó...
0
2007. február 10., szombat 17:18
Ezt sikerült már kinyomoznom, de azért köszi. Sajna ennél tovább nem jutottam. Elvileg volt egy vhs kiadása kb 10 éve, de azóta semmi. DVD-n nem jelent meg eddig Magyarországon és a külföldi kiadásokon nincs magyar felirat. Nem sok esélyt látok a megjelenésre. Bár reménykedni lehet. (A remény jó dolog, talán a legjobb....és akkor már a Remény rabjai dvdről is lehet álmodozni....:))
0
2007. február 10., szombat 15:47
A magyar címe Irány a Mississippi, ha ez segít a keresésben.
0
2007. február 10., szombat 14:31
Tyű azt a filmet én is ismerem,nagyon nagyon jó darab!!!Igazi Insider-kincs
0
2007. február 10., szombat 14:29
Köszi! Most már legalább tudom mit kell keresnem! :) De sajnos ez sem az a film, amit magyar vonatkozásban kiadtak volna valahol a világban! :( Akinek bármilyen formában megvan kérem jelezze!
0
2007. február 9., péntek 17:29
The Cure (1995)
A két srác: Brad Renfro (Az ügyfél) és Joseph Mazzello (Jurassic Park)
0
2007. február 9., péntek 17:17
A film egy aids-fertőzött kisfiúról és a haverjáról szól. A sztori a aids nagyon korai szakaszában játszódik. A srácok hallanak valami természetgyógyászról, aki meg tudja gyógyítani az aids fertőzötteket. Térképen megkeresik a várost, ahol a doki lakik és rájönnek: ha követik a folyót, akkor elérnek a csodaszerhez. Elindulnak, kalandok, veszélyek, stb. A beteg srác rosszul lesz, a szülők rájuk találnak. A végén a srác meghal. Utolsó jelent: a haver áll a koporsónál, hirtelen letépi a halott srác lábáról a cipőt és kifut vele. Elmegy a folyóhóz és vízre bocsájtja a cipőt.

A királyi MTV-n láttam jópár éve. Nagyon megköszönöném, ha valaki tudná a címét! Kösz
0
2007. február 9., péntek 17:04
1000 köszönet a profi és gyors válaszodért!
Tényleg ez az a film!

Most megyek, és imába foglalom a neved!!! :-)

(Kár, hogy az xpressen nem rendelhető meg)
0
2007. február 9., péntek 3:06
Boondock Saints

http://www.amazon.com/Boondock-Saints-James-Binkley/dp/B00005PJ8R/sr=8-3/qid=1170983007/ref=pd_bbs_sr_3/102-1359211-0424106?ie=UTF8&s=dvd

TRAILER: http://movies2.nytimes.com/gst/movies/trailer.html?v_id=186649
0
2007. február 9., péntek 1:38
Sziasztok!

Évek óta keresek egy filmet, amit régen, és csak fél szemmel láttam - talán az HBO-n.
Részletekre emlékszem csupán, és nagyon sajnálom azóta is, hogy nem néztem meg rendesen. Hátha valaki az alábbi részletek alapján ráismer, és tudja a film címét.

A film egy testvérpárról szól, akik (ha jól emlékszem) bérgyilkost alakítanak. Ez a testvérpár a filmben szokatlanul őrült feladatokra vállalkoznak, lendületes, sodró és sok helyütt meglepő fordulat kap helyet.
A film első negyedében emlékszem egy olyan jelenetre, amikor az említett testvérpár egy akciójuk közepette menekülésre kényszerülnek, az egyikük ki tud menekülni az emeletes házból, de a másikuk a tetőre szorul. Ez utóbbi aztán leveti magát a tetőről, a fivére pedig lent elkapja - komoly sérülések árán menekülnek meg.

Egy másik jelenetben - ez a film vége felé van - ugyanezen testvérpár talán egy orosz bandával számol le. E leszámolás jellemző része, amikor a testvérek fejjel lefelé ereszkednek le abba a helységbe, ahol az oroszok tartózkodnak, és két-két pisztollyal halomra lövik a jelenlévőket.

A két pisztolyos harc mint ha végig jellemző lenne a testvérpárra.
Talán francia film, de erre már végképp nem emlékszem!

Ha valaki kisegít a címmel (vagy egy linkkel!!!) annak jövök eggyel! :-)

Üdv:
pgx
0